Idézet: FragMaster - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 14:57
az isten szerelméért igérd meg nekem, hogy nem csak egy bolt listáját nézed ezentúl kérlek
valahogy megtalálo a legdrágább boltokat
nem kell megigernem, mert igy is legalabb 3 bolt (Mistral, Mikland, Ready computer) listajat szoktam nezni, es az arak meglehetosen hasonloak. Probaltam nezni mas (talan meg nagyobb bolt vagy uzletlanc) listajat is, de mit csinaljak, ha ezekben joval kisebb a valasztek. Most pl. hogy kajtattam a P4-es proci utan, volt olyan ahol nem volt mas Intel csak Celeron)
Mint mondtam, nem ertek a hw-hez, (pl. az, hogy ilyen chipset meg olyan chipset, meg a micro atx az egvilagon nem mond semmit) ezert par szoban magyarazd el, hogy nekem miert nem lenne jo?
Pl. azon mar regota meditalok, hogy legkozelebb olyan lapot kellene venni, amin nem csak beepitett audio meg lan van, hanem video is. Annal tobb hely marad masra, videobol pedig ugy sincsenek extra igenyeim.
Legfeljebb a DVI kimenet, ha mar a TFT tudja.
Tovabb megyek (persze csak "sw-es fejjel" gondolkodva): most eppen az a baj, hogy az en alaplapom nem tud csak FSB400-at (olvastam, hogy azokban az alaplapokban, ahol allithato 400/533 az FSB, ott mukodik az atalakito FSB533-as procikkal is - es ezek beszerzese persze nem lenne problema) Szoval az en szemem azt latja az egyik alaplap leirasaban, hogy FSB 1066/800. Na akkor ez talan ujabb 4 ev mulva nem okoz ilyen problemat ...
u.i. kivancsisagbol megneztem "video" ugyileg az D925XECV2 -t:
Video: One PCI Express* x16 bus add-in
card connector supporting PCI Express* x16 graphics cards
Hat ez nem ugy nez ki, mintha beepitett video lenne. Igaz, nincs benne a "Culvercity"

:confused:
Szerkesztette: malvin 2005. 11. 24. 17:07 -kor