Idézet: Lipton - Dátum: 2005. nov. 22., kedd - 0:18
Eredeti Intel lapot nem sokan vesznek, mert a tudásuk általában elmarad a többi márkától. Abban se vagyok biztos, hogy minőségben jobb lenne a többinél..
Milyen tudásban marad el? Nem támogatja a tuningot? Amúgy igényes tervezés, nem zörög rajt a chipsethűtő, prochűtő odafér a kondiktól, nem úgy, mint egyes Abit modelleknél...
Nálam életfogytig bírják. Anno én is ilyesmit ugattam, kolléga meg csak annyit mondott, hogy próbáljam már ki, oszt meglátom. Kipróbáltam. Utána még 500 darabot gyorsan, aztán azóta mennek 24 órásban...
Piszkálni meg minek? Nekem általában stabilitás kell, nem +3 pont a 3Dizékben, aztán csókolom. Itt nem csak otthoni gépekről van szó, hanem esetleg igényesebb céges munkaállomásokról, valamint szerverekről.
Kurva jó cuccok, Intel lap, Chieftec ház, Samu vagy Kingston ramok, és user ha délben megrendeli a konfigot, akkor estére be merem válllani XP-vel telepítve, házhozszállítva, ha az időmbe belefér. De ilyen vas még nem szopatott be, ellenben a buzi Foxconnjával, amiben napokat pöcsöltem egy biosfrissítéssel, Intelre meg nem egyszer raktam fel távolról.
Make love not Wor.