HWSW Informatikai Kerekasztal: µTorrent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

µTorrent A legkisebbik torrent kliens Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#1161 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 05. 15:15

Idézet: mzso - Dátum: 2008. nov. 5., szerda - 9:31

Attól még torrentre kikerülhetne egyben. De úgysem lesz így, úgyhogy mindegy.

ha egybe rakná ki, akkor azt hogy osztaná máshol vissza? :)
megtartaná egybe és külön is ...  :think:
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#1162 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 05. 18:11

A utorrentnél vannak úgynevezett csomópontok az állapotsoron. Hogy hol nem tudom, de valahol olvastam, hogy magas számnál már gyakori lehet nagyon a dc. Amit persze modenrestart-ot igényel.

Titudtok valami ilyenről vagy csak hülyeség volt? A lényeg igazából az lenne, hogy iszonyat sűrűn dc-zik a router és csak akkor, ha a torrent fut. Kevés torrenttel még ellenne.
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#1163 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 05. 19:33

sok kapcsolattól kifekszenek a gyengébb routerek.

megoldás: kevesebb kapcsolat, vagy jobb router :p
JóSebesség

#1164 Felhasználó inaktív   johnnyrotten 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 05. 19:40

Vagy DHT letiltás.

#1165 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 08. 18:25

Idézet: tasp - Dátum: 2008. nov. 5., szerda - 16:15

ha egybe rakná ki, akkor azt hogy osztaná máshol vissza? :)
megtartaná egybe és külön is ...  :think:

Ha mindenhol egybe kerülne ki akkor nem lenne probléma. :)
Én amúgy is sokkal kevésbé osztom vissza a darabolt dolgokat és általában keresek olyat ami egyben van.

#1166 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 08. 18:36

Idézet: mzso - Dátum: 2008. nov. 5., szerda - 9:31

Attól még torrentre kikerülhetne egyben.

Te olvasol is, vagy csak írsz?

Nagykaliberű feltöltők lehúzzák seedszerverre FTP-ről -> webes kliensben rittyentenek neki torrentfájlt, kinyomják nagyobb oldalakra -> a nagyobb oldalakról endjúzerek mellett leszedik "kapcsolatokkal kevésé rendelkező" seederek a saját seedszerverükre -> még több oldalra kikerül -> innen lehúzva még több oldalra kerül ki.

Most nem arról van szó, hogy Józsika az egymegabites uplinkjével feltöltő a Pistiketorrenten, és havi egy torrentet összerak, egyébként meg menőzik a suliban ebéd után, hogy ő a nagy hekker. Napi akár ötven-száz torrentről is szó lehet különféle témában, különféle oldalakon per kopf, igazán nem lehet elvárni, hogy mindegyiket csomagolgassa meg pátyolgassa, hogy az endjúzernek két giga helyett csak egy gigát kelljen warezra fordítania. Nekem is sokkal kényelmesebb lenne, ha lenne egy olyan busz, amire reggel felszállok az ajtó előtt, és az iroda előtt letesz, mégsem abajgok amiatt, hogy olyan a tömegközlekedés, hogy napi fél kilométert gyaloglok munkába menet.

Szerkesztette: debaj 2008. 11. 08. 18:39 -kor

#1167 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 10. 12:04

Idézet: debaj - Dátum: 2008. nov. 8., szombat - 19:36

Te olvasol is, vagy csak írsz?

Nagykaliberű feltöltők lehúzzák seedszerverre FTP-ről -> webes kliensben rittyentenek neki torrentfájlt, kinyomják nagyobb oldalakra -> a nagyobb oldalakról endjúzerek mellett leszedik "kapcsolatokkal kevésé rendelkező" seederek a saját seedszerverükre -> még több oldalra kikerül -> innen lehúzva még több oldalra kerül ki.

Most nem arról van szó, hogy Józsika az egymegabites uplinkjével feltöltő a Pistiketorrenten, és havi egy torrentet összerak, egyébként meg menőzik a suliban ebéd után, hogy ő a nagy hekker. Napi akár ötven-száz torrentről is szó lehet különféle témában, különféle oldalakon per kopf, igazán nem lehet elvárni, hogy mindegyiket csomagolgassa meg pátyolgassa, hogy az endjúzernek két giga helyett csak egy gigát kelljen warezra fordítania. Nekem is sokkal kényelmesebb lenne, ha lenne egy olyan busz, amire reggel felszállok az ajtó előtt, és az iroda előtt letesz, mégsem abajgok amiatt, hogy olyan a tömegközlekedés, hogy napi fél kilométert gyaloglok munkába menet.

Értem én ezt. De szerintem nem lenne valami marha nagy dolog kibontani a torrentet. Meg nem is 1-2 gigáról van szó mivel a torrent letöltések adják ki a vinyón lévő tartalom nagy részét. Szerintem meg ha néhány jobb oldal megszabná hogy ki kell csomagolni a darabolt videókat akkor hamar elterjedne ez a fajta módszer.

#1168 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 10. 12:15

Inkább az terjedne el, hogy a nagyüzemi feltöltők sorban hagyják a francba azokat az oldalakat. Anyagi érdekeltségük nincs a dologban, ellenben a napi ötszáz holmit kicsomagolgatni elég csúnya gépidőt és dupla kapacitást igényelne (azért nem ugyanaz a kategória, otthoni gépbe kell venni még egy vinyót, szerveren meg húsz giga helyett negyvenet bérelni, vagy egyéb cuccoktól elvonni a helyet, vagy lepapírozni, hogy tulajdonképpen miért is kellett a plusz vinyó a gépbe), meg a seeder idejét is lekötné a csomagolgatás, inkább az egészet hagyná a fenébe, hogy szerezzétek meg máshonnan és csomagolgassátok kedvetekre, eddig rászántam a munkaidőből azt az öt percet, amíg kattintok egy torrentfájlt a cuccoknak és kidobom pár oldalra, de ha nyavalyogtok, akkor inkább megyek vissza dolgozni, minthogy fél napomat azzal töltsem, hogy figyeljem, hol tart a kicsomagolás, törölgessek, satöbbi.

#1169 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 10. 13:04

Idézet: mzso - Dátum: 2008. nov. 10., hétfő - 12:04

Szerintem meg ha néhány jobb oldal megszabná hogy ki kell csomagolni a darabolt videókat akkor hamar elterjedne ez a fajta módszer.

Az a baj, hogy videóknál lehet nem jön ki a tömörítésből adódó nyereség, de egy iso-nál már igen.
Másrészt azok a "jobb oldalak" a legalja ha bevezetnének egy ilyet hamar megszűnnének létezni :D
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#1170 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 07:41

be lehet valahogy állítani hogyha 1mbyte/sec fölött töltök akkor is kbyte-ba jelezze ki a sebességet?
JóSebesség

#1171 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 10. 08:57

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. dec. 10., szerda - 7:41

be lehet valahogy állítani hogyha 1mbyte/sec fölött töltök akkor is kbyte-ba jelezze ki a sebességet?

Asszem 1.8 óta írja MB-ban. De amúgy nem mindegy?  :)
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1172 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 29. 23:59

mitől lehet hogy egy 100% státusszal levő torrent utorrenten még mindig letöltést generál ? :think:
egy 80k feltöltéssel működő torrent pl 12k-s letöltést mutat. Nem tudom elképzelni, hogy 12k-s forgalmat nyom az ACK. :think:

-C0pp3rM!n3-

#1173 Felhasználó inaktív   Gyulavitéz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 12. 12:49

Nem nagyon olvastam vissza, bocsi miatta ha volt már.

Használja valaki az RSS olvasó részét a uTorrentnek? Az a bajom vele, hogy egy keresés találati listájára iratkozom fel, a régieket is mindig újra és újra letölti. Ha a feed résznél törlöm a sort del-lel, akkor kiírja, hogy "already downloaded", tehát már azt hinném, de okos ez, nem fogja nekem újra leszedni. Ennek ellenére ha eltávolítom  a letöltött fájlokat, akkor újra és újra leszedi nekem.
Ha csak simán lestoppolom, és a listában tartom, akkor semmi gond, ott marad szürke pötty ikonnal, de már kilóméteres a listám így, és nem teszik, hogy benne van a régi is....

Szerkesztette: Gyulavitéz 2009. 03. 12. 12:50 -kor

<a href='http://notik.hu' target='_blank'>bontott notebook alkatrészek</a>

#1174 Felhasználó inaktív   Jaymz 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 17. 18:54

segítséget szeretnék tőletek kérni! a válasz ráér:) csak legyen válasz a kérdésemre ;) na szóval, leszedtem ezt a ratio mastert és már elég régóta használom volt fönt az 1.8.1-es és most az 1.7.5-ös van fent. és nekem olyan problémám van hogy a LEECHEREK közé tesz be és ott mutat engem passzív modban és úgy feltöltök, de eddig ez nem így volt eddig a seederek között voltam és aktívan, én állíthattam el valamit?? vagy van vmi beállítás aminek segítségével aktív lehetek és a seederek között?? nagyon köszönöm a választ és a segítséget! üdv

#1175 Felhasználó inaktív   johnnyrotten 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 17. 20:14

Szerintem ez oldalspecifikus gond lehet. Megkeresed az adott oldal adminját, vagy valakit a staffból és vázolod neki az előbbieket. Pillanatok alatt megoldják a problémádat.

#1176 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 17. 20:18

Idézet: johnnyrotten - Dátum: 2009. ápr. 17., péntek - 21:14

Szerintem ez oldalspecifikus gond lehet. Megkeresed az adott oldal adminját, vagy valakit a staffból és vázolod neki az előbbieket. Pillanatok alatt megoldják a problémádat.

:lol: :D

Jaymz:

Amúgy meg be lehet állítani, hogy hány %-ot jelezzen az oldal felé, ha 100%-ra teszed, akkor leszel seeder. Aktív vagy passzív az meg tökmind1. És igen, egy b*d*s csíter vagy amiért ilyen progit használsz.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1177 Felhasználó inaktív   sonykor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 17. 22:00

Ncore-ra vagy bármelyik normális torrentoldalra nem tudna valaki meghívót adni? Előre is köszi.

20/10 Mbites diginettel nyomulnék.

#1178 Felhasználó inaktív   Botinho 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 17. 23:51

Idézet: johnnyrotten - Dátum: 2009. ápr. 17., péntek - 20:14

Gonosz :D Bár jogos :)
...everybody lies...

#1179 Felhasználó inaktív   Jaymz 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 18. 11:52

ez szerintem nem csalás, én legalább is nem annak tartom szal.....

az admint meg nem kívánom megkeresni ilyen célból:) nincs kedvem kirúgatni magam xD

az meg felettébb érdekes hogy Pietrosz kapásból tudtad a kérdésemre a választ, a másik meg azért használok segítő programot mert 2Mbites nettel mire visszaosztom amit leszedtem megőszülök :-)
de azért köszönöm a válasz!

#1180 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 18. 12:15

uTorrent alatt létezik valami varázslat, hogy a sávszél elosztását szabályozni lehesssen a trackerek között?

Tehát pl. ha az egyik trackeren fut 10-20 torrent, a másikon pedig csak 1, akkor ne ne az első vigye el a sávszél 90%-át.

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.