Köszi srácok!

Közben a nyakunkon már a következő cup is, ami ráadásul Európában lesz, épp most olvastam róla a PKZone-on,
katt ide. A srácok még keresnek közvetítőket, hogy azért hangulat is legyen (na meg igazi motiváció)...
Az SP-t nekem is le kéne porolnom és igazából újra kéne játszanom a Resurrectiont, meg megnézni a Redemptiont, de most ezek a cupok lehet, hogy jobban lefoglalnak egy ideig.

Már 2009 vége óta nem vittem végig egyik hivatalos SP-részt sem, de az MP-vel majdnem minden nap foglalkoztam egy kicsit. Lehet, hogy szar a netkód és halott már a játék, de mégis, van egy jó társaság és rengeteget lehet röhögni helyzeteken, ezt nem is kell magyarázni... Szóval most is muszáj lesz készülni erre a cupra, mert az európai online PK-sok klasszisokkal jobbak az amerikaiaknál (ott tényleg már csak 1-2 ember játszott az utóbbi időben, de a legutóbbi cup hozott egy komoly frissítést), legalábbis egyelőre (ezért volt lehetséges ott nyerni, még magas pinggel is)...
Egyébként
ezt a kis videót szerintem még nem láttátok, de tetszeni fog, vagy utálni fogjátok; na ez majd kiderül...