Fél estémet ezzel vertem el, gondoltam már bekérdezek ide is, hátha valakinek volt már ilyen (ha itt meg lett tárgyalva, előre is bocs...) - pár napja masszívan passzív módba ragadt a utorrentem, a fene tudja, miért. Ma nekiálltam szórakozni vele, próbáltam másik portot adni neki, ahhoz is áttenni a port forwardot a routeren, aztán kipróbáltam router nélkül, sőt tűzfal nélkül is, töröltem a utorrent konfigjait, újraghostoltam alatta az egész rendszert (olyanra, ami bevált és szoktam vele torrentezni), de még mindig nem jó, és ez nagy baj, mert a populáris dolgok így is jönnek-mennek ugyan, de pont a ritkaságok, amikkel amúgyis gond van, azok nem akarnak így...
Van valakinek tippe, mi lehet még rossz a felsoroltakon kívül?
Változás: két hete egy x-fi került a gépbe, no meg a driverei, de szerintem utána még jó volt, meg nincs is igazából köze a nethez. Másról így nem tudok, se szoft- se hardverről :confused: (ja, meg kipróbáltam az előbb ghost után x-fi driver nélkül is, nem volt jó úgy se...)
Xp sp1 (csak, de így legalább nincs annyi gond a win tűzfalával se - le is van tiltva), zonealarm, semmi egyéb nettel kapcsolatos szoft. A netet a fehérvári Szivárványnet biztosítja, rádión a háztetőről, ethernet jön csak be a lakásba, és eddig mindig jól működött. Mit hagytam ki?
Szerkesztette: alvaro 2007. 04. 29. 20:40 -kor