Hűha, ennyi lehetőségre nem számítottam:)
Na, akkor menjen a hosszú változat, mert írtál egy-két dolgot, amit már csináltam. A configomat is írom, hátha úgy ki tudunk zárni néhány dolgot:)
A config: ASUS P5LD2 alaplap; Intel P4 3.2 Ghz 640; ASUS GeForce 6600 GT PCI-E; 450W Chieftec; 2*1024 Kingmax RAM; Sound Blaster Audigy 2 ZS; 2 Maxtor vinyó
-Nincs se virus se spyware, ehhez legalabb értek vmennyire:)
-Ez nemtom mit segítene, de csak azok mennek, amik kellenek.
-Szintén nem tudom, hogy mit segítene, de majd most ürítek egyet, aztán meglássuk:)
-Inkább manuálisan csinálom:)

Ehhez milyen progit tudnál ajánlani és ez ismét mire kellhet? Töredezettség-mentesítést majd kipróbálom, azt spec. már akartam csinálni.
-Állandón van.
-Ezt még kéne, báááár nem hiszem, hogy ez lesz, mert az egyik wincsi zsír-új, a másik pedig 1 éven belül van.
-Már írtam róla.
-Ezt minek? SpeedFan is kijelzi tray-ben a hőfokokat, + Everestbe is szoktam nézni. A hőfokokról viszont sokat írtam az előző hosszászólásomban:)
-Performance Test alatt konkrétan mit értesz? Találtam a neten egy progit, vmi Passmark Performance Test, azt kipróbálom és majd írok. Amúgy proci-terhelés tesztet már csináltam és semmi baja nem volt (S&M a progi). Memória-teszt még csak ezzel a progival volt, majd lefuttatom a Memtest86-ot, bár nem hinném, hogy az lenne.
-Nyah, itt mondtál vmit, ami lehet: "Ha a valami 70 fok kötül van akkor ott a bibi. Ha Inteled van akkor elvileg 70-et el sem nagyon tudod érni mert lekapcsol". Ha egy ASUS alaplapon a déli híd eléri a 70 fokot, akkor lekapcsolhat?
-24 órás tesztre egy jó darabig nem lesz lehetőségem, mert este ki kell kapcsolni a gépet (szüleimmel élek), hangos a gép, nem lehet aludni tőle. De, majd, ha elutaznak kipróbálom, vagy csinálok egy 12 órásat.
-Nem patch meg egyéb hiba lesz, az tuti.
-A windowsom kb. 2-3 hónapos, nem hinném, hogy azzal lenne a gáz és nem szeretnék másik windows-t rakni mellé, mert sztem nem oldana meg semmit. Ahogy kikapcsol a gép, nagyon úgy tűnik, hogy feszültség- vagy hőmérsékleti gond lesz. (Úgy kapcsol ki, hogy eltűnik a játék képe, egyszer-kétszer még lehet hallani a játék-beli hangot, majd vagy újraindul a gép, vagy teljesen megfagy)
Pasztázásról csak annyit, hogy kb. azt se tudom, hogy mit kéne és hova. Ha idáig fajulna a dolog, akkor kéne vkit találnom, aki meg tudná
egyszer mutatni és meg lenne oldva. A gépet nem én szereltem össze:( Aki meg összeszerelte, az egyedül szeret dolgozni, érdekes fazon, mind1:)
Köszönöm az eddigi tippeket, megcsinálom a dolgokat, amiket írtál és visszajelzek, addig pls. törjétek tovább a fejetek, hogy mi lehet még, mert eléggé zavaró a dolog:() Hálám persze üldözni fog titeket:)
Ult!ma