Idézet: roska - Dátum: 2006. jún. 25., vasárnap - 12:50
LCD TV vásárlása előtt állok, s olvastan itt nagyon sok jót és okosat tőletek. Szeretném a 9600XT kártyámra rákötni a leendő TV-t, és ebben kérném segítségeteket. Maximum 1024/768-ban játszok főleg autós témában (GPL, F1, rfactor, GTR). A kártyámon van DVI kimenet, gondolom a legjobb képet ezzel kapom ha a LCD TV re csattanok. Na most melyik TV az amellyel talán a legjobban járok. KábelTV + PC kombinációban?
Samsung LE32R51 - ezen asszem nincs DVI bemenet. Ha nincs akokr milyen a PC képminősége. Valaki használ ilyen TV-t?
Samsung - LE27TB1 - nem tudom ez mennyivel tud kevesebbet, árban közelebb áll a szívemhez.
Samsung Le26r72 - talán ez?
Viewsonic N3260w - valakinek van ilyen s próbálta már PC -vel?
Igazából nem vagyok egy sasszem, de a legjobb hibrid (PC és kábelTV-re egyaránt alkalmas) érdekelne. Vagy esetleg még más típus? Valakinél?
helló!
én most vettem nálunk az üzletben(euronics-ban dolgozom, csak semmi fikázás

26 r51-et és sirály, monitorként is kiváló, lehet hogy nyugdíjazom a fujitsu siemens 19'-os monitoromat ami nincs még egy éves
32r51 itt van a boltban 309 e-ért kitéve n em rossz cucc.
a 27 t51b amit mások is említettek szerintem csak a fazonjában jó egyébként képminőségben kicsit gyengébb mint az r51-es széria, láttam egymás mellett őket, ég és föld
ha belefér a költségvetésbe(v. részletre: ingyenhitel: § % THM!!!) inkább az r71/72 szériát javallom: magasabb kontrasztarány, 8 ms képfrissítés, dizájn (+magasabb ár,de érdemes lehet belecsapni, voltam már beállítani a 32r72-t és b@szott jó képe van)
mekkora képátlóban kellene?
t.fordan@chello.hu
ide is írhat bárki, ha kérdés van, ill. néhány esetben árban is tudok segíteni, hogy olcsón vásárolhass
üdv. mindenkinek