HWSW Informatikai Kerekasztal: Nyílt levél - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nyílt levél bárkinek. Értékeld a témát: -----

#261 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 03. 10:36

Kedves Mindenki!
Szerintem tök fölösleges ez az álszenteskedés, hogy szegény-szegény cicusok. Senki nem örül neki, amikor végigtrappol a kocsiján (én sem, pedig csak 1.5 millás az autó). És ilyenkor az ember sok mindent mond. Például hogy felgyújtja. Minek kell ezt 100%-ra venni? Én is mondtam, hogy kivágom a szomszéd macskáját az emeletről, ha még egyszer a lábtörlőnkre vizel. Vagy seggbelövöm azt, aki a bérházban 2 nagytesű kutyát tart, és még azt sem tanítja meg nekik, hogy nem ugatunk eszeveszetten, ha mozgást észlelünk a lépcsőházban? Főleg nem este fél 11-kor?
Vagy akkor fordítsuk meg. Miért vannak szabadon engedve a macskák? Miért nem lehet figyelni rájuk? Miért én szagoljam a macskapisit reggel az ajtómban? Szóval az érem kétoldalú.

Szerkesztette: A.J. Crowley 2007. 01. 03. 10:42 -kor

"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#262 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 10:50

Idézet: bean - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 23:26

És a kutyásokhoz mit szóljunk, akik szájkosár, sőt még rosszabb esetben póráz nélkül viszik ki az utcára a kutyájukat? Nem érdekel, hogy nem harap, az én adómból is van az utca, és félek a kutyáktól, pont. Horrible dictu, még össze is szarja a blöki a járdát, ami nemcsak undorító hanem az esetleges férgek a kisgyerekekre irtózatósan veszélyesek.

Kedves Bean!

A mi kerületünkben az ebrdenlet szerint, szájkosár nem szükséges a kutyasétáltatáshoz. A kutyapiszok problémát pedig úgy oldották meg, hogy vannak kihelyezett kutyakaki tárolók aminek a oldalán van zacsi. Ergó én úgy gondolom mindent megtettem a kultúrált kutyatartás érdekében, ellenben a petárdázás törvénytelen és életveszélyes.

UI: A gyereket meg kéne tanítani, hogy ne vegyen minden sz@rt a szájába.
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#263 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 11:30

A férget be lehet hurcolni cipőtalpon is  (ezer más dologgal együtt) :omg: , ennyire ne legyünk már szakértők, főleg nem ilyen stílusban!

Ha valaki - szerinted - ostoba baromságot ír be nyílt levélként, tekintsd úgy, hogy csak a saját szellemi nívóját reklámozza, nem kell rögtön ugrani rá.

Nekem is piszkálta a csőröm a macskás levél, de mit lehet tenni? Semmit. Azon kívül, hogy reménykedem benne, hogy a fogékonyabb fiatal fórumozók közül nem támad kedve valakinek kipróbálni a macskagyújtogatást. Attól még hogy valaki beír ilyesmit, egyáltalán nem biztos, hogy meg is tenné. Remélem, hogy nem teszi meg.

Seprűnyelet törtem már ketté valakin, mert a szemem láttára rugdosott egy macskát és ugyanígy megtenném, ha valaki egy kutyát, vagy bármilyen álatot kínozna a jelenlétemben. Aki képes egy ilyen helyzetből rápörögni a kutya-macska ellentétre, az ne tartsa magát állatbarátnak. Normális lakóközösségben nem jelenthet gondot a házba szokott cicák rendben tartása, ugyanígy nem kellene gondot jelentsen a kutyapiszok sem, ha mindenki feltakarítana a saját ebe után. Minden rajtunk, embereken múlik. Társasházakban, nagy épületekben 10-20 lakónak fejenként pár száz forintot jelentene éves szinten a házba szokott cicák ivartalanítása, oltása, vannak normális megoldások a kóbor macskák elszoktatására is, ha már bejárnak az udvarba, lépcsőházba. Ha valaki nagymenő és egy macskával vagy kutyával keménykedik, az másszon be az oroszlánhoz vagy a medvéhez pofozkodni :Đ, de egy hiúz vagy erdei vadmacska is jó edzőpartner.

Jöjjenek a nyílt levelek, állatkínzástól és az erre ugró flame-től mentesen.

#264 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 11:43

Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 10:36

Kedves Mindenki!
Szerintem tök fölösleges ez az álszenteskedés, hogy szegény-szegény cicusok. Senki nem örül neki, amikor végigtrappol a kocsiján (én sem, pedig csak 1.5 millás az autó).

Miért,mi baja lesz a kocsinak? Behorpad az állat súlya alatt?  :rolleyes: Lehet hogy rajta lesznek a tappancsának a nyomai, de amúgy is kell a kocsit mosni. Ha ezt nem teszed meg, arról nem a cicus tehet. Én pl egy ilyen jeleneten még röhögni is tudnék,még akkor is, ha az enyém az autó. És nem álszenteskedek,csak mint írtam is egy kicsit feljebb, egyik cicusunkat így akarták megölni. Mindig is imádtam az állatokat, és az ilyen jellegű hozzászólások, mint Favágóé,finoman szólva felhúznak. Bocsi mindenkitől az offért. Részemről lezárva a dolog.
Rosszul nézel ki... iszol te rendesen? :D

#265 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 01. 03. 11:51

Idézet: Gery80 - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 11:43

Miért,mi baja lesz a kocsinak? Behorpad az állat súlya alatt?  :rolleyes: Lehet hogy rajta lesznek a tappancsának a nyomai, de amúgy is kell a kocsit mosni.

Megkarcolja a metálfényt. De nekem már második nap több festéklepattogás volt a kavicsoktól a  motorháztetőn, mint macsektól karmolásnyom. Valamint kilincs alatt a körmöm nyoma is meglátszik, innentól kezdve nem érdekel a probléma, mert kvázi nincs is. Aludjon csak nyugodtan a motorháztetőn, mert meleg, bundája meg tisztább, mint némely embertársunk.

Először én is szívgörcsöt kaptam a macskanyomoktól, mert falun itt keresztben/hosszában grasszálnak rajta, csak aztán kinéztem a hülye lyukon, meg arra használtam a koponyám, amire való, így kikalkulálódott, ez marhára nem ártott a kocsinak.

Persze lehet, mióta minket le akartak lőni, mert haver 8 méterre egy kocsitól a bokorban brunyált, így már semmin sem csodálkozom...
Make love not Wor.

#266 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 13:12

Azért milyen érdekes, hogy, hogy ugrott mindenki a macskás levélre, a "robbanna fel kezükben.." petárdás levélre gyakorlatilag, meg senki sem reagált? :) Töbet ér az állat mint egy ember? :) Ne értsétek félre, utálom, gyülölöm a az állatkinzókat, ebben egyetérthetünk.
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#267 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 13:13

De ennyi erőből, kurva varjak, meg galambok, mert azok is tudnak kárt okozni a metálfényen ha már itt tartunk. :) Szóval sztem ezt a témát máshol. :)
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#268 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 13:18

Idézet: Socket - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 13:12

Azért milyen érdekes, hogy, hogy ugrott mindenki a macskás levélre, a "robbanna fel kezükben.." petárdás levélre gyakorlatilag, meg senki sem reagált? :) Töbet ér az állat mint egy ember? :) Ne értsétek félre, utálom, gyülölöm a az állatkinzókat, ebben egyetérthetünk.

Aki petárdázik az tudja, hogy milyen veszéllyel jár a dolog és azt is, hogy be van tiltva. A cica meg csak azt tudja, hogy meleg a motorháztető azt viszont már nem, hogy nem szeretik ha felmászik rá. ;)
Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

#269 Felhasználó inaktív   m-t 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 13:19

Idézet: bean - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 0:26

És a kutyásokhoz mit szóljunk, akik szájkosár, sőt még rosszabb esetben póráz nélkül viszik ki az utcára a kutyájukat? Nem érdekel, hogy nem harap, az én adómból is van az utca, és félek a kutyáktól, pont. Horrible dictu, még össze is szarja a blöki a járdát, ami nemcsak undorító hanem az esetleges férgek a kisgyerekekre irtózatósan veszélyesek.

Képzeld, egy kutyát meg lehet nevelni nem is túl bonyolultan. És egy jól nevelt kutya képes kultúráltan létezni. Én sem szoktam megkötni séta közben, szájkosarat meg véletlenül se rakok rá, mert felesleges. MAgától nem bánt senkit, ha meg piszkálják, akkor úgyis leszedném róla...

Egyébként nem tudom, hogy a póráz és a szájkosár hogy akadályozza meg hogy összeszarja a járdát. :)
mt

#270 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 15:37

Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 9:36

Kedves Mindenki!

ha egyszer majd lesz macskád akkor majd tapasztalod hogy hogyan viselkednek.

Idézet

Miért vannak szabadon engedve a macskák?

és a galambok ? miért vannak szabadon engedve, hiszen lesz@rják a kocsidat?!

meddő vita. nem azzal volt baj, hogy valaki nem komálja, hogy a macskát összejárják (esetleg karmolják? bár ezt még nem tapasztaltam) az autókat... hanem azzal, ahogy ezt kinyilvánította. :up:

-C0pp3rM!n3-

#271 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 15:42

Kedves asztaltársak!

A nyitó hozzászólásban meg lettünk kérve, és azóta ez a kérés többször meg lett erősítve, hogy ne ide kommentáljátok a nyílt leveleket. Ha érdekel titeket a téma, nyissatok neki topicot, ha annyira nem érdekes, akkor öljétek egymást PÜ-ben. Jó ez a topic, én szeretem olvasgatni, hébe-hóba írok is bele. Inkább én írjam ezt, mint egy moderátor, mert a mod lehet, hogy a lakatost is magával hozza.

Köszönöm a megértéseteket.
debaj,
aki nem örülne a topic bezárásának.

#272 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 03. 19:09

Idézet: debaj - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 15:42

Kedves asztaltársak!

A nyitó hozzászólásban meg lettünk kérve, és azóta ez a kérés többször meg lett erősítve, hogy ne ide kommentáljátok a nyílt leveleket. Ha érdekel titeket a téma, nyissatok neki topicot, ha annyira nem érdekes, akkor öljétek egymást PÜ-ben. Jó ez a topic, én szeretem olvasgatni, hébe-hóba írok is bele. Inkább én írjam ezt, mint egy moderátor, mert a mod lehet, hogy a lakatost is magával hozza.

debaj,

A fentieket kérném tekintetbe venni a közeljövőben is.

Nagy felháborodás volt, amikor pár poénkodó postért figyelmeztetéseket osztottam. Ezt most nem teszem meg, érezze magát mindenki letolva, akinek kell.

Viszont újra a zéró tolerancia lép érvénybe. Próbáltam lazítani a "szigoron" - ez lett a köszönet. Az  nem lesz érv, hogy "nem olvastam", meg "egy postért warningot?".

#273 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 19:31

Kedves vérig sértett állatvédők, felgyújtott macskák szövetsége, kedves Green Peace!

Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy nem fogom kinyírni a macskát(nem az enyém, nem én akartam, hogy összesarazza, és összekaristolja a motorháztetőmet. Miután sokszor elkergettem, és nem használt, azután döntöttem a nyílt fenyegetés mellett.), csak így akartam ráijeszteni.(Remélem ezt a hozzászólást nem olvassa el a macska...)
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#274 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 06. 10:04

Kedves csepeli kutyatulajdonosok!

nagyon örülnék, hogyha a környékünkön lakók nem az előttünk levő játszótérre hoznák kutyáikat, hogy dolgukat végezzék, mikor 5 perc sétára van egy kutyafuttató, amit NEKIK hoztak létre...

főleg kedves 2 házzal arrébb lakók!!! a kutyának több séta kell, minthogy a kedves gazdi kiálljon az ajtóba (mert hideg van), a kutyát kirugdalja az első bokorhoz, majd beengedje, hogyha az befejezte tennivalóját... ennek nem így kéne működnie...

illetve még az lenne a kérésem, hogy legalább más lakótelepekről ne hozzák hozzánk a kutyát... a parkoló miért nem jó???
vagy ha már mindenképp az a tökéletes hely drága kedvencüknek, akkor legalább takarítanák fel... igaz, hogy nálunk nincsenek kihelyezett kiszacsik, de miután a zsömle elfogy a zacskóból, nyugodtan fel lehetne használni ilyen célra ahelyett, hogy kidobják...

remélem szavaim meghallgatásra találnak :D
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#275 Felhasználó inaktív   WhiteHunter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 16:37

Nem kedves, bicikliversenyzőnek öltözött középkorú Kutyagyűlölő (úrnak nem nevezhető személy ) !

A mai verőfényes napon , kiskutyámat pórázra fogva,  sietős léptekkel haladtam az autó felé, amikor odaléptél hozzám, és habzó szájjal, üvöltő dervis módjára követelted, hogy az amúgy teljes békésen, láb mellett rövidpórázon haladó kutyán miért nincs szájkosár ( 1km körzetben sehol senki nem volt...).

A feszkó elkerülése végett igyekeztem humorasan felfogni a dolgokat, erre a szemembe köpted, hogy ki kellene irtani az összes ilyen dögöt a gazdájával együtt...  !!!  Ekkor már láttam, hogy menthetetlenül abnormális ill elmebeteg vagy és már nem is válaszoltam a szitokáradatra...Rendőrséggel fenyegettél, mire szelíden kértem, hogy egyúttal,  ha lehetne a diliházát is hívni a kényszerzubbony végett, az  lekötelezne...  Továbbá  finoman utaltam rá, hogy távoznod kellene... ill kértelek, hogy  kerekezzél el pajtás, mert a barátom már kevésbé lesz ilyen barátságos mint én...

Dühkitörésedtől porzott az út a cangád után, ahogy faképnél hagytál...majd egyszercsak  ....hoppááá..  az országúton észrevettem, hogy pont előttem kerekezel bőszen...rád álltam az autóval, és teljes erővel nyomtam a dudát... mire úgy félrerántottad a bicajt, hogy majdnem leestél...te szegény  :o

Barátságos mosollyal intettem és továbbhaladtam...    Remélem,  te sem felejtesz el engem egy darabig... ;)

#276 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 17:11

Idézet: WhiteHunter - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 16:37

Dühkitörésedtől porzott az út a cangád után, ahogy faképnél hagytál...majd egyszercsak  ....hoppááá..  az országúton észrevettem, hogy pont előttem kerekezel bőszen...rád álltam az autóval, és teljes erővel nyomtam a dudát... mire úgy félrerántottad a bicajt, hogy majdnem leestél...te szegény  :o

Erre két idézet jutott eszembe!

Született gyilkosokból: "HP"

Btk-ból:

Közúti veszélyeztetés
186. § (1) Aki a közúti közlekedés szabályainak megszegésével más vagy mások életét vagy testi épségét közvetlen veszélynek teszi ki, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés
a) öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény súlyos testi sértést,
b) két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény maradandó fogyatékosságot, súlyos egészségromlást, vagy tömegszerencsétlenséget,
c) öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény halált,
d) öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény kettőnél több ember halálát okozza, vagy halálos tömegszerencsétlenséget
okoz.

Szép napot!

#277 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 17:35

Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 17:11

Erre két idézet jutott eszembe!

Btk-ból:

Közúti veszélyeztetés
186. § (1) Aki a közúti közlekedés szabályainak megszegésével más vagy mások életét vagy testi épségét közvetlen veszélynek teszi ki, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés
b) két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény maradandó fogyatékosságot, súlyos egészségromlást, vagy tömegszerencsétlenséget,
d) öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény kettőnél több ember halálát okozza, vagy halálos tömegszerencsétlenséget
okoz.

Szép napot!

Kedves Warton!

Nekem is eszembe jutott két idézet:
1: Kedves asztaltársak!

debaj,

2: "További kérésem, hogy offolás és marháskodás se legyen, a nyílt levelek tartalmát egyáltalán ne vitassuk meg ebben a topicban, azaz csak levelek legyenek."

Üdv!

Szerkesztette: Harlequin 2007. 01. 07. 17:35 -kor

"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#278 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 01. 07. 17:41

Levélnek álcázva se.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#279 Felhasználó inaktív   WhiteHunter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 18:25

Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 17:11

Közúti veszélyeztetés
186. § (1) Ha valaki a közúti közlekedés szabályainak megszegésével más vagy mások életét vagy testi épségét közvetlen veszélynek teszi ki, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés
okoz.

Kedves Warton!

Köszönettel vettem hozzám intézett aggódó soraidat,  mely elmebeli képességeim kétségbevonását vonja maga után...nos, megnyugtatásod érdekében  felhívom szíves figyelmedet, hogy a hangsúly még mindig a "ha" szócskán van... ezt maximálisan szem előtt tartva vállalom tetteim (vagy az általad említett  "bűncselekményem") következményét...  ;)

Idézet

én ebből csak a "BF"-t ismerem, kár hogy ez elkerülte a figyelmedet, mielőtt eszmefuttatásod nyilvánosságra került volna... ;)

Viszont kívánva,  hasonló szép napot, ill estét...

WH

szerk.:  az aggódások mérséklésére,  a körülmények tisztázásához  csak annyit fűznék hozzá, hogy az autó épp, hogy csak nagyon lassan gurult,  sebességről szó sem volt...ugyanis amikor beértem, onnantól egy vonalban haladtunk egymás mellett...továbbá  nem volt életet veszélyeztető  a szituáció, hacsak az nem, hogy ő akart kiirtani ... :smoker:

Szerkesztette: WhiteHunter 2007. 01. 07. 19:23 -kor

#280 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 07. 18:50

Te kis ordenáré nagy tetves paraszt!

Elmesélnéd, hogy mégis miért jó az, ha egy másik ember tulajdonában lévő autó motorháztetőjéről lefeszegeted a jelvényt fényes nappal az Auchan parkolójában? :( ( és hogy ezt megteheted, mert mindenki leszarja, mit csinál a másik? )
Teszed ezt ráadásul úgy, hogy plusszban durván összekarcolod a jelvény körül az autót...
Kurvára örülök, hogy a kis vagánykodásoddal, miszerint "a buzi BMW-snek úgysem számít egy jelvén ára", okoztál nekem egyrészt egy pár száz forintos jelvény ár kárt, valamint okoztál egy motorháztető újrafényezés költsége kárt, és ezen kívül egy ma még beláthatatlan mértékű kárt, amennyivel kevesebbért tudom majd értékesíteni az egyébként sérülésmentes kocsimat, mert a motorháztetőn bizony nem lesz ugyanolyan vastag a festékréteg, mint a többi idomon, és ezek után egy esetleges festékréteg vastagság ellenőrzéskor aztán magyarázhatok.
Az ilyen szánalmas parasztok miatt sosem leszünk európaiak, megmaradunk tetves balkániaknak.

A Tulaj

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.