Idézet: fram - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 13:25
...
Érezni fogod, kifelé állnak-e vagy befelé. Ha befelé. akkor karc, ha kifelé, tisztítókendő szépen elfelejt és a körmöddel lekaparod azt, ami kiáll. Nem kell félni, ha egy kicsit benyomod a panelt, nem fogsz belehalni

Rengeteg "deadpixelt" lehet így megszüntetni.
Egyébként teljesen odavagyok, h te 3As létedre még hiszel a leírásokban :Đ
Jah és aki úgy érzi, nem gyűjtött össze kellő erőt a művelethez, az inkább bízza 3A+os szakemberre

Csak hogy a feleslegesen keltett energiád lecsillapodjon:
kiderült, hogy a monitor GYÁRI HIBÁS! Nem karc, hanem bemattulás, gyári bibában! Ezt a MM is belátta, teljesen korrekten kezelte, cserélni fogja. (A félreértést az okozta, hogy ők azt hitték, hogy én csak egy káván (nem panelen!) található karc miatt reklamálok. Sajnos ők sem olvasták és értelmezték megfelelően a levelemet.)
Nem vagyok 3A-s, csak talán majd leszek, mert most már valóban szeretnék... (de ezt is leírtam OFF-ban)
A leírások alapján (azok betartásán vagy helytelen értelmezésén) múlhat egy fogysztóvédelmi eljárás sikere...
Összegyűjtöttem kellő erőt a művelethez, és úgy jöttem ki a dologból, hogy KICSERÉLIK, és még MEG IS KÖSZÖNIK a POZITÍV visszajelzésemet. (lsd. ezt követő hozzászólásomat!)
(kár, hogy nem olvastál el végig, [sőt, teljesen ismeretlen vagyok számodra] és így alkotsz rólam véleményt)
Szerkesztette: MadWhite 2004. 12. 25. 18:55 -kor