HWSW Informatikai Kerekasztal: Fagyások, újraindulások, X-akták - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fagyások, újraindulások, X-akták Először itt kérdezz és olvass! Értékeld a témát: -----

#2141 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 26. 19:37

Idézet: didyman - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 15:15

Ehhez a 20/24 tüskéhez van a legkevesebb köze általában :) .

...ok. akkor várjuk a te sokkal okosabb, ésszerűbb ötleteidet!  ;)
MSI K8N SLI Diamond | AMD Athlon64 3000+ | 1024 Kingston | Asus Silent 7300GT | Creative Audigy ZS2 Platinum | SATAII Samsung 160Gb

#2142 Felhasználó inaktív   aty85 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 26. 19:47

Hali!
Olyan problémám lenne,h.múltkor szóltak,h.segítsek már életet lehelni egy laptopba!
A gond az volt,h.iszonyat lassú volt már, meg fagyott télen-nyáron! :D  Szóval a szokásos windóz telepítési terápiát javasoltam...vagyishát rám maradt volna a feladat, mert ugye engem kértek meg! :D
A probléma itt kezdődött...a laptopban nem működött a dvd-rom, és ez ugye nem úgy műxik,h.ki a régit, be az újat, hanem itt szervizes megoldásról van szó, ami meg nem megoldható, anyagi okok miatt! (igen, tudom,ha valakinek laptopja van, akkor pénze is, de kicsitt összetettebb a helyzet! :rolleyes: )
Szóval a kérdés az lenne,h.megoldható-e valahogy a win telepítés rom nélkül? Az alaplap nem támogat usb-t, net nincs...asszem ennyi!
Előre is köszi!

Ezt meg csak úgy :D
http://s2.bitefight....c.php?uid=73719
regeljetek bátran, jó kis gém! :D

Szerkesztette: aty85 2007. 01. 26. 19:56 -kor

#2143 Felhasználó inaktív   D3n!-L 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 19:48

A Super Flower tápról mi a vélemény?
Mennyire megbízható? :)

#2144 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 26. 19:51

Idézet: kdavide - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 19:18

dvd-író
integrált hang és hálókártya
és nem tudom milyen táp.
A gépet összeszerelve vettem (Albacomp Eco ) és ki se nyitottam ( 1 hónapos).
Miután megvettem minden jó volt pár napig. Aztán elkezdett újraindulgatni. Csak úgy.. de legtöbbször játék közben és akkor is csak bizonyos játékok közben. A call of duty 2 elmegy rajta 8 órán át és semmi baja nincs valamint az Age of Empires 3 is. De pl Need for Speed carbo, TOCA 3, Flat out 2 (mind1ik autós szimulátor) kifagy. Elvittem szervízbe a gépet, ott volt 2 hétig, azt mondták megjavították, a proci hűtése nem volt megfelelő.
Hazajöttem játék felinstall --> ugyanúgy újraindul v ha kikapcsolom --> kékhalál...de csak a fenti játékoknál...volt memtest 2000%-ig, hd tune, 3D teszt, burn-in teszt, tökéletes minden.
Minden más alkalmazás kifogástalanul működik csak ha vmi komolyabb játék fut -> újraindul..
Hibaüzenet is volt már sokféle pl

Hibás alkalmazás: flatout2.exe, verzió: 0.0.0.0, hibás modul: d3d9.dll, verzió: 5.3.2600.2180, memóriacím: 0x00025e10.
További tájékoztatást a súgóban talál a következő helyen: http://go.microsoft....link/events.asp.

Az alkalmazás (C:\Program Files\Empire Interactive\FlatOut2\FlatOut2.exe) alkalmazáshibát generált. Hiba történt a következőn: 01/26/2007 @ 18:01:06.578 Kivétel generálódott: c0000005; címe: 4FD35E10 (d3d9!CheckFullscreen)
További tájékoztatást a súgóban talál a következő helyen: http://go.microsoft....link/events.asp.

Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x00000024 (0x001902fe, 0xb981a974, 0xb981a670, 0x8056829f). A memóriakép mentve a következő fájlba: C:\WINDOWS\Minidump\Mini012607-03.dmp.

Hibás alkalmazás: flatout2.exe, verzió: 0.0.0.0, hibás modul: ntdll.dll, verzió: 5.1.2600.2180, memóriacím: 0x0001160e.

És hasonlók a nfs-nél is!

Mi lehet a baj?
Vigyem megint szervízbe 2 hétre és ne csináljanak vele semmit?
Várom válaszotok előre is köszi
Dávid

Ilyen szervízbe véletlenül se vidd el. :( Inkább nézd meg, hogy milyen táp van benne. :up:
Rhino666

#2145 Felhasználó inaktív   kdavide 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 20:31

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 19:51

Ilyen szervízbe véletlenül se vidd el. :( Inkább nézd meg, hogy milyen táp van benne. :up:

Hali!

Az a baj h más szervízbe nem tudom elvinni mivel garanciális 1 évig és az albacompnak csak ez a szervíze van Pesten... Érdemes lemondani a garanciáról és máshova elvinni?

üdv David

#2146 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 22:12

...

Szerkesztette: bolic system 2007. 01. 26. 22:16 -kor

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#2147 Felhasználó inaktív   gyula74 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 28. 07:52

Gyerekek az lenne a kérdésem hogy most cseréltem le a memoriamat és olyat csinál a gépem hogy nézek egy filmet pl:a vinyorol és meg ál a kép és elkezdberegni mint ha beragadna a memoria vagy van ennek valami más tényezöje is???
:think:  :think:  :think:  :think:

Szerkesztette: gyula74 2007. 01. 28. 07:52 -kor

#2148 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 01. 28. 09:30

Idézet: kdavide - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 19:07

Sziasztok! Van egy elég régóta húzódó problémám.Először a konfig:
Alaplap MSI MS-7211
BIOS Vendor   Phoenix Technologies, LTD    
BIOS Version   P4M80P - 42302e31    
BIOS Release Date   09/06/06    
BIOS Properties   Plug and Play, Flash, AGP    

Intel P D820 2.8G
Asus nVidia 7600 GS 256Mb
Samsung SPC2004c 200GB
2x512 Mb nem tom milyen ram

Memóriahibának tűnő dolog, memtest86-tal próbáld megkeresni. Hűtésügyileg rendben van a gép, köthető időhöz pl. a hiba előfordulása?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2149 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 28. 09:36

Idézet: vidéki srác - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 19:37

...ok. akkor várjuk a te sokkal okosabb, ésszerűbb ötleteidet!  ;)

Gondoltam, hogy elég egyértelmű lesz, de aztán láttam, hogy "annyira nem értesz hozzá". Ha tápot cserélsz, akkor vélhetően nem a 20/24 tüske a gond forrása, hanem a táp maga. Az átalakító használata pl. totál felesleges dolog, mert ugyanúgy 20 vezetékről alakít át és ugyanúgy 20 csatlakozás lesz a tápvezetéken 24 helyett, aztán pluszban behoz még egy felesleges kontaktust az alaplapon. Egyébként ennek a 24 tüskés dolognak eddig az égvilágon nem láttam értelmét, egyes, PCIE-alaplapi tápról járó, nagyon tökös VGA-k esetében lehet lényeges, de ezeknél sokkal erősebb processzorokat is megtápláltak 20 tűvel. Olykor, nagyon ritkán lehet oka kontakthiba, ami megintcsak nem a 24 tűs csati szükségességét jelenti. Az Aeropower jellemzően kondibeteg táp, a leírt tünetek főleg erre utalnak.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2150 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 28. 09:37

Idézet: aty85 - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 19:47

Hali!
Olyan problémám lenne,h.múltkor szóltak,h.segítsek már életet lehelni egy laptopba!
A gond az volt,h.iszonyat lassú volt már, meg fagyott télen-nyáron! :D  Szóval a szokásos windóz telepítési terápiát javasoltam...vagyishát rám maradt volna a feladat, mert ugye engem kértek meg! :D
A probléma itt kezdődött...a laptopban nem működött a dvd-rom, és ez ugye nem úgy műxik,h.ki a régit, be az újat, hanem itt szervizes megoldásról van szó, ami meg nem megoldható, anyagi okok miatt! (igen, tudom,ha valakinek laptopja van, akkor pénze is, de kicsitt összetettebb a helyzet! :rolleyes: )
Szóval a kérdés az lenne,h.megoldható-e valahogy a win telepítés rom nélkül? Az alaplap nem támogat usb-t, net nincs...asszem ennyi!
Előre is köszi!

Ezt meg csak úgy :D
http://s2.bitefight....c.php?uid=73719
regeljetek bátran, jó kis gém! :D

De minek újrarakni? :)

#2151 Felhasználó inaktív   gyula74 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 28. 14:26

Gyerekek az lenne a kérdésem hogy most cseréltem le a memoriamat és olyat csinál a gépem hogy nézek egy filmet pl:a vinyorol és meg ál a kép és elkezdberegni mint ha beragadna a memoria vagy van ennek valami más tényezöje is???

Következö  kérdésem hogy tudom futatni a memtest 86-ot letöltötem ki irtam flopyra be raktam az a meghajtóba ulyra inditotam a windowst és flopyrol inditotam a bootolást de nem indult ell!!.
Ki irta hogy vegyem ki a lemezt és nyomjak meg egy gombot...de csak az op rendszer indúlt be ujra..

............VALAKI SEGITSEN!..............

Szerkesztette: gyula74 2007. 01. 28. 14:29 -kor

#2152 Felhasználó inaktív   kdavide 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 28. 15:12

Idézet: didyman - Dátum: 2007. jan. 28., vasárnap - 9:30

Memóriahibának tűnő dolog, memtest86-tal próbáld megkeresni. Hűtésügyileg rendben van a gép, köthető időhöz pl. a hiba előfordulása?

Hello!

nagyjából köthető, max 10 perc a programok futási ideje (a menükben lépkedést kivéve) az egyik game meg állandóan akkor fagy le mikor a "loading" képernyő látható.elindul a betöltés és hopp....reset.

nincs floppy a gépben. nem tudsz vmi hasonlót ajánlani mint a memtest86 csak ne  kelljen hozzá floppy?

üdv David

#2153 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 28. 21:53

Memtest86 iso cd képfájl :) .

Gyula74: vagy cd-re írd ki te is, vagy egyszerűen próbálj másik lemezt.

#2154 Felhasználó inaktív   Xao 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 29. 17:47

Üdv

Adott egy asus p5b-e alaplap. abban kéne 4x1gb ramot üzemeltetni, de csak 3 GB-ot hajlandó a bios látni belőle.

meg lehet oldani a 4 gigát valahogy? vagy ha nem, 975-ös alaplap látná?

köszi a választ

Szerkesztette: Xao 2007. 01. 29. 17:48 -kor

--== WEF WEF ==--

WoW:  Xaó lvl 80 Nightelf Hunter (Bloodscalp) stb :D

#2155 Felhasználó inaktív   kdavide 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 30. 09:40

Hello!

A memóriatesztet még nem végeztem el de van mi más. Próbálgatom a carbont játszani és közben futtattam az Everestet. Kiléptem, mikor még nem fagyott ki a progi és a GPU hőmérséklete 72 fok volt. Az nem sok 1 kicsit ???? Mennyinek kéne lenni vagy jó ez az érték? Amúgy most nem mindig újraindul a gép, hanem van mikor kilép 1 hibaüzenette

"Hibás alkalmazás: nfsc.exe, verzió: 0.0.0.0, hibás modul: nfsc.exe, verzió: 0.0.0.0, memóriacím: 0x00338014.

Az alkalmazás (D:\Program Files\NFS Carbon\NFSC.exe) alkalmazáshibát generált. Hiba történt a következőn: 01/30/2007 @ 09:26:59.671 Kivétel generálódott: c0000005; címe: 00738014 (NFSC)"

.....

#2156 Felhasználó inaktív   Neo76 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 09:52

Sziasztok!

A segítségetek szeretném kérni a következő problémával kapcsolatban!

Kb. másfél hete vettem új gépet, a következő komponensekből áll:
- Gigabyte GA-965P-DS3 alaplap
- Core2 Duo 6600 processzor
- Geil Ultra Dual Channel Kit 2*1024MB 800MHz memória
- Enermax Liberty 500W tápegység
- Gigabyte 7600GS videókártya
- WD3200KS winchester
- NEC 3.5" floppy meghajtó

Ehhez még társult a régi ND-2500 DVD-író, Samsung 250GB winchester, E-MU 1212m hangkártya és Hauppauge! PVR350 TV-tuner kártya.
Mindez egy Antec P-180B házban egy ventillátorral kiegészítve a winchesterek szellőzéséhez.

A WD3200KS az Intel SATA vezérlőjére kötve a Samsung 250GB-os a Gigabyte IDE vezérlőre masterként, a DVD-író slavebe.

Az első 2,3 napban a telepítés után minden rendben zajlott, a rendszer jól működött. Első észrevételem, hogy valami nem stimmel az volt, hogy lassabban töltődött be a Win valamint, halk kerregést is hallatott a WD. Ez mondom még előfordulhat, azonban a másolás már érdekes jelenségeket produkált. File másolás esetén nagyon lassan íródnak át az adatok, valamint erősen lecsökken a sebesség és végső soron kék halál lesz belőle.
Tapasztalataim alapján ez nem fordul elő, ha az alaplap Gigabyte-os SATA vezérlőjére kötöm a WD-t.

A WD biztos jól működik, mert máshol kipróbáltam, s nálam is csak az Intel SATA vezérlőjére csatlakoztatva jön elő a hiba. Próbáltam lehúzni mindent, de akkor is jelentkezik a probléma. Már DOS alatt sem működik megfelelő sebességen a WD.
Igazándiból nem tudom behatárolni a hibát, mert amit ki tudtam próbálni, az működött, egyedül a fenti esetben jelentkezik a hiba!
A tippem az lenne, hogy valami tönkre mehetett az alaplapon az első 2,3 nap alatt, ami kifejezetten az Intel SATA vezérlőjével kapcsolatos.

Az ötleteteket kérem, hogy mi lehet a gond!

Köszi,
Laci

#2157 Felhasználó inaktív   Sanyix 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 17:53

Hi!
Kellene egy kis segítség:
Adott egy alaplap, egy MSI K7T pro2A benne egy 1200mhz-s duron, egy 128 megás sdram, és egy gagyi pci videokártya. Szóval azt kezdte el csinálni, hogy anyám használta, egyszercsak csontra fagyott, se kép se hang. Újraindítva elég hangosan sistergett valami, max bootig bírta majd se kép se hang. Először a tápra gyanakodtam. Ki lett cserélve... ugyanúgy sistereg. Lehúztam a meghajtókat, sistereg, kihúztam a hűtőventi tápkábeljét ugyanaz. Beleraktam egy 750-es duront, ugyanúgy sistereg. Hallásra megkerestem hogy kb honnan jöhet. Úgy néz ki hogy a procifogalalat melletti nagy réztekergyből jön. kb 3mm vastag rézdrót van valami műanyag izére feltekerve félkörben. Mi a fene baja lehet? A sistergés meg úgy megy, hogy bekapcsnál halkan sistereg, majd elhalkul, majd amikor a bootképernyő megjelenik, akkor kezd jó hangosan rá, és általában a processzor inicializáláskor kezd rá, legalábbis a diagnosztikai ledek szerint, ilyenkor ki is kapcsol a monitor, és annyi, de van amikor a bootig eljut, és ott történik ugyanaz.

+még annyi, hogy ugyanezt a sistergős marhaságot csinálta 2 éve ugyanez az alaplap. Akkor el lett téve, és rossznak bélyegezve, majd 1,5 hónapja újra elővéve, amikor is lazán elindult, csodálkoztam is. 1,5 hónap használat után a egyszer csak a leírt dolog történt...
ASUS= 0 minőség, full szopás, szemét, nemtörődöm support, bugtemető. asus SOHA többé, és másnak sem ajánlom

#2158 Felhasználó inaktív   KROK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 18:27

Hali!

van néhány dolog ami a szemetemben mostanában idegesít :

1. Időnként rájön a csuklás (3-4 napig csinálja, majd hetekig mgint nem), és akkor legyen játék vagy Windows 1-2 percenként olyan mintha nagy levegőt venne a rendszer, megakad a kép órajeltől függően, 10-30 másodpercre semmi nem történik még a Winamp is képes megállni!
Először adtam neki még kakaót feltoltam 16X166-ra azaz 2669MHZ-re ilyenkor a szünetek talán ritkábbak és mindig elég hamar véget érnek néha 2-3 másodpercig tartanak. A probléma az h ehhez az órajelhez aktív terhelés mellett 3-4 óra után RESTART társul magától :( Szal hosszúrtávon nem használható csak 3-4 óráig bírja (persze fesz ilyenkor 1,85V, de gondolom ez sem elégg neki, többet meg nem merek neki adni).
Na gondoltam talán a tunning ezért visszavettem 1700+-ra, de ekkor a szünetek nagyobbak lettek sokkal, és mintha gyakoribbak is lennének. Játszottam a memória időzítéssel is, CL2,5-ön ezek a szünetek hosszabbodtak, míg mikor lettem CL1,5-re akkor meg rövidültek, (alapból CL2-n van).
Kicseréltem a procit, a probléma maradt, sőt ugyanezt a sémát követte. Cseréltem tápot, RAMot, nem segített. Vírus/Spyware nincs! A probléma ugyanúgy fennt áll :( Ennyi kész, csak sejtésem van rá, de előbb a ti véleményeteket is szeretném hallani!

2. A másik gondom az, hogy minden elvész áramszünet után! Ezalatt arra gondolok hogyha kikapcsol valamiért hirtelen a gép, akkor hiába mentettem (legyen world sima TXT vagy paint file, HTML vagy bármi) ha épp a memóriába van akkor a file eltűnik! Vagy úgy h ha akkor hoztam létre akkor még a könyvtár sincs meg, a filenak nyoma sincs, vagy ha régebben, és csak épp szerekesztésre nyitottam  meg a mérete akkor meg 0kbyte. Winamp listám is eltűnik vagy krix-kraxok lesznek a palylistben. Amióta az E meghajtót átkonvertáltam NTFS-re azóta azon nem csinálja de a 2 FATos partíción még mindig csinálja ( de XP alatt  jellemző csak, vagy legalábbis eddig még csak ott történt ilyen).
Nincs valakinek valami 5lete hogy miért csinálja ezt és mit lehet tenni ezellen? mert nagyon rossz hogy hiába mentek nem véd meg az áramszünet ellen, pedig errefelé sajnos elég gyakoriak az áramkimaradások! :( A hiba nagyon idegesítő, mert gyakran félnapos munkáim is elvesznek, úgyhogy hiába mentek! :angry: Ez a jelenség már úgy vagy 1,5 éve fennáll...

Tudom, egyszerű megoldás lenne egyszünetmentes táp, a baj csak az, hogy momentán nincs anyagi keret ilyesmire, na meg  nem hiszem hogy ez lenne a probléma legjobb megoldása :(

Gépem:
ASUS A7N8X-E DLX
AMD Athlon XP 1700+ @ 2700+ T-Bred "B" (11X133->13X166)
512Mb Samsung CL2 333 + 2X256MB RAM (CL2; 333) Dual Channel
INNO 3D GeF3 Ti200 @ 550 128MB TV-OUT (175@230 / 400@550)
120GB Samsung (7200) + 80GB Maxtor (7200) (ATA133, FAT32)
LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B ValueSelect
ASUS Soundstorm MCP-T
Codegen 400W Sirtecbeles

LG 57i Flat monitor

Windows XP + Windows ME  (WinXP 2005 noveberi, WinME 2004 januári)

ADSL 2300/224K

Szerkesztette: KROK 2007. 01. 31. 18:36 -kor

Profin művelem még mindig a műfaj rámeső részét,
Fellegekig felraktam a minőségi mércét!
ASUS A7N8X-E DLX, Athlon XP 1700+ @ 2700+, 1024MB RAM (CL2), GeForce 7300GT DDR3 128MB, 200GB HDD
GAMESTAR Fórum: Lord_KROK (Over 75000)

#2159 Felhasználó inaktív   zui_ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 11:47

Hali.

Olyan problemam van, hogy tegnap vettem egy abit kn9-sli lapot, amd64 3000+- procit, samsung 512 memoriat olyan celzattal, hogy a 6 db sata helyet es a raid5-ot hasznalva tarhelynek hasznaljam.
Ezert PCI-E videokartyat nem vettem, gondoltam jo lesz az S3 trio64 PCI-os videokari is.
De a gep osszerakasa/beapcsolasa utan a videokari biosa meg latszik, de utana sotetseg.
Letezik, hogy ez igy nem mukodik? Mindenfelekeppen PCI-E-s videokarit kell raknom a gepbe?

udv:

zui

#2160 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 14:58

Idézet: Neo76 - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 9:52

Sziasztok!

A segítségetek szeretném kérni a következő problémával kapcsolatban!

Kb. másfél hete vettem új gépet, a következő komponensekből áll:
- Gigabyte GA-965P-DS3 alaplap
- Core2 Duo 6600 processzor
- Geil Ultra Dual Channel Kit 2*1024MB 800MHz memória
- Enermax Liberty 500W tápegység
- Gigabyte 7600GS videókártya
- WD3200KS winchester
- NEC 3.5" floppy meghajtó

Ehhez még társult a régi ND-2500 DVD-író, Samsung 250GB winchester, E-MU 1212m hangkártya és Hauppauge! PVR350 TV-tuner kártya.
Mindez egy Antec P-180B házban egy ventillátorral kiegészítve a winchesterek szellőzéséhez.

A WD3200KS az Intel SATA vezérlőjére kötve a Samsung 250GB-os a Gigabyte IDE vezérlőre masterként, a DVD-író slavebe.

Az első 2,3 napban a telepítés után minden rendben zajlott, a rendszer jól működött. Első észrevételem, hogy valami nem stimmel az volt, hogy lassabban töltődött be a Win valamint, halk kerregést is hallatott a WD. Ez mondom még előfordulhat, azonban a másolás már érdekes jelenségeket produkált. File másolás esetén nagyon lassan íródnak át az adatok, valamint erősen lecsökken a sebesség és végső soron kék halál lesz belőle.
Tapasztalataim alapján ez nem fordul elő, ha az alaplap Gigabyte-os SATA vezérlőjére kötöm a WD-t.

A WD biztos jól működik, mert máshol kipróbáltam, s nálam is csak az Intel SATA vezérlőjére csatlakoztatva jön elő a hiba. Próbáltam lehúzni mindent, de akkor is jelentkezik a probléma. Már DOS alatt sem működik megfelelő sebességen a WD.
Igazándiból nem tudom behatárolni a hibát, mert amit ki tudtam próbálni, az működött, egyedül a fenti esetben jelentkezik a hiba!
A tippem az lenne, hogy valami tönkre mehetett az alaplapon az első 2,3 nap alatt, ami kifejezetten az Intel SATA vezérlőjével kapcsolatos.

Az ötleteteket kérem, hogy mi lehet a gond!

Köszi,
Laci

Keresd meg a WD honlapját a vinyó FW-frissítése ügyében. Vélhetően ebbe ütköztél bele.

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.