idézet:
Ezt írta Krinyo:
Azok vagyunk, de csak ha a masik oldal is hajlik, kulonben egy bizonyos feszultseg utan torik...
Krinyo[/quote]
Én speciel hajlok, és szvsz mások is. De nekem ez elvileg nem annak tűnt, vagy én lennék a figyelmetlen?
Vagy esetleg ideidézzem egy hozzászólásod egy másik topicból?
"Igen, vissza akarjuk. Barmi aron. Nagyobb lesz a vonzereje, mint egy popularisabb forumnak. Nem felek attol, hogy jelentosen esni fog a hozzaszolok szama."
Hát igen... ez aztán a rugalmasság! Bármi áron az eredeti állapot, végülis tényleg... meghalgatjátok a véleményt róla, olyan szinten vagytok rugalmasak?
Nem mondom azt, hogy ez az állapot jó. Nem mondom azt sem, hogy jobb az eredetinél... De így visszaállítani... Nos... gratulálok a rugalmassághoz.
MODERÁTORT KERESÜNK TÖBBEN IS
Elküldve: 2004. 01. 02. 21:38
Elküldve: 2004. 01. 02. 21:52
idézet:
Ezt írta *SHADOW*:
"Igen, vissza akarjuk. Barmi aron. Nagyobb lesz a vonzereje, mint egy popularisabb forumnak. Nem felek attol, hogy jelentosen esni fog a hozzaszolok szama."
[/quote]
Nem tudom, mi volt meg az adott hozzazolasban, de a beidezett resz minden betujevel egyetertek.
A videokartya szekcioban mar most is nagyitoval kell az ertelmes hozzaszolasokat keresni es ez azert bosszant mert en csak par honapja regisztraltam de mar erzem a szinvonal eseset.
Elküldve: 2004. 01. 02. 21:57
idézet:
Ezt írta szabinar:
Nem tudom, mi volt meg az adott hozzazolasban, de a beidezett resz minden betujevel egyetertek.
A videokartya szekcioban mar most is nagyitoval kell az ertelmes hozzaszolasokat keresni es ez azert bosszant mert en csak par honapja regisztraltam de mar erzem a szinvonal eseset.[/quote]
Ez volt a teljes hozzászólás, itt az új fórum, új szabályzat topicban.
És van benne valami, csak egyet nem látok benne: a rugalmasságot...
Elküldve: 2004. 01. 02. 22:02
idézet:
Ezt írta *SHADOW*:
Ez volt a teljes hozzászólás, itt az új fórum, új szabályzat topicban.
És van benne valami, csak egyet nem látok benne: a rugalmasságot...[/quote]
Akkor csak egy példa rugalmasságra, és a toleranciára:
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=2&t=004021#000005"]https://www.hwsw.hu/...t=004021#000005[/url]
[ 2004. január 03.: zoli62 szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 03. 01:11
[ 2004. január 03.: Jareth szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 03. 01:28
Idézet: Ez írta szabinar:
A videokartya szekcioban mar most is nagyitoval kell az ertelmes hozzaszolasokat keresni es ez azert bosszant mert en csak par honapja regisztraltam de mar erzem a szinvonal eseset.
Ha sírni akarsz nézegesd a régebbi (2001-es) topikokat, az akkori szakemberek jó része már eltűnt azóta.
Szerkesztette: Hasse 2004. 04. 06. 00:37 -kor
Elküldve: 2004. 01. 03. 07:57
idézet:
Ezt írta Hasse:
Ha sírni akarsz nézegesd a régebbi (2001-es) topikokat, az akkori szakemberek jó része már eltűnt azóta.[/quote]
Sajnos igazad van.
Elküldve: 2004. 01. 03. 08:17
idézet:
Ezt írta szabinar:
en csak par honapja regisztraltam de mar erzem a szinvonal eseset.[/quote]
Ne keseredj el nem miattad van![]()
Elküldve: 2004. 01. 03. 14:14
idézet:
Ezt írta serpa:
Ne keseredj el nem miattad van[/quote]
![]()
Elküldve: 2004. 01. 03. 15:36
idézet:
Ezt írta serpa:
Ne keseredj el nem miattad van[/quote]
Azert igyexem kivenni a reszem a dologbol![]()
Elküldve: 2004. 01. 03. 17:22
Egyszerűen csak szóltam, mert egy-egy ilyen jellegű (hol, kitől, mennyiért lehet ezt vagy azt megvenni) kérdés nem jelent problémát, főleg ha a topik témájához kapcsolódik (mint most), csak utána lehetőleg ne menjen el kizárólag ebbe az irányba a topik. Nem kötekedésnek szántam, bocs, itt se vagyok . "
Lehet így is.?
[ 2004. január 03.: serpa szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 03. 22:18
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Válaszok kOSZ-nak.
Minden szekciónak olyan modja van, aki ért az adott témához. Ez alól csak én vagyok kivétel, mert én semmihez nem értek, ezért vagyok a Szigeten moderátor.[/quote]
Na ne rohogtess... ez AKKORA LOL, hogy az oldalrol kilog... meg ekkora kamut... a hozzaerto modok...
![]()
Elküldve: 2004. 01. 03. 23:54
idézet:
Ezt írta T2k:
Na ne rohogtess... ez AKKORA LOL, hogy az oldalrol kilog... meg ekkora kamut... a hozzaerto modok...
[/quote]
Nézd, ha én lennék a videokártya szekcióban mod, akkor megérteném a reakciód. Így nem.![]()
Elküldve: 2004. 01. 04. 12:15
idézet:
Minden szekciónak olyan modja van, aki ért az adott témához. Ez alól csak én vagyok kivétel, mert én semmihez nem értek, ezért vagyok a Szigeten moderátor.[/quote]
Annyiban igaza van, hogy ez igy tenyleg nem igaz minden modra... Vannak olyan modok is, akik abban a temakorben otthonosak, oda irnak a legtobbet...
Ok nem szakmailag moderalnak, hanem "technikailag". De vannak, akik ertenek is az adott temakorhoz.
Persze T2k-tol nem vartunk mas reakciot...
[ 2004. január 04.: Krinyo szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 04. 13:13
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Persze T2k-tol nem vartunk mas reakciot...
[/quote]
![]()
Egy moderátor személyeskedik? :confused:
Elküldve: 2004. 01. 04. 17:28
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Ok nem szakmailag moderalnak, hanem "technikailag". De vannak, akik ertenek is az adott temakorhoz.
[/quote]
:confused::confused:
Elküldve: 2004. 01. 04. 17:39
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Nézd, ha én lennék a videokártya szekcióban mod, akkor megérteném a reakciód. Így nem.[/quote]
Nem RÓLAD, hanem kijelentésed TARTALMÁRÓL szólt a válasz.
SZVSZ
![]()
Megint felötlik bennem a kérdés, illetve idézet, illetve ... á hagyjuk, szóval, akinek nem inge ne vegye magára, ennek fényében érdekes a megnyilvánulásod. Főleg, hogy szerintem pont Téged nem "cikizett" senki![]()
Elküldve: 2004. 01. 04. 17:45
Elküldve: 2004. 01. 04. 17:50
idézet:
Ezt írta PPeter:
Szerintem nem állunk olyan rosszul szakemberi szinten sem, bár - mint említettem - a moderációhoz nem feltétlenül, nem minden esetben szükséges az, hogy a házigazda kenje-vágja a kérdéses témakört.[/quote]
Bizti? Amit említesz, az csak arra lesz elegendő, hogy
"az offtopik beszólások, flame-ek, anyázások, a stílus vagy tartalom miatt nem oda való postok kiszűrése, a felkorbácsolt hangulatok csillapítása". Bár, ha ráadásul nem is ért hozzá, akkor tartalom hogy jön ide?

Súgó
A téma zárva.