Idézet: Warton - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 17:11
Közúti veszélyeztetés
186. § (1) Ha valaki a közúti közlekedés szabályainak megszegésével más vagy mások életét vagy testi épségét közvetlen veszélynek teszi ki, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés
a) öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény súlyos testi sértést,
b) két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény maradandó fogyatékosságot, súlyos egészségromlást, vagy tömegszerencsétlenséget,
c) öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény halált,
d) öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény kettőnél több ember halálát okozza, vagy halálos tömegszerencsétlenséget
okoz.
Kedves Warton!
Köszönettel vettem hozzám intézett aggódó soraidat, mely elmebeli képességeim kétségbevonását vonja maga után...nos, megnyugtatásod érdekében felhívom szíves figyelmedet, hogy a hangsúly még mindig a
"ha" szócskán van... ezt maximálisan szem előtt tartva vállalom tetteim (vagy az általad említett "bűncselekményem") következményét...
Idézet
Született gyilkosokból: "HP"
én ebből csak a "BF"-t ismerem, kár hogy ez elkerülte a figyelmedet, mielőtt eszmefuttatásod nyilvánosságra került volna...
Viszont kívánva, hasonló szép napot, ill estét...
WH
szerk.: az aggódások mérséklésére, a körülmények tisztázásához csak annyit fűznék hozzá, hogy az autó épp, hogy csak nagyon lassan gurult, sebességről szó sem volt...ugyanis amikor beértem, onnantól egy vonalban haladtunk egymás mellett...továbbá nem volt életet veszélyeztető a szituáció, hacsak az nem, hogy ő akart kiirtani ...
Szerkesztette: WhiteHunter 2007. 01. 07. 19:23 -kor