HWSW Informatikai Kerekasztal: Fagyások, újraindulások, X-akták - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fagyások, újraindulások, X-akták Először itt kérdezz és olvass! Értékeld a témát: -----

#2301 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 27. 10:19

Idézet: didyman - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 10:15

Normális esetben csak kiszárad, nem gázosodik, ez főleg a kisebb dobozú kondikra jellemző.

Húha, ebben :lama: vagyok, de a lap egy Asus A7V8X-X, ami legalább 3 éves. Talán ebből tudod, hogy neki milyen kondijai vannak.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#2302 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 13:56

Idézet: Lacima - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 8:43

Megvolt. De mondom az alaplap más vga-val jo, a vga mas alaplappal jo. Es masfel evig gond nelkul mukodtek egyutt.

Újabb adalék, a 6600gt nem megy más NF7-ben sem azóta, ellenben más lapokban hibátlan. Abban az NF7-ben amiben volt, hogy egy ATI9550 megy szépen.

#2303 Felhasználó inaktív   jojoando 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 09:04

Az Nvidiás alaplapok nem szívlelik, az Nvidiás VGA-t.
, Hallottam.

#2304 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 09:10

De eddig másfél évig ment rendesen? Már három Abit NF7-S-ben próbáltuk, egyben sem megy. Ellenben Asus via chipsetes, msi intel chipsetes lapokban tökéletes. Másfajta nforce-osban még nem néztük.

#2305 Felhasználó inaktív   webroot 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 15:21

Érdekes mert nekem is nf7 van és nvidia-s a vga-m is.. gef6600.
Mint már írtam pár kommenttel előbb, nekem csak 3d game-nál fagy ki a gép de akkor tisztességesen.
ezelőt gef3 ti200 volt azzal is ugyanígy fagytak gamek..
lehet tényleg nem szeretik egymást nforce2 és nv vga chipek?

üdv.
Olyan nincs, hogy nincs!

#2306 Felhasználó inaktív   Bocee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 16:24

Nekem volt nf2-es chipsetes alaplapom 3 féle is, mindig nvidia vga volt benne. Eleinte egy geforce 2 mx400, majd egy geforce fx 5700. Most is van egy kisebb gépem az nforce 3-as, abban is volt a geforce fx 5700, most egy geforce 6600 van benne.
Az erősebb gépem nforce 4 chipsetes és volt benne geforce 6600 GT, most pedig egy geforce 7600 GT-m van.
Soha semmiféle fagyás nem volt, se játékban, se egyéb felhasználásban.
(Igaz az alapljaim és a VGA-im is mindig ASUS-ok voltak.)
Tapasztalatom szerint, az nvidiás alaplapok nagyon is szeretik az nvidiás VGA-kat.
..:: Asus P5Q-E :: Intel Core 2 Duo E8500 :: Sapphire HD4870 Vapor-X 1 Gb :: 2*2 Gb GeiL Ultra DDR2-1066 :: WD2500KS  :: WD5000AAKS :: WD5000AAKS:: Pioneer DVR-212 :: Pioneer DVR-216D :: Samsung SyncMaster 206BW ::  Cooler Master CM690 :: Logitech G5 :: Logitech S510 :: Logitech Z2200 :: SB Audigy 2 ZS :: Corsair HX520 :: Razer Goliathus Control Edition :: Artic Cooling Freezer 7 Pro ::..

#2307 Felhasználó inaktív   Syraly 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 21:34

Hi!

Vettem egy Asus M2N-E SLI alaplapot, amit egy megbizható lapnak gondoltam, neki sem estem azonnal mindent letesztelni, így 1 hét mulva jöttem rá, hogy a hangkártyája recseg. Mindig, bármi szól mp3, vagy film, vagy audió CD, folyamatosan recseg a hangerőnek megfelelően.
Ilyenkor kicserélik az alaplapot?

tuningolva nem volt(még + feszt sem lehet adni a procinak).

Köszi
Uj: A64 X2 3800+, Asus M2N-E/SLI, 2x512 Geil, 250GB SATA samsung, CoolerMaster Hyper TX

Kövület:Athlon XP 1700+@2400+ (1925MHz 12.5x154), Vulcano 6CU, Abit KR7A133, 3x256 DDR(266@300), Radeon 7500(300/500), Seagate Barracuda IV 7200RPM 60GB, 120GB, Maxtor 80Gb, SB Audigy, Toshiba SD R-5002, Realtek 8019AS 10M Combo, Realtek 8139 10/100 UTP
Canon PowerShot A70

#2308 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 03. 02. 07:39

Meg kéne hallgatni azt a recsegést.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2309 Felhasználó inaktív   ByG 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 02. 11:42

Üdv!

Az mitől lehet, hogy a Sajátgép csak percek alatt jön be, olyan mint ha lefagyott volna a gép, csak keresi a lámpával a meghajtókat. A total commander működik rendesen. Az xp frissen van telepítve. Az előző telepítésen is ezt csinálta, gondolom valamelyik eszközzel lehet gond.
Várom a javaslatokat, Köszi.

#2310 Felhasználó inaktív   Bocee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 03. 07:29

Idézet: ByG - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 12:42

Üdv!

Az mitől lehet, hogy a Sajátgép csak percek alatt jön be, olyan mint ha lefagyott volna a gép, csak keresi a lámpával a meghajtókat. A total commander működik rendesen. Az xp frissen van telepítve. Az előző telepítésen is ezt csinálta, gondolom valamelyik eszközzel lehet gond.
Várom a javaslatokat, Köszi.

Nálam ez akkor szokott lenni, ha meghajtóban van cd ill dvd (1 ill 2). Mert pl a total commander csak az aktív meghajtót kezdi el tekerni, ha ugye utoljára, kilépés előtt a hdd-ket használtam, akkor ez 1 pill. De a sajátgép végül is intéző, az meg szereti az összes cd ill dvd-t megpörgetni, ha kell ha nem.
Többek között ezért sem szeretem az intézőt használni.

Azt próbáld meg, ha ilyen lassulást tapasztalsz, mondjuk vedd ki az optikai meghajtókból, ami benne van.

Esetleg lehet a vírusírtó keres valamit. A beállításainál megnézheted.

Szerkesztette: Bocee 2007. 03. 03. 07:30 -kor

..:: Asus P5Q-E :: Intel Core 2 Duo E8500 :: Sapphire HD4870 Vapor-X 1 Gb :: 2*2 Gb GeiL Ultra DDR2-1066 :: WD2500KS  :: WD5000AAKS :: WD5000AAKS:: Pioneer DVR-212 :: Pioneer DVR-216D :: Samsung SyncMaster 206BW ::  Cooler Master CM690 :: Logitech G5 :: Logitech S510 :: Logitech Z2200 :: SB Audigy 2 ZS :: Corsair HX520 :: Razer Goliathus Control Edition :: Artic Cooling Freezer 7 Pro ::..

#2311 Felhasználó inaktív   ByG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 03. 09:01

Közben meg lett a hiba. HP officejet 4110-es nyomtatóm van, ami feltelepített egy drivert és a sajátgép közé mint eszköz bekerült egy lapolvasó. Na ezzel van a baj, mivel kommunikálni akar a lapolvasóval, az meg nem válaszol. Hogy miért azt nem tudom, sajnos anélkül nem is tudom telepíteni. Próbáltam már a legújabb driver-rel is de nem használt. Így levettem a gépről.  :confused:

#2312 Felhasználó inaktív   jojoando 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 03. 11:26

drv_gc_w01_ENU.exe
valami ilyesmi, Angolnyelvű minimális telepítést tegyél fel , az jó!

#2313 Felhasználó inaktív   ByG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 03. 13:31

Kösz, de sajnos ezzel is ugyanazt csinálja: Az Imaging eszközök közé betesz egy "Hp officejet 4100 series" elnevezésű eszközt, ami rendben is lenne, hiszen képolvasóként is lehet használni. Ez az eszköz megjelenik a sajátgépben is. A sajáthép megnyitásakor gondolom minden eszközt, ami benn van lekérdez, de ez a lapolvasó nemválaszol. Amig ki nem értékeli, vagy le nem jár az idő, addig csak keresgél a lámpával, majd 3-5 perc elteltével megjelennek az eszközök, közte a lapolvasóval. És ez így megy valahányszor megnyitom a sajátgépet, vagy valamelyik egyéb program hozzá nem nyúl. Úgy tűnik nekem, hogy a nyomtató nem válaszol a számítógépnek. Mintha a nyomtatótól várna visszajelzést, csak nem kap. Most letiltottam a szkenner részét, így rendben működik, viszont a lapolvasás nem megy.

#2314 Felhasználó inaktív   vkrisz81 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 09:45

Idézet: Finix - Dátum: 2007. febr. 5., hétfő - 15:31

Az lenne a kérdésem, hogy most van egy 256-os kingston hyper x 400 mhz-es memóriamodulom és egy ilyet akarok venn hozzá: Kép akkor ezek mennének együtt?

szeva !
ezt honnan vetted? melyik honlap ez? ugye valami arukereso ?:)
:offtopic:

#2315 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 19:53

Idézet: Primary - Dátum: 2007. febr. 25., vasárnap - 19:44

Van egy nagy problémám: Van egy gépem ami kábé fél évig üzemen kívül volt.
Tesómnak akarom berakni, de a gép indításakor hiba üzenet: CMOS checksum error - Defaults Loaded. Itt lehet nyomni F1-et és DELete billentyűket! A Biosba való be majd kilépés után (ha nem változtattam meg semmit akkor is) nem indul a gép normálisan! A ventillátorok cd mekkhajtók felpörögnek (most még nincs vinyó, mert még csak netezésre van-UHU-Live lenne), de a monitor be se kapcsol!
CMOS reset után megint működik, majd ugyan ez mint az előbb. Ha F1-et nyomok a folytatáshoz, akkor néha szarik az egészre és nem csinál semmit, néha meg tovább megy, de fagyogat!
A Kondenzátorokon nem látszódik semmi.
Gép adatai:
ABIT KX7-333
AMD Athlon XP (nem tom pontosan mennyi)
256 MB Ram
Valamilyen nVidia kártya (még azt sem tudom pontosan, mert nem emlékszem)
Táp: Kapaszkodjatok meg Vargáné és Tsa BT
A tápban még nem néztem a kondikat, de ha lesz időm akkor megnézem.
Memtest-et nem tudtam futtatni, mert ugye a bootolásig nem jut el.

A VGA kártya és a ram jó, mert kipróbáltam másik gépben!

Vettem vadonat új elemet is az alaplapba, procit is kipróbáltam másik gépben is. Másik procival is ugyan ez a probléma!
Tuningolva nem volt, kondenzátorok nem púposak, már tettem bele normális tápot is!

Szóval ez már meg haladja a tudásom!

Ja és nem volt durva felhasználói behatás sem, semmi fizikai sérülés!

Ha tudtok valami jó szervezt lécci segíjjetek, de szeretném azért egyedül meg oldani!
A szervizről annyit, hogy a környéken (vidék) nincs normális szerviz, mert azon kívül, hogy meg mondják hogy vegyek másikat, nem értenek semmihez!

#2316 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 08:21

Merre vidék?
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2317 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 08:22

Idézet: ByG - Dátum: 2007. márc. 3., szombat - 13:31

Kösz, de sajnos ezzel is ugyanazt csinálja: Az Imaging eszközök közé betesz egy "Hp officejet 4100 series" elnevezésű eszközt, ami rendben is lenne, hiszen képolvasóként is lehet használni. Ez az eszköz megjelenik a sajátgépben is. A sajáthép megnyitásakor gondolom minden eszközt, ami benn van lekérdez, de ez a lapolvasó nemválaszol. Amig ki nem értékeli, vagy le nem jár az idő, addig csak keresgél a lámpával, majd 3-5 perc elteltével megjelennek az eszközök, közte a lapolvasóval. És ez így megy valahányszor megnyitom a sajátgépet, vagy valamelyik egyéb program hozzá nem nyúl. Úgy tűnik nekem, hogy a nyomtató nem válaszol a számítógépnek. Mintha a nyomtatótól várna visszajelzést, csak nem kap. Most letiltottam a szkenner részét, így rendben működik, viszont a lapolvasás nem megy.

Milyen programjai futnak a HP-nek a háttérben?

#2318 Felhasználó inaktív   ByG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 18:34

Idézet: didyman - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 9:22

Milyen programjai futnak a HP-nek a háttérben?

Semmilyen hp program nem fut. Csak a driver-ek vannak fenn.

#2319 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 18:38

Tura, Gödöllőtől, Hatvantól nem messze nem messze. vannak a környéken Szaküzletek és szak szervizek is, de reménytelenek!
Nem is értenek hozzá.
múlkor akartam venni egy DVI-D(vagy HDMI is jó lett volna) kábelt, de nem tudták mi az. Úgy látszik erre nem használnak ilyet!

#2320 Felhasználó inaktív   jojoando 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 05. 21:13

Idézet: ByG - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 19:34

Semmilyen hp program nem fut. Csak a driver-ek vannak fenn.

Sajnos nekem más a tapasztalatom, ezért tettem fel a minimális szofttot.
A HP elég sok dolgot figyel a háttérbe, és törölni is szinte lehetetlen,
illetve marhára tudja lassítani a gép működését is.
Az elején a fullt tettem fel, de sokszor csalódtam benne,
így maradt a minimális, ezzel is tudom használni
minden módozatát. HSC 1315 szériá -.ba.
Maga a kütyü pedig szuper, de a szoftos része galád! :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.