Közben valami más (marakodni ezen is lehet...

) A topic kapcsán elgondolkoztam egy másik topicon, amit több mint 2 éve indítottam, PC vs. konzol témakörben.
https://forum.hwsw.h...opic=15964&st=0
Szerintem érdekes, hogy - amennyire legalábbis én tudom - a konzolok mégsem váltak otthoni multimédia központtá. Hiába lenne meg bennük a lehetőség, például az új Xbox-szal sem lehet (tudomásom szerint) mondjuk netezni vagy emailezni. Ez miért van?
(bár eleve
A PC viszont lassan teret fog majd nyerni (mind a viiv, mind a live! errefelé mutat) , nemsokára bemegy az ember a Mediamarktba, és nem dvd-lejátszót illetve dvd-recordert fog venni, hanem PC-t (tőlem hívhatjuk másként is, de ez akkor is a PC-torta része lesz...

) És akkor majd jóval nehezebb lesz őket innen a konzolokkal "kirobbantani"
Tényleg (mert ezt szintén nem tudom), hogy alakulnak a játékpiacon az erőviszonyok? Hiszen az akkori érvelésnek lényeges része volt, hogy PC-re egyre kevesebb játékfejlesztés lesz, aki játszik, konzolon fog játszani, és ha a konzol úgyis mindenre jó lesz, akkor minek neki más?
Szóval hogy alakulnak most a dolgok a játékpiacon?
PS: egyébként ennek a "központnak" lényegében "szervernek" kell lennie: mert mi van, ha egyszerre akar a gyerek játszani, a férj filmet nézni, a feleség meg a Nők Lapja Online-t olvasni?
Nem is az erőforrás a komplikált, hanem három képernyő kezelése, a lakás különböző (és távoli) pontjain.
HA pedig egyetlen gép úgysem elég, akkor borul a konzol vs. PC "háború" alapfeltevése, miszerint "csak egy maradhat!"