...a voice from the darkness.....
Rémlátó, nagyjából tudom hogy' mennek a kártyákkal a dolgok, végül is "kiműveltem" magam még 2001-ben ezekkel kapcsolatban...

Az egyetlen új dolog, hogy akkor talán a webkártyák már működnek rendesen, úgy értem, elfogadják őket tényleg, akár egy dombornyomott kártyát (bevallom, még mindig hihetetlenül hangzik, ez szerintem biztos bankfüggő és eszerint a CIB az egyik nyerő). Viszont az eredeti dombornyomott kártyához mindig elvégeznek egy ún. bonitásvizsgálatot is, aminek keretében pl. megnézik, hogy mennyit keresel a jelenlegi munkáddal és a hitel keretét is ennek függvényében állapítják meg. A lényeg, hogy kell egy "fix x ezer Ft" jövedelem, anélkül nuku kártya...

De nem is ez a lényeg, mármint nem a kártyák. Még mindig azt mondom, hogy az lenne a normális, ha itthon simán meg lehetne rendelni a játékokat. De nem, ehelyett külföldről kell "lebénázni" akárhogyan és mindenképpen több várakozással, ami még mindig macerás lehet sokaknak. Itthon akár lehetne már EVM-es is, de a lehetőségnek meg kellene lennie, hogy aki akarja, megvehesse..még egyszer mondom, itthon, mindenféle macera nélkül... Én még mindig "nem hevertem ki", hogy itthon pl. 6 hónapon keresztül nem lehetett megvenni a "Battle Out Of Hell"-t..igaz, ha kihozták volna időben, akkor most nem lenne a PK-kollekcióm, mert nem mentem volna utánuk külföldre...
Na, a lényeg...

A "Hills"-kérdésedet feltettem Varusnak kint, a
"Hills"-topicban. Hátha tud rá mondani valamit, majd meglátjuk...
Ha olvasok bármilyen leírást (ha egyáltalán elolvasok egyet is, mert ritkán érdekelnek igazán, hiszen hát demokrácia van

), én sosem nézem a pontokat, még a leírással együtt sem. Maga a vélemény érdekel, a pontokat/százalékokat butaságnak tartom...

Az egész úgyis szubjektív és hirtelen dolog (a mi véleményünk a sok játék után egy kissé árnyaltabb lehet már

)..én pl. most 0.95 pontot adok a PK-ra, pedig szeretem (ja, nem mondtam, 1-ig tartó skálán)...

*j/k*
OverDose... Az elmúlt napokban elérhetetlen volt az OD-oldal és bár visszajött pár napja, Sepék hallgatnak, nincs semmi új infó. Emiatt kint páran kicsit "be is pánikoltak", MasP meg pl. leamatőrözte a projektet az egyik artwork alapján. Lehet amúgy, hogy a lengyeleknek nem könnyű megemészteni, hogy már nem ők készítik a következő PK-kat? Kíváncsi lennék ezzel kapcsolatban Adrian C. véleményére is, hogy eddig mit szól a dologhoz...
Fat' meg
üdvözli a PK-kommunát, még ha nem is játszik már PK-t...
SYS "No sin is too great to be forgiven."