Idézet: Zollka - Dátum: 2007. szept. 13., csütörtök - 13:48
Azért rajtad be lehet rosálni

Ne is haragudj

Nálam vízhűtéssel itt van egy Quad 3,2 Ghz-en de ,hogy ezt TE dual socketnél csendesen nem fogod léggel lehűteni azt garantálom....Szal nem vagy Intel hívő de úgy állítod be az Intelt mintha ők most valaki kurva nagyot dobtak volna a Quad Core procijukkal mert még hűvös is és csendes léghűtéssel elmegy... 2 olyan proci 3,33 Ghz-en az agyadat is fel fogja forralni garantálom...Nálam a 10 négyzetméteres szobát 1,35 Volton és 3,2 gigán 2,5 fokkal emelei meg a szoba hőmérsékletét (7/24-ben) és full load SOSEM VOLT 65 fok alatt a legmelegebb mag a LEGJOBB VÍZHŰTÉSSEL! De olvasgass topikokat ,hogy sokan a Quad miatt kényszerülnek tápcserére akik tuningolnak...Szóval egy kicsit reálisabb képet mert így Intel fan-nak tűnsz...
- Figyelj, arról igazán nem tehetek, ha nem fér bele a világképedbe, hogy vannak amúgy emberek, akiket nem fűz érzelmi kötelék ipari termékekhez és multinacionális cégekhez. Ez van, próbáld meg elfogadni...
- ami az én konkrét quad-omat illeti, még csak egy hónapja van meg, nagyon sok minden mással kellett foglalkoznom (van amivel szerencsére, van amivel sajnos), még nem volt időm belőni, hol és hogyan atomstabil. Amikor kellett, gond nélkül tudtam vele renderelni 3,33-on (mint ahogy pl. Anand és a ph! is) Természetesen emeltem feszt, ha ennek az lesz a következménye, hogy a komoly tesztelés során az derül ki, hogy ezt hosszú távon az adott zalman-hűtésemmel nem bírja, akkor na bumm, legfeljebb tényleg 3,0-3,1 körül fogom használni. Ígérem amint lesz időm, belövöm, és Te leszel az első, akit értesítek
-látom a lényeg viszont nem jött le: miszerint úgy tűnik, 3dsmaxban clock-to-clok egálban van a xeon és barcelona, és remélem nem gondolod azt, hogy év végén az lesz a helyzet, hogy barcból nagyobb órajelet lehet kipréselni, mint xeonból (az elsőnél örülni kell a 2,5nek, a másodikból azért elvárás a 3,0) Nyilván kell még egy kis számolgatás, hogy mi mennyi, de egyelőre _nálam_ a xeonnak áll a zászló (de lásd 1-es pont!)
-végül mindez itt totál OFF (mint azt már az elején jeleztem), úgyhogy részemről itt lezárva.