HWSW Informatikai Kerekasztal: LCD-TV Ami monitornak is használható - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LCD-TV Ami monitornak is használható Ki mit tesztelt nézett már meg :) Értékeld a témát: -----

#651 Felhasználó inaktív   oriza triznyák 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 27. 16:11

Idézet: roska - Dátum: 2006. jún. 25., vasárnap - 12:50

Sziasztok!

LCD TV vásárlása előtt állok, s olvastan itt nagyon sok jót és okosat tőletek. Szeretném a 9600XT kártyámra rákötni a leendő TV-t, és ebben kérném segítségeteket. Maximum 1024/768-ban játszok főleg autós témában (GPL, F1, rfactor, GTR). A kártyámon van DVI kimenet, gondolom a legjobb képet ezzel kapom ha a LCD TV re csattanok. Na most melyik TV az amellyel talán a legjobban járok. KábelTV + PC kombinációban?
Samsung LE32R51 - ezen asszem nincs DVI bemenet. Ha nincs akokr milyen a PC képminősége. Valaki használ ilyen TV-t?

Samsung - LE27TB1 - nem tudom ez mennyivel tud kevesebbet, árban közelebb áll a szívemhez.

Samsung Le26r72 - talán ez?

Viewsonic N3260w - valakinek van ilyen s próbálta már PC -vel?

Igazából nem vagyok egy sasszem, de a legjobb hibrid (PC és kábelTV-re egyaránt alkalmas) érdekelne. Vagy esetleg még más típus? Valakinél?

helló!

én most vettem nálunk az üzletben(euronics-ban dolgozom, csak semmi fikázás :-) )
26 r51-et és sirály, monitorként is kiváló, lehet hogy nyugdíjazom a fujitsu siemens 19'-os monitoromat ami nincs még egy éves
32r51 itt van a boltban 309 e-ért kitéve n em rossz cucc.
a 27 t51b amit mások is említettek szerintem csak a fazonjában jó egyébként képminőségben kicsit gyengébb mint az r51-es széria, láttam egymás mellett őket, ég és föld
ha belefér a költségvetésbe(v. részletre: ingyenhitel: § % THM!!!) inkább az r71/72 szériát javallom: magasabb kontrasztarány, 8 ms képfrissítés, dizájn (+magasabb ár,de érdemes lehet belecsapni, voltam már beállítani a 32r72-t és b@szott jó képe van)
mekkora képátlóban kellene?
t.fordan@chello.hu
ide is írhat bárki, ha kérdés van, ill. néhány esetben árban is tudok segíteni, hogy olcsón vásárolhass
üdv. mindenkinek
"aaarrrggghhh... -azt hiszem meghalt vésés közben"

#652 Felhasználó inaktív   roska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 16:22

Idézet: oriza triznyák - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 15:11

helló!

én most vettem nálunk az üzletben(euronics-ban dolgozom, csak semmi fikázás :-) )
26 r51-et és sirály, monitorként is kiváló, lehet hogy nyugdíjazom a fujitsu siemens 19'-os monitoromat ami nincs még egy éves
32r51 itt van a boltban 309 e-ért kitéve n em rossz cucc.
a 27 t51b amit mások is említettek szerintem csak a fazonjában jó egyébként képminőségben kicsit gyengébb mint az r51-es széria, láttam egymás mellett őket, ég és föld
ha belefér a költségvetésbe(v. részletre: ingyenhitel: § % THM!!!) inkább az r71/72 szériát javallom: magasabb kontrasztarány, 8 ms képfrissítés, dizájn (+magasabb ár,de érdemes lehet belecsapni, voltam már beállítani a 32r72-t és b@szott jó képe van)
mekkora képátlóban kellene?
t.fordan@chello.hu
ide is írhat bárki, ha kérdés van, ill. néhány esetben árban is tudok segíteni, hogy olcsón vásárolhass
üdv. mindenkinek

Szia!

Igazábol az általad vásárolt 26 " os szerintem elég lenne. Mennyi volt a 26" os? Milyen kábel kell a TV számítógép közé? Mekkora felbontásban hajtottad? 1024/768-at hogy viszi át? Olvashatóak a betűk - pl Internetezni miylen rajta?

Előre is köszi!

#653 Felhasználó inaktív   oriza triznyák 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 18:03

Idézet: roska - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 17:22

Szia!

Igazábol az általad vásárolt 26 " os szerintem elég lenne. Mennyi volt a 26" os? Milyen kábel kell a TV számítógép közé? Mekkora felbontásban hajtottad? 1024/768-at hogy viszi át? Olvashatóak a betűk - pl Internetezni miylen rajta?

Előre is köszi!

ööö...túl sok kérdés...error...reboot...please wait

193 eft
ugyanazzal a kábellel tudod összekötni ,mint egy normál lcd monitort, tehát monitorkábel
mindenféle felbontást megnéztem, nekem a 1360*768 jött be, de az általad említett 1024*768 sem rossz, netezéshez mindenképpen azt ajánlom, 1360*768-ban nekem túl kicsik a betűk, az inkább film/játékhoz ajánlott

#654 Felhasználó inaktív   roska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 19:18

Idézet: oriza triznyák - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 17:03

ööö...túl sok kérdés...error...reboot...please wait

193 eft
ugyanazzal a kábellel tudod összekötni ,mint egy normál lcd monitort, tehát monitorkábel
mindenféle felbontást megnéztem, nekem a 1360*768 jött be, de az általad említett 1024*768 sem rossz, netezéshez mindenképpen azt ajánlom, 1360*768-ban nekem túl kicsik a betűk, az inkább film/játékhoz ajánlott

Köszönöm a válaszokat. Asszem nekem is ha találok 26r51-es lesz. Na majd beszámolok!

Üdv.

#655 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 27. 21:03

Idézet: roska - Dátum: 2006. jún. 25., vasárnap - 16:56

"Azt vedd figyelembe, hogy a DVI nem támogatja a PC funkciót. " - Ez mit is jelentene? Azt, hogy attól hogy van rajta DVI bemenet egy TV - n még nem jelenti azt, hogy jól is kezeli?!

A PC-hez van külön VGA bemenet, azt érdemes használni a gyár szerint.

A HDMI/DVI bemenetnek PC-ről hajtva nem kell képet adnia, nem erre való. Ha mégis ad vmiféle képet, és az még nézhető is (értsd: nem csíkos, nem vibrál, nem lóg ki, stb.), az csak a véletlen műve.
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#656 Felhasználó inaktív   Anonymus23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 14:26

Hello all!

Egy kérdésem lenne, hogy plazma TV-hez van-e valamilyen megoldás, hogy a TV adást szebben lehessen rajta nézni.
Esetleg külső tuner vagy valamilyen erősítő szóba jöhet?

Adott egy 42 colos plazma (852x480), annyira nem rossz a kép, pl számítógépet rákötve tökéletes, az utánhúzás is nullára redukál.
Gigabyte GA-P55A-UD4 ▓ Core i5 750 ▓ CM Hyper TX3 ▓ 2x2+2x4GB DDR3 ▓ Gigabyte GTX580 ▓ 128GB SSD Samsung 830 ▓ 8,25 TB Samsung ▓ Genius5.1 HomeTheater ▓ Samsung SyncMaster P2770HD ▓ Logitech G5 Laser ▓ CM 960 II Advanced ház ▓ Corsair CX400W ▓ KingPro 650VA szünetmentes táp ▓ SonyEricsson Xperia X8 ▓ Samsung 40C650 ▓ Asus HDP-R1 ▓ Acer V3-531G

#657 Felhasználó inaktív   oriza triznyák 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 18:50

Idézet: Anonymus23 - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 15:26

Hello all!

Egy kérdésem lenne, hogy plazma TV-hez van-e valamilyen megoldás, hogy a TV adást szebben lehessen rajta nézni.
Esetleg külső tuner vagy valamilyen erősítő szóba jöhet?

Adott egy 42 colos plazma (852x480), annyira nem rossz a kép, pl számítógépet rákötve tökéletes, az utánhúzás is nullára redukál.

ez a kapott jel minőségétől függ, majd ha lesz normális tv adás, nem ilyen upc+digitv szirszar, talán akkor, addig a böjt, v. sz@rabb kép :-)

a már korábban említett 26-os lcd-m képe is 1-2 méterről kicsit mosódott de 3 méterről olyan tiszta, mint a tükör :-)

#658 Felhasználó inaktív   jocy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 01:34

sziasztok,

1-2 gyors kérdés:
-mi a különbség a SAMSUNG LCD tvknél az R71 illetve az R72 típusok között (az árukat leszámítva:)?
-melyik típus az újabb kivitel?
-mit jelent, illetve mit nem jelent a számok utáni 'B' jelölés?

válaszotokat köszi előre is!

#659 Felhasználó inaktív   Dzsihad 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 11:27

Üdv.

van vkinek tapasztalata a Hyundai HLT3210-esről
főként PCre szeretném kötni, de nem igazán találok róla semmi infót, hogy milyen.
Tudom, hogy nem csúcs kategória, csak az érdekel, hogy nem használhatatlanul gagyi-e valamiért...mert most baromi jó áron lehet kapni :)

#660 Felhasználó inaktív   ddrakula 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 06. 21:31

Hali: A Hisense lcd-k hez mit szóltok van valakinek tapasztalata???mert ilyet vettem 82cm HD Ready: :Đ                  http://www.hisensetv.hu/index.htm

Szerkesztette: ddrakula 2006. 07. 06. 21:33 -kor

#661 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 07. 03:00

Idézet: ddrakula - Dátum: 2006. júl. 6., csütörtök - 21:31

Hali: A Hisense lcd-k hez mit szóltok van valakinek tapasztalata???mert ilyet vettem 82cm HD Ready: :Đ                  http://www.hisensetv.hu/index.htm

Egy ismeretlen kereskedő, ismeretlen termékének bemutató kampánya egy ismeretlen személy első hozzászólásában. Gratulálok!

... és mond, tényleg annyira jó és olcsó?!  :D

#662 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 07. 06:37

én is néztem őket, viszonylag olcsóak..
JóSebesség

#663 Felhasználó inaktív   Dzsihad 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 07. 07:03

Idézet: ddrakula - Dátum: 2006. júl. 6., csütörtök - 21:31

Ird le plx. a tapasztalataidat. kötöted PC-re? mert nekem arra kéne főként, viszont láttam, hogy 16ms a képfrissítése, nem tudom, hogy ez elég-e mondjuk egy Counter Strikehoz :D

#664 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 07. 23:16

Panasonic TX-23LX60
?
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#665 Felhasználó inaktív   --== SzaboZE ==-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 08. 15:04

Idézet: ddrakula - Dátum: 2006. júl. 6., csütörtök - 22:31

Nagyon halovány a kontraszt adat, nem véletlenül olcsó.

#666 Felhasználó inaktív   ddrakula 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 22:29

Idézet: --== SzaboZE ==-- - Dátum: 2006. júl. 8., szombat - 15:04

Nagyon halovány a kontraszt adat, nem véletlenül olcsó.

Hali,na most a kontraszt nekem nagyon is megfelelő mert egy sötét szobában nézem(no ablak)és csakis kizárólag hazi mozizásra vettem pc sosem lesz rádugva,a madaras áruházban vettem (május 27 foci vb akcsió) és ahhoz képest amit tud 189e ft bőven megért nekem!!!,a frissitési ideje pedig nem 16ms/s hanem 8ms/s  csak a magyar oldal készitője elcsezte,a Pc hang bemenetre is én hívtam fel a figyelmüket hogy van rajta,mert azt írták hogy nicsen(már kijavították) röviden ennyi :respect:  íme az adatok:        http://www.hisense.com/en/products/tv_deta...09095315&flag=2

#667 Felhasználó inaktív   aimar 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 22:54

Idézet: Socket - Dátum: 2006. júl. 7., péntek - 23:16

Panasonic TX-23LX60
?

Jómagam is szemezgetek ezzel a típussal, csak hát nem lehet tudni, hogy pc-ről DVI segédletével a televízió HDMI  csatija milyen felbontást tud majd megjeleníteni? Fórumokon a Sony-ról 640*480, a Philips-ről pedig 1024*768-at lehet olvasni. Az LG-t és a Samsungot már mindenki leírta korábban, de ez a Panasonic????? :confused:

Szerkesztette: aimar 2006. 07. 11. 22:58 -kor

#668 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 15:45

Hát ez lenne a legkisebb baj, TVnek szeretném használni. :)
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#669 Felhasználó inaktív   sza_to 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 16:37

Idézet: aimar - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 22:54

Jómagam is szemezgetek ezzel a típussal, csak hát nem lehet tudni, hogy pc-ről DVI segédletével a televízió HDMI  csatija milyen felbontást tud majd megjeleníteni? Fórumokon a Sony-ról 640*480, a Philips-ről pedig 1024*768-at lehet olvasni. Az LG-t és a Samsungot már mindenki leírta korábban, de ez a Panasonic????? :confused:

lx60-as és lx50-es panasonic is csak a videokártya tv-outjával köthető össze ha jól tudom. lx60-as kézikönyvét olvastam ott azt írják, hogy hdmi-hez pc nem csatlakoztatható. lx500-as panához lehet pc-t kötni, de az 26"-tól és 250e ft-tól kezdődik. Nekem is ez a legnagyobb gondom, panasonic kell és pc-vel is szeretném összekötni, és sajnálok rá 250e ft-ot. Ha belegondolok kb. ennyibe került a kerékpárom (igaz közben cseréltem rajta ezt-azt) és az számomra jóval fontosabb elfoglaltság.

#670 Felhasználó inaktív   aimar 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 21:11

A héten leveleztem Panasonic szervizessel és ott azt az infót kaptam, hogy ők már kipróbálták és képes a pana HDMI-je pc-ről érkező jelek  megjelenítésére. Ez nekem egy kicsit gázosan hangzott és megmondom őszintén baromira bizonytalan vagyok ezügyben. Érdeklődtem boltoknál is, ahol azt a választ kaptam, ha viszek DVI-HDMI kábelt, akkor kipróbálhatjuk. A gáz már csak ott van, hogy egy ilyen kábel speciel 7000 ft-nál kezdődik :reklamacio: .

Téma megosztása:

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.