Helloka!
Már nemrég írtam ide, a tápommal volt gond, amit azóta lecseréltem, most egy 410-es Chieftec van a gépben... MSI K8N Neo4-es alaplap, Sapphire X1600XT, 2 GB Kingston, meg a 3.5-ös proci... Ez a konfig lényegi része. A gondom a következő... A gép kigondolt magának pár programot, ami véletlenszerű idő eltelte után lefagyasztja. Ezek a progik 90%-ban játékok a maradék 10% valószínűleg a Panda Antivirus, mert olyankor psched.sys-t írja ki a ké(k)pernyőre hibásként... Érdekes módon pl. a Hitman 4 nem fagyott le egyszer sem...

Ellenben lefagy a HeroesV, a Fahrenheit, ritkán a Swat4, F1 Challenge... Nem fagy le a word, excel, photoshop, dreamweaver, stb.
Amit már csekkoltam, javítottam, ellenőriztem:
Kábelek, tisztaság (mondjuk vacsi új házat kapott a gép), most pakoltam friss pasztát a procinak, memtest lefutott párszor, winyóellenőrzés, dx check, kondiknál nincs anomália, más nem jut eszembe...
Ja a driverekből többnyire mindig a legfrissebb van fönt, XP patch-ekből is fent van mind, más már tényleg nem jut eszembe.
Amit kiír mondjuk a psched.sys-nél (ez a windows felállása után kicsivel be szokott jönni néha, néha nem):
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Meg leír egy kupac memória címzést, amit Billék sem tudnak szerintem értelmezni...
Ha van még kérdés, írjatok, de jó lenne inkább valami megoldás, mert idegesítő, hogy nincs fél éves a gépem és ilyeneket generál...
Szerkesztette: LightBringer 2006. 07. 02. 09:13 -kor