HWSW Informatikai Kerekasztal: LEGjobb LEGolcsóbb 17"-os LCD monitor - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LEGjobb LEGolcsóbb 17"-os LCD monitor SuliNet MOST aktuális dec. 31-ig!!! Értékeld a témát: -----

#91 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 25. 18:49

Idézet: fram - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 13:25

Állat, idáig jó, de inkább folytatom én:

...
Érezni fogod, kifelé állnak-e vagy befelé. Ha befelé. akkor karc, ha kifelé, tisztítókendő szépen elfelejt és a körmöddel lekaparod azt, ami kiáll. Nem kell félni, ha egy kicsit benyomod a panelt, nem fogsz belehalni :D

Rengeteg "deadpixelt" lehet így megszüntetni.

Egyébként teljesen odavagyok, h te 3As létedre még hiszel a leírásokban :Đ

Jah és aki úgy érzi, nem gyűjtött össze kellő erőt a művelethez, az inkább bízza 3A+os szakemberre  :pokeas2:

Csak hogy a feleslegesen keltett energiád lecsillapodjon:
kiderült, hogy a monitor GYÁRI HIBÁS! Nem karc, hanem bemattulás, gyári bibában! Ezt a MM is belátta, teljesen korrekten kezelte, cserélni fogja. (A félreértést az okozta, hogy ők azt hitték, hogy én csak egy káván (nem panelen!) található karc miatt reklamálok. Sajnos ők sem olvasták és értelmezték megfelelően a levelemet.)

Nem vagyok 3A-s, csak talán majd leszek, mert most már valóban szeretnék... (de ezt is leírtam OFF-ban)
A leírások alapján (azok betartásán vagy helytelen értelmezésén) múlhat egy fogysztóvédelmi eljárás sikere...

Összegyűjtöttem kellő erőt a művelethez, és úgy jöttem ki a dologból, hogy KICSERÉLIK, és még MEG IS KÖSZÖNIK a POZITÍV visszajelzésemet. (lsd. ezt követő hozzászólásomat!)

(kár, hogy nem olvastál el végig, [sőt, teljesen ismeretlen vagyok számodra] és így alkotsz rólam véleményt)

Szerkesztette: MadWhite 2004. 12. 25. 18:55 -kor

#92 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 18:53

Szeretném veletek megosztani egy, a Media Markt-tól érkezett levelet.

Tisztelt [a nevem] !

Köszönettel vettük dicsérő sorait. Remélem, hogy ha késve is, de sok örömét leli a termékben.
Békés, Boldog és Kellemes Ünnepeket kívánunk Önnek kollegáim és saját nevemben.

Üdvözlettel

[x y]
ügyvezető

Hogy miért is teszem ezt – csak a tanulság kedvéért. Mert emberséggel többet el lehet érni, mint egy faltörő kos mentalitással. Ez az én megtapasztalásom, s talán ezzel segíthetek nektek is.

#93 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 19:18

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 18:53

Köszönettel vettük dicsérő sorait. Remélem, hogy ha késve is, de sok örömét leli a termékben.

Mármint mit remél? Hogy késve leled örömödet a termékben? :think:

Idézet

Békés, Boldog és Kellemes Ünnepeket kívánunk Önnek kollegáim és saját nevemben.

Boldog... Kellemes... kollegáim...

Idézet

ügyvezető

Naja... :omg:

Bocs az offért, csak úgy kib@szott mód szúrta a szememet.

fram
Mi az a "frozen" pixel? Fagyott? :think:  Én még nem hallottam ilyenről... amúgy a próbált játékok csakúgy folytak le a monitorról. :)

#94 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 21:05

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 18:49

(kár, hogy nem olvastál el végig, [sőt, teljesen ismeretlen vagyok számodra] és így alkotsz rólam véleményt)

Végigolvastalak, hogyne olvastalak volna.

Segítek is értelmezni az előző hozzászólásom.

Odáig jól csináltad, h észlelted a "karcokat". De utána:

Idézet

Enyhén nedves frottír anyaggal törölgettem ... de amikor már 10. alaklommal sem tompult ...

Gondolom a sokadik próbálkozásoknál egyre kevésbé nyomtad rá (a pontosan mit is?), mert láttad, h nem jön le ...

A leírásban levő monitor tisztítás fejezet a por, esetleg kisebb, foltosan megszáradt (tüsszentés)cseppek eltávolítására vonatkozik.

Beidézném a teljeset, angolul:

Idézet

To clean your monitor safely, follow these steps:

1. Disconnect the power cord.
2. Spray a small amount of non-abrasive cleanser on a lint free cloth, (not directly on the monitor)
3. Gently wipe the surface. Use as little pressure as possible.

You should never use any harsh chemicals to clean your LCD monitor. Cleansers with the following agents are OK to use:

- Water
- Vinegar (mixed with water)
- Isopropyl Alcohol
- Petroleum Benzene

Do Not use cleaners that contain the following agents:

- Acetone
- Ethyl Alcohol
- Ethyl Acid
- Ammonia
- Methyl Chloride

Warning: Do not spray any liquids directly on the monitor.  Always apply the solution to your cloth first, not directly to the parts you are cleaning. Apply as little pressure as possible when you clean.
Applying too much pressure or spraying liquids directly onto the screen or case of the LCD Monitor may cause damage to the display which will not be covered under warranty.

Ha ragacs van a monitorodon, hiába a monitortisztító spay, ha nem nyomod rá, nem fog lejönni. Továbbmegyek. Ha rányomod erősen ( persze nem annyira, mint amennyire Bruce Willis nyomja a szemét a másiknak a "Drágán add az életed" 1-2-3 valamelyikében ) akkor sem fog lejönni elsőre. Másodikra sem, csak sokadikra. Ha ezt ráadásul sima vízzel teszed [mert úgy vettem ki az írásod alapján, h azzal], még kevesebb az esély a gyors sikerre. Annál nagyobb a mikroszkópikus karcolódásra.

Ezért ítram, h nem nekiesni ezerrel vmi vizes ronggyal, hanem

1. megnézed a körmöddel, barázda vagy kitüremkedés
2.a, ha barázda, nincs mit tenni
2.b, ha ragacs, még mindig nem nekiesni ezerrel, hanem maradunk a körömnél

--------

Leírás:

Idézet

(mivel a kábeleket ki sem vettem a csomagolásból, és a hálózati csatlakozót még csak meg sem közelítettem, így az „áramütéshez vezethet” könnyen elkerülhető volt.)

Ez nagyon tetszik. Ennyire ragaszkodni a leírásban foglaltakhoz. Mindeközben pedig elveted a többiek a többiek által leírt dolgokat a CRTről vagy egyéb dolgokról :lol:
Ugyanakkor: 1. hibásnak ítéled meg a kijelzőt, ennek ellenére összerakod, bekapcsolod
2. de nem a saját kábelével, hanem "egy kölcsön (kínai szar) VGA kábellel"

Te nem sok monitort teszteltél/raktál össze életedben, ez biztos. Ennek ellenére most mégsem a Felhasználói kézikönyv alapján jártál el ... no comment. Így születnek az alaptalan monitorfikázások.
Szerencsére később kipróbáltad a sajátjával is ...

Idézet

Csak a kis karc, vagy horzsolás, ami csak fekete háttér mellett lászik...

Ha karc, akkor biza látszik mindig, ha nem szemből nézed a monitort. Járt már nálam karcos, foltos, pixelszínhibás, homályos, fényerőbeteg LCD is. Ha gondolod, lemegyek a pincébe, megkarcolok egyet, ha nekem nem hiszel ...

-----

3A+os szakember: természetesen csak az próbálja ki a módszert, amit leírtam, aki elég ügyesnek érzi magát ahhoz, hogy sérülést ne okozzon.

Aki nem meri/tudja megcsinálni, forduljon szakemberhez ( vagy olyanhoz, aki jobban ért hozzá, mint te [azaz 3A+os]). Még mindig okosabban jár el, mintha "nekiesne ezerrel" csihatolni.

Szerkesztette: fram 2004. 12. 25. 21:44 -kor

Ciciman is on borda

#95 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 21:08

Idézet: Omega - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 19:18

fram
Mi az a "frozen" pixel? Fagyott? :think:  Én még nem hallottam ilyenről... amúgy a próbált játékok csakúgy folytak le a monitorról. :)

pl: fekete háttér, 1 db pirosan világító cella. "Befagyott" a piros szín.

Piszok zavaró tud lenni.

Dead: akkor sem világít, mikor kellene
Frozen: akkor is világít, mikor nem kellene

Szerkesztette: fram 2004. 12. 25. 21:43 -kor

Ciciman is on borda

#96 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 21:49

Értem és köszi. ;)  Én ilyennel még nem találkoztam. :D  Most sem. ;)

#97 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 25. 23:28

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 18:49

Csak hogy a feleslegesen keltett energiád lecsillapodjon:
kiderült, hogy a monitor GYÁRI HIBÁS! Nem karc, hanem bemattulás, gyári hibában! Ezt a MM is belátta, teljesen korrekten kezelte, cserélni fogja. (A félreértést az okozta, hogy ők azt hitték, hogy én csak egy káván (nem panelen!) található karc miatt reklamálok. Sajnos ők sem olvasták és értelmezték megfelelően a levelemet.)

Lucky GoldStar-ék reszelik az adatbázisukat, így csak Samsungékat tudtam elérni neked:

Idézet

Q: My LCD Monitor Screen Has A Scratch On It. How Can I Get It Fixed?

A: The Samsung warranty does not cover physical damage of any kind.  If you have just purchased the monitor, return the product to the dealer for a replacement.  We will not repair or replace it.

An Out of Warranty repair can run anywhere from $150.00 and up.  Use our ASC Locater to find an Authorized Service Center in your area.

GoldStar-éknál sincs ez másképp.

------------

Most azt mondod, nem karc  :confused: Nem volt rajta karcolás?
Ha bemattulás [igazából nem értem pontosan, mi és hogyan "mattul be"], akkor pedig ez nem kerek ...

Idézet

Az eredmény:
TŰ ÉLES, TÖKÉLETES KÉP!!! :D
... olyan élethű a képe, hogy először azt hittem, örömömben kibújok a bőrőmből. :D  ;)  TÖKÉLETES!!!

Mit tegyek?  :think:
Ha visszaviszem, talán már nem is tudnak adni cseredarabot!  :mad:

Akkor elvesztem ezt a gyönyörűséget!!  :mad:

Szal tényleg kíváncsi vagyok. Először

Idézet

három darab kb. 5, 4 és 3 cm-es horzsolás és egy horzsolás folt található

Utána

Idézet

Végül

Idézet

Nem karc, hanem bemattulás, gyári hibában!

Hogy is van ez?
Ciciman is on borda

#98 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 26. 11:51

Természetesen erre a kérdésre is várom válaszod:

Idézet

Idézet

(MadWhite @ 2004. dec. 23., csütörtök - 13:31)
Valóban 12 ms a frissítés. 

Valóban? Írd már le nekem lécci, h ez hogy jön ki   :think: ... merén nemtudom

Ciciman is on borda

#99 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 26. 13:11

#100 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 26. 14:11

Idézet: fram - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 22:28

Hogy is van ez?

Te ezzel a szöveggel még rajtam is túl teszel!!
Ááááááááá :D  :D  :D

Röviden:
Ez egy olyan hibajelenség, amiről sem az LG Magyarország szervizmérnöke, sem az egyik Pesti LG szerviz, sem a miksolci LG szeviz nem hallott, a MM több száz eladott monitor mellett sem találkozott ilyen hibával. Az eldók körbeállták, mint a királyok a kis Messiást. Ketten vagy 4 speckós tisztítókendővel próbálkoztak, majd felnézek, és az osztályvezető így szólt:
"Ez valóban gyári hiba." Szóval csak igazam volt.  :p
Valószínüleg több százezer darabból ez az egy, ami ilyen. Ezt meg ugye PONT ÉN fogtam ki.
Jelzem, más lehet, hogy nem is foglalkozott vona vele, de én pipa tudok lenni, ha sok pénzért nem kapok 100% minőséget.

Tudod mit, gyere el és nézd meg!  :cool:
És döntsd el azt, hogy minek nevezed a hibát.

Kérlek ne vessz el a részletekben, OK? :up:

#101 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 26. 14:19

[quote name='fram' date='2004. dec. 26., vasárnap - 10:51']Természetesen erre a kérdésre is várom válaszod:

Valóban? Írd már le nekem lécci, h ez hogy jön ki   :think: ... merén nemtudom   [/QUOTE][/QUOTE]
Speckós teszt program, pattogó labdákkal.

Az LG tesztelte, nekem nincs meg a progi.

Én csak azt tudom, hogy én még NEM tapasztaltam utánhúzást, semmilyen alkalmazás mellett sem.

:offtopic:
Persze már azt is tudom, hogy erre mit fogsz regálni.
A válaszom arra, amit erre fogsz reagálni (vagy benned megfogalmazódik, de nem írod le) az, hogy bizonyos kommunikácóknál nem árt az intuició megléte vagy felébresztése. Mert a racionalitás (a kauzális gondolkodás) csak az érme egyik fele, amiben úgy látom, te nagyon ott vagy.
De hogy állsz az érme másik felével? (az analógikus gondolkodással?)

Ne válaszolj, CSAK MAGADNAK!

#102 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 26. 14:52

Idézet: fram - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 20:05

1. Gondolom a sokadik próbálkozásoknál egyre kevésbé nyomtad rá (a pontosan mit is?), mert láttad, h nem jön le ...

2. Mindeközben pedig elveted a többiek a többiek által leírt dolgokat a CRTről vagy egyéb dolgokról :lol:

3. Ugyanakkor: 1. hibásnak ítéled meg a kijelzőt, ennek ellenére összerakod, bekapcsolod

4. Te nem sok monitort teszteltél/raktál össze életedben, ez biztos. Ennek ellenére most mégsem a Felhasználói kézikönyv alapján jártál el

:offtopic: Elnézést kérek azoktól, akikekt nem érdekel. Köszönöm a megértést. :)

re1: frottír törölköző, enyhén nedves de nem csuromvizes.

Mint írtam:
azért ragaszkodtam a leíráshoz, mert ha fogysztóvédelmi ügy lett vona belőle, akkor ha azt nem úgy teszem, ekkor esetleg abba kötnek bele. Vili? :)

re2: Mikor vetem el más véleményét??? :think:
Mellesleg 2 évig TV szevizben dolgozam, és hidd el, elég sok katódsugárcsöves monitort/TV-t (megj.: a képcső technológiáját tekintve ugyan az, leszámítva az elektronsugár letapogatásának metódusát [1,3,5.. & 2,4,6 a TV-n vagy 1,2,3,4,5,6 a monitoron...] láttam (szétszedve). Szóval nem fogok olyan dologról regélni, amihez láma lennék!
Ha ennek ellenére téves dolgokat írok, akkor szívesen veszem, ha TE vagy bárki más kijavít. mert "tévedni emberi dolog" s én most -sajnos- ebben az emberi létformában vagyok.

re3: Fogysztóvédős tanácsára. Hátha rossz a készülék, s akkor vitán felüli lett volna a 3 napos csere igény! Érted? :omg:

re4: egyik régebbi mukakörömben meglehetősen sokat. az okra lsd. még re3 választ!
Ha erre revnas kérdeznél, akkor a kauzális válaszom: "Igen, láttam, hogy a kölcsön kábelen NINCS zavarszűrő, és AZÉRT volt homályos a kép! De a pillanat hevében, a pillanat 200-as vérnyomásában, és ingerületében. Ide vág egy bölcseletem:

Egyszerű visszahúzódva, teljes megnyugvásban bölcsnek és higgadtnak lenni - de milyen nehéz ezt a bölcsességet és higgadtságot az élet sűrűjében ugyanúgy megtartani.

Remélem most már minden rendben.  :)  :up:

DE azért ha legközelebb esetleg pecázni megyek, ne akard, hogy egy "harapós barracuda" akadjon a horogra, mert talán valóban "mad" leszek! :mad:

Persze ez csak vicc!  :D Szóval szent a "béka"!  :smoker: (De nem a gólyának ;) )

#103 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 26. 16:01

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 13:31

Valóban 12 ms a frissítés.

Nem ismerlek, de azt tudom, zöldségeket beszélsz.

Te sem ismersz. De segítek kicsit ebben is. Általában mindig adok egy esélyt annak, aki valahol hibát vétett, hogy javíthasson.
Lehet, h én értelmeztem félre valamit,
lehet, h ő jóra gondolt, csak rosszat írt,
lehet, h kamuzott, akkor visszavonhatja
lehet, h azt hiszi ért ahhoz, amit leírt, de mikor jobban belegondolt, rájött, h mégse.

De ha valaki szórja a sületlenségeket és mindeközben - hogy is mondtad  :think: - egy faltörő kos mentalitásával megy előre [azaz se hall, se lát], azt kevésbé szeretem.

Nem azért, mert ettől nekem rossz lesz [megnyugtatlak, nem lesz rossz], hanem mert sajna így megvezetsz másokat is. Sokan olvassák ezt a fórumot. Nem szeretném, h aki nem vagy kevésbé ért a témához, az úgy járjon, mint kocsisor a ködben:

Az első elvétette a kanyart, a többi meg ment utána a szántóföldre, mert mindegyik az előtte haladó lámpa fényére hagyatkozott.

Neked is megadtam az esélyt, h javíthass. No, vágjunk bele.

12 ms - mi is ez valójában

Frissítés? - nem, az legfeljebb a 60 Hz lehetne
Response time? - nem, mert az 16 ms
Ez biza a falling time, azaz míg egy cella fehérből fekete állapotba megy át
Rising time, amíg feketéből fehér állapotba kerül a cella (4 ms)

Hogyan is néz ki egy cella fekete-fehér-fekete állapotváltozása a képernyőn

60 Hz -> tehát 1000ms/60=16+2/3 ms telik el 2 jelküldés között
Az egyszerűsítés érdekében Felfutást/lefutást vegyük lineárisnak, persze valójában nem azok.
Ekkor így néz ki egy fekete-fehér-fekete "frissítés"

Kép

Tekintsük fehérnek azt az állapotot, mikor 50%nál nagyobb a fényerő a maximumnál. [Pedig 25%os fényerő is észlelhető, zavaró lehet.]
Kedveztem neked, 16+2/3 helyett 16 veszek, 50% alatt már/még feketének vesszük.
Kedvezek még, mondjuk azt, h

20 ms.

Eddig tudom lefaragni, de ezt is csak neked, akciósan.

------------

Nah, én megyek korizni, addig végiggondolhatod, hibáztál-e máshol is. Ha igen, javíthatsz a bizonyítványon.

Csak egy szimpla kérdés a végére:

Volt az LCDn karc vagy sem? [Nem az érdekel MiMásban mit mondtak, azt kérdem, te láttál-e karcot vagy sem. Segítek: egy igen-t vagy egy nem-et várok válaszként]
Ciciman is on borda

#104 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 26. 19:17

Hihihi!
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#105 Felhasználó inaktív   BigWhite 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 26. 19:51

Idézet: fram - Dátum: 2004. dec. 26., vasárnap - 15:01

Nem ismerlek, de azt tudom, zöldségeket beszélsz.

12 ms - mi is ez valójában

Frissítés? - nem, az legfeljebb a 60 Hz lehetne
Response time? - nem, mert az 16 ms

Tisztelt fórumolvasók!

Az ilyen és ehhez hasonló beszólások azok, amikre nem fogok reagálni.
A legtöbb, amit egy ilyenre élőben reagálni lehet, az egy  ;) (mosoly) (lsd. a az aláírásomat)

Hogy ki beszél sületlenségeket, ki az okos, és ki-kit vezet a szántóföldre, hogy ki oktatja ki nagy arccal a másikat és ki nem, azt kérlek, ítéljétek meg ti saját magatok.

Egy tény:
Az LG L1915S monitor jobb felső sarkán ez áll (a TCO99 ábra mellett):
12 ms Ultra Fast Response Time !!!

Hogy ki az okos és ki nem, arről csak ennyit:
Én az LG Magyarország szervizmérnökével beszéltem [nevet és címet kérésre privát üzenetben elküldhetem, ha kell] és az ő véleményét kértem ki, hogy ez a monitor megfelel -e az igényeimnek. (szövegszerkesztés, mozgó film, játék) Őt kérdeztem meg, hogy a 12 ms mennyire 12 ms.
Én úgy vélem, hogy Ő, mint az LG (mert jelen esetben egy ilyen márkájú monitorról beszélek) szervizmérnöke érti a szakmáját. Én az Ő SZAKvéleményét elfogadom. A vele folytatott beszélgetés alapján alakítottam ki az álláspontomat, s terveztem is, hogy leírok néhány dolgot még az LCD gyártástechnológiájáról, de ezek után ezt NEM FOGOM megtenni.

Kedves fram! Hogy ezek után kinek kellene javítania a bizonyítványán, azt döntse el az élet…

Nyugodtabb karácsonyi ünnepeket kívánok!

#106 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 26. 19:55

Idézet: fram - Dátum: 2004. dec. 26., vasárnap - 16:01

Nem szeretném, h aki nem vagy kevésbé ért a témához, az úgy járjon, mint kocsisor a ködben:

Az első elvétette a kanyart, a többi meg ment utána a szántóföldre, mert mindegyik az előtte haladó lámpa fényére hagyatkozott.

:D

MadWhite, fram: ezt szeretem: szakmai vita, intelligensen, élcelődve, nem anyázva. :respect:

#107 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 26. 20:17

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 26., vasárnap - 19:51

A legtöbb, amit egy ilyenre élőben reagálni lehet, az egy  ;) (mosoly) (lsd. a az aláírásomat)

Juteszembe, az aláírásod:

Idézet

Mielőtt valakit megítélsz, nézz tükörbe. Mert könnyen meglehet, hogy éppen a tükörképedet ítéled meg. (Made by my)

A végén a made by my az mi? Csak mert szvsz. hiányos.

Ha az amire gondolok, a my után még egy self nem ártana.

Szerkesztette: JonesC 2004. 12. 26. 20:19 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#108 Felhasználó inaktív   Blue-MOD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 26. 20:18

Idézet: JonesC - Dátum: 2004. dec. 26., vasárnap - 20:17

Juteszembe, az aláírásod:

A végén a made by my az mi? Csak mert szvsz. hiányos.

IMHO úgy lenne a helyes, hogy: made by myself
Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. - Albert Einstein

#109 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 26. 20:26

Idézet: MadWhite - Dátum: 2004. dec. 26., vasárnap - 19:51

Egy tény:
Az LG L1915S monitor jobb felső sarkán ez áll (a TCO99 ábra mellett):
12 ms Ultra Fast Response Time !!!

Ezt mar targyaltuk a masik topicban. Az enyemen is ez all, megis 16ms-os. Hazudik az LG hogy minel tobbet adjon el a moncsibol. Amugy konnyu megallapitani az igazsagot, ha megnezed hany szint tud. Ha csak 16.2M-ot akkor bizony ditherel azis. A masik dolog ami a TN+Film panel jelenletere utalhat, ha alulrol nezve sokkal sotetteb a kep, felulrol nezve meg sokkal vilagosabb, mintha szembol nezned a kepet. Es ekkor megintcsak a 12+4 = 16 a nyero  :up:

szerk. : mindemellett, ez azert egy jo monitornak nez ki, 19"-os a 17-esek gyorsasagaval, nemrossz vetel :)

Szerkesztette: Peetie 2004. 12. 26. 20:30 -kor

ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#110 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 26. 20:26

Idézet: Blue-MOD - Dátum: 2004. dec. 26., vasárnap - 20:18

IMHO úgy lenne a helyes, hogy: made by myself

Vagy ha mindenaron igy akarja irni, akkor made by me ? :think:
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.