HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#441 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:08

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 12:01

Az meg külön érdekes, hogy miért érzik egyesek szükségét annak, hogy itt nagy hanggal eljárjanaka kérdéses társaság nevében, helyettük csapkodva az asztalt.

Én szintén azért álltam ki mellettük, mert kedvelem azt a humort. Igaz, néha túlzásokba is esnek egy picit, de ki nem? :) És én nem csapkodtam az asztalt, csak érveltem e mellett, meg érdeklődtem a konkrét ok iránt a bezárást illetően. ;)  Tudom, bizalom hiánya, de szerintem jó kis topik volt a dani által nyitott. De akkor én megpróbálok ebből kimaradni, várom a döntéseteket.
Remélem, jó döntést hoztok.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#442 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:11

Igen, azt a topicot meg kellett volna hagyni, és akkor nem lenne ez a gubanc! Ott bejött volna egy mod,és mondta volna, hogy aki túlfeszíti a húrt, az kap egy hónap pihit+2030% waringot.Ennyivel el lehetett volna intézni az egészet sztem.Bár sok embernek szúrta volna a szemét, az tény, de annak nem kötelező oda benézni.Nem hiszem, hogy +1topic sok vizet kavart volna ott ...  :think:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#443 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:15

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 12:23

Mutass linkeket plíz. Amúgy nyithatnak nyugodtan ott ökörködős topikot... legfeljebb 2 perc múlva bezárom.

Mutattam.. :)

Egyébként mint mondta valaki itt előbb: vihar a biliben.

#444 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:17

Idézet: Etele - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 12:23

Hehe, tanulságos volt átfutni az utóbbi néhány oldalt. :omg:  :smoker:

:up:

Idézet: Necros - Dátum: Dani

bla...bla...bla

hagyjátok már, ne legyetek már ilyen naívak,( inkább menjetek offolni a Másvilágba.  :Đ )
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#445 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:21

Idézet: Warton - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 13:15

Mutattam.. :)

Egyébként mint mondta valaki itt előbb: vihar a biliben.

Tudtam, hogy arra fogsz hivatkozni. :Đ
Szerintem (és véleményem szerint páran még így gondolják) határeset.

#446 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:26

Idézet: Omega - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 12:43

PPéter, olyan piszokul jól rá tudsz látni a dolgokra, és objektív véleményt alkotni, hogy nem igaz. (Nem átvitt értelemben írtam.)  :)

Köszönöm.

Idézet

Ez én volnék. :)  Maxtreme személyes ismerősöm, bírom és Danit is meg az egész offolós csapatot. Az a fajta humor (talán szempontodból és mások szempontjából nem az, de ez szubjektív), amit előadnak olyan, amitől könnyesre röhögött szemmel ájulok be a számgépasztal alá esténként. :) És nem szeretném, ha ez eltűnne innen, mert sokat vesztenék vele, márpedig ez viszont általában off, ami tilos. Tehát ha offolnak, repülnek. Nem akarom. Jobbító szándékkal próbáltam segíteni.

Azért csak olvasd el még egyszer azt a mondatot is, ami az idézett mondatom után állt  :) . Nem az a problémám, hogy mások védik meg őket, hanem hogy csak mások próbálnak meg ideológiát állítani a külön topik nyitásának hasznosságát magyarázandó, ők maguk viszont nem. Ne feledjük, az ő általuk (és általad is) kedvelt humornak pont az a bája (ha van neki ilyen, mérpedig szerintem is van, de csak mértékkel adagolva) pont az a lényege, hogy spontán buggyan elő egy-egy topikban. A gond nem is ezzel szokott lenni - én is szoktam viccelődni, offolni szakmai és társalgós topikban is, szerintem nem mondhatod rám, hogy nincs humorérzékem -, hanem azzal, amikor ez jellemzően átcsap a túlzásokba, és már csak önmagáért való, öncélú ökörködés lesz belőle, sokszor az ízléstelenség és otrombaság területére tévedve. Nem hiszem, hogy egy célzott topik alkalmas lenne ennek a helyenként fel-felbukkanó - hangsúlyozom, sokszor szerintem is jópofa - humornak a pótlására, kiváltására, hiszen pont a lényeg veszne el. Az volna a legjobb, ha a Gameware játékos topikjaiban mértékkel, nem zavaróan megmaradna a poénos, vidám hangulat, de nem menne a topikok rovására, tehát a résztvevők megtanulnának mértékkel élni vele, megérezvén a határt az egészséges mennyiségű offolás, poénkodás, valamint a hasznos tartalom közötti egyensúly fenntartásához. Túlzás lenne azt állítanom, hogy ehhez hiányzik bizonyos fokú érettség?

Idézet

Igazából, hogyha ez a hozzászólásod tegnap este született volna, annak örültem volna a legjobban. Így keserű szájíz maradt bennem bizonyos emberek után, másokban meg utánam.

Nem volt rá időm.

Idézet

Bárhogy is döntetek, én bízom benne hogy az hosszú távon mindenkinek jó lesz.  :respect:

Én is bízom benne.

#447 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:29

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 13:21

Tudtam, hogy arra fogsz hivatkozni. :Đ
Szerintem (és véleményem szerint páran még így gondolják) határeset.

Ha tudtad akkor meg miről beszélünk? Egyeseknek szabad, másoknak nem? Ejnye bejnye! :reklamacio: Akkor legalább legyetek következetesek.

Határeset?? :eek:  :omg:

#448 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:42

Idézet: dani83 - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 13:11

Igen, azt a topicot meg kellett volna hagyni, és akkor nem lenne ez a gubanc! Ott bejött volna egy mod,és mondta volna, hogy aki túlfeszíti a húrt, az kap egy hónap pihit+2030% waringot.Ennyivel el lehetett volna intézni az egészet sztem.Bár sok embernek szúrta volna a szemét, az tény, de annak nem kötelező oda benézni.Nem hiszem, hogy +1topic sok vizet kavart volna ott ...  :think:

Örülök hogy itt vagy. Kérlek vedd figyelembe, hogy nagyon nehéz meghatározni, mit jelent a húr túlfeszítése. Egy szakmai topik esetében a hasznos tartalomhoz mérten egy bizonyos mennyiségű offolás az off témájától és stílusától függetlenül is jól mérhető, tehát "könnyebb" azt mondani: gyerekek, itt a vége. Egy direkt ökörködős topik ilyetén engedélyezésével az a gond, hogy nem úgy alakul ki a topik, mint mondjuk a sokat emlegetett társalgós csettopikok, ahol egy - túlzás nélkül állíthatom - sokszor személyes barátságokkal, kapcsolatokkal megerősített, évek óta formálódó társaság saját maga alakította ki azt a "környezetet" és társasági íratlan etikettet, ami az adott topikhoz tartozik. Ti most kvázi velünk akartok húzatni egy kerítést, hogy a ketrecen belül aztán mehessen mindaz, amit a szakmai topikokban nem tűrtünk el. De hol legyen a határ? Hol legyen a vége, ha egyszer Ti magatok sem tudjátok legtöbbször megmondani egymásnak, hogy hol a határ? Nem érzékeled, hogy itt az a legnagyobb próbléma, hogy híján vagytok minden egészséges önkontrollnak? Látszólag ránk akarjátok bízni a szabályozást egy olyan értékrend mentén, amelyet még magatoknak sem tudtok definiálni és egymáson sem tudtok számon kérni legtöbbször, ezért szokott elszállni a végletekbe minden ökörködésetek a játékos topikokban is.

#449 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:44

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 13:26

Ne feledjük, az ő általuk (és általad is) kedvelt humornak pont az a bája (ha van neki ilyen, mérpedig szerintem is van, de csak mértékkel adagolva) pont az a lényege, hogy spontán buggyan elő egy-egy topikban. A gond nem is ezzel szokott lenni - én is szoktam viccelődni, offolni szakmai és társalgós topikban is, szerintem nem mondhatod rám, hogy nincs humorérzékem -, hanem azzal, amikor ez jellemzően átcsap a túlzásokba, és már csak önmagáért való, öncélú ökörködés lesz belőle, sokszor az ízléstelenség és otrombaság területére tévedve. Nem hiszem, hogy egy célzott topik alkalmas lenne ennek a helyenként fel-felbukkanó - hangsúlyozom, sokszor szerintem is jópofa - humornak a pótlására, kiváltására, hiszen pont a lényeg veszne el. Az volna a legjobb, ha a Gameware játékos topikjaiban mértékkel, nem zavaróan megmaradna a poénos, vidám hangulat, de nem menne a topikok rovására, tehát a résztvevők megtanulnának mértékkel élni vele, megérezvén a határt az egészséges mennyiségű offolás, poénkodás, valamint a hasznos tartalom közötti egyensúly fenntartásához. Túlzás lenne azt állítanom, hogy ehhez hiányzik bizonyos fokú érettség?

Igazad van.  :respect:  Ezt el kellene olvasnia és megértenie a csapatnak. De nem tudom, mennyire tudnák tűrtőztetni magukat. :)
Mondjuk egy külön topik ötletét még mindig nem vetném el. Mert, ha nem megy az önmegtartóztatás, akkor ott ki lehetne magából adni mindent az oda betévedőnek. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#450 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:49

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 13:26

...

:up: :)  Ebben van igazság.
Necros mondandójával kiegészítve.

#451 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:56

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 12:42

Örülök hogy itt vagy. Kérlek vedd figyelembe...

Itt vagyok, ofkorsz  :)
PPeter, ha maradt volna az a topic, amit Én nyitottam, amitől indult ez az egész lavina szvsz, nem lenne gond.Beszéltünk 1-2 userral, nem nevezem nevén Őket, ugyis tudjátok kikről van szó  :Đ , hogy ha megnyílik az a topic, akkor persze ott tömény off lenne, ez nem tagadás, de bizonyos határokon belül.Tehát nem menne az, hogy ennek a mod-nak a ....... ját, vagy hogy ki mikor sz@rt utoljára.
Nézz bele a topicba amit nyitottam (katt) pillanatokon belül (szó szerint) iszonyat jó hangulat alakult ki, és ez hiányzik nekünk.
Ha 1 játék topicjában kicsit elrugaszkodunk a témától, már jönnek a bannok, warningok...ezért lenne jó az a topic, hogy oda menjen minden ilyen.Egy próbát megérne.Veszteni nem veszthetsz semmit, max kapsz egy tisztább gameware-topicot.Temrészetessen ez nem azt jelenti, hogyha nem lesz semmilyen offtopic a gameware-osoknak, akkor már csak azért is mindenhova benyomunk 1-2 offot!
Ha dumaparty-ba mennénk, ami mondhatni már szinte egy zártkörű hely, annak se lenne jó következménye, de ezt már leírták előttem.Ha a gameware-ben nem is,de a Dumaparty-ban simán lehetne egy gameware off.A társaság elkülönült, mondhatni csoportokban vannak....lsd Dumaparty topic, Nagykanizsa topic stb stb....gameware-en is kialakult egy társaság, és mi is szeretnénk egy off topicot, ahol lehet hülyéskedni, ökörködni, offolni....bizonyos kereteken belül persze.
Nem értem, miért lenne akadálya egy ilyennek, akár a Társalgóban is?  ;)
:respect:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#452 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:58

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 12:01

Egy pillanatra azért álljunk meg...

Az első felét magamra vettem (ezért is írok/válaszolok most), sok hozzáfűzni valóm nincs. (Pedig lenne.)
Az ember holtáig tanul (már aki), és ahogy egyre több időt tölt el valahol úgy változik formálódik a személyisége. Nagy részük ”fiatal”, majd megváltozik, bár egy GS színvonalnak én sem örülök/nék, mentalitás kérdése az egész. (Pl amikor én 97 decemberében először felmentem a netre, első élményem a Diablo-ban egy cheates acc legyakott, Quake neten is halom aim és egyéb cheat, de soha nem fordult meg a fejemben, hogy nekem egyáltalán csak ki kéne próbálnom a hack-et. Egyedül annyit cheatelek, hogy csak kalandjátékban nem tudok csalni (kénytelen voltam a DotT-t cheat nélkül végig vinni), de multiban a kezdetektől fogva meg sem fordult a fejemben. Mentalitás.)

Idézet

A Gameware társaság Társalgóban létrehozott saját offolós/beszélgetős topikját részemről támogatom, amennyiben ezzel tényleg megtisztulhat a Gameware részleg az offtól. Más kérdés, hogy annak a stílusnak egy külön topikot nyitni, amit a szétoffolt topikokban felmutattak, nem tudom mennyire érdemes, illetve mennyiben szolgálná a fórum sokat siratott színvonalának emelését. Ezért a végleges döntést a többi moddal és házigazdával közösen fogjuk meghozni.

Ami lett volna a mondani valóm az körülbelül ebben benne is van.
Nem akartam senkiből sem mártírt, se jó gyereket csinálni, nem is feladatom mást megvédeni, csak rávilágítani arra, hogy ha már saját maguk akarnak a Társalgóba menni, saját topicban (saját társaságban), akkor azt miért is kellett/kell üldözni. Valahol az egész akkor robbant ki és lett belőle egy vita (mármint lett volna, ami inkább egy egymás melletti elbeszélés lett), amikor a Társalgós topic be lett zárva (vihar a biliben?).

Na de az asztalcsapkodást abba hagyom, cipőm is leteszem, ez nem az én ”harcom”.
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#453 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:00

Dani, a másik hozzászólásra (is) koncentrálj, ami szerintem elég hasznos volt. :) >> Itt e. << :up:

Én nagyon örülök, hogy ezt megbeszélitek, már ideje volt.

#454 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:03

Idézet: Warton - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 13:29

Ha tudtad akkor meg miről beszélünk? Egyeseknek szabad, másoknak nem? Ejnye bejnye! :reklamacio: Akkor legalább legyetek következetesek.

Határeset?? :eek:  :omg:

Szerintem felesleges összemosni a kettőt. Egyáltalán nem ugyanaz a szitu. A Bolhapiac az nem szakmai rovat. Bevallom, nekem sem tetszik minden, ami ott megy, sőt figyelmeztettem szóban és százalékokkal is ott már embereket. De abba a topikba nem informálódni jár az ember fia (egy játék esetén pedig erről lenne szó), hanem üzletelni. Persze vannak poénkodók, de ritkák az extrém kilengések. És ne feledjük: azt a bandát nem kellett összesűrteni egy topikba, mert másokat zavartak fórumszerte a renitenskedésükkel, hanem csatlakoztak a "főkolompos"-hoz és nagyjából egy topikban maradnak. Vagy egymás topikjaiba írnak. De ha totál öncélú, az üzleti szándéknak minimális szintjét sem mutató idiótáskodó topikot nyitna bármelyikük, csípőből zárnám. Részemről ennyit arról a topikról.

Amúgy meg egy szóval sem mondtam, hogy Daniéknak nem lehet csettopikja (mármint, ha a moderatúra így döntene... bár nincsenek illúzióim: a Gameware ettől még nem lesz egy jobb hely, hiszen elég ott egy szikra, hogy elszabaduljon a pokol... és ilyen szikracsinálók valahogy mindig akadnak). Csak ne a Bolhán. Ha viszont üzletelni akarnak a maguk "sajátos" stílusában, csak tessék (volt már rá példa, nem is volt belőle semmi gond), várja őket a Bolha.

Szerkesztette: FakeJack 2006. 03. 30. 13:20 -kor

#455 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:10

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 12:26

A gond nem is ezzel szokott lenni - én is szoktam viccelődni, offolni szakmai és társalgós topikban is, szerintem nem mondhatod rám, hogy nincs humorérzékem

PPeter! Persze humorérzéked Neked is van ofkorsz, de közel sem annyi mint Nekünk.Ezt nem negatív értelemben értem!Mert a gameware-esek fejében ha nem haragszol meg, egy "mumus" vagy!És hogy miért?Mert általában csak warningot meg bann-t kapunk Tőlled, és nem is emlékszem olyanra, hogy csatlakoztál volna Teis kis humorhoz a gameware-on  :)  Persze, dumaparty-ban olvastam 1-2 jó (humoros) hozzászólást Tőlled, mert az egy kötetlen topic.Na, egy hasonlót szeretnénk mi is, gameware-es arcoknak.Ennyi lenne a kérésünk.
Legyen egy topic, ahol ne kelljen félni a banntól, meg a warningoktól...ismétlem magam, ez nem azt jelentené, hogy akármennyire is eldurvulnak a dolgok, védve vagyunk.Nem!Gondolj el egy olyan topicot, ahol az eddigi összes OFF egy csokorba van gyűjtve...
Hangulat nagyon jó lenne, sok ember biztossan jól érezné magát ott, ebben biztos vagyok  :)
Nem értem, miért akadály egy ilyen!És ha ezek után is menne az OFF a gameware topicokban, amit részemről kizárok, akkor azt súlyossan büntesd.Sőt, én vállalom azt is, hogyha máshol offolnék, távolítsatok el végleg a fórumról.Mert ha van egy hely, ahol mehet az ökörködés, akkor nyilván oda mennénk, nem máshova  ;)

Szerkesztette: dani83 2006. 03. 30. 13:11 -kor

#456 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:11

Idézet: dani83 - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 13:56

Itt vagyok, ofkorsz  :)
PPeter, ha maradt volna az a topic, amit Én nyitottam, amitől indult ez az egész lavina szvsz, nem lenne gond.Beszéltünk 1-2 userral, nem nevezem nevén Őket, ugyis tudjátok kikről van szó  :Đ , hogy ha megnyílik az a topic, akkor persze ott tömény off lenne, ez nem tagadás, de bizonyos határokon belül.Tehát nem menne az, hogy ennek a mod-nak a ....... ját, vagy hogy ki mikor sz@rt utoljára.
Nézz bele a topicba amit nyitottam (katt) pillanatokon belül (szó szerint) iszonyat jó hangulat alakult ki, és ez hiányzik nekünk.
Ha 1 játék topicjában kicsit elrugaszkodunk a témától, már jönnek a bannok, warningok...ezért lenne jó az a topic, hogy oda menjen minden ilyen.Egy próbát megérne.Veszteni nem veszthetsz semmit, max kapsz egy tisztább gameware-topicot.Temrészetessen ez nem azt jelenti, hogyha nem lesz semmilyen offtopic a gameware-osoknak, akkor már csak azért is mindenhova benyomunk 1-2 offot!
Ha dumaparty-ba mennénk, ami mondhatni már szinte egy zártkörű hely, annak se lenne jó következménye, de ezt már leírták előttem.Ha a gameware-ben nem is,de a Dumaparty-ban simán lehetne egy gameware off.A társaság elkülönült, mondhatni csoportokban vannak....lsd Dumaparty topic, Nagykanizsa topic stb stb....gameware-en is kialakult egy társaság, és mi is szeretnénk egy off topicot, ahol lehet hülyéskedni, ökörködni, offolni....bizonyos kereteken belül persze.
Nem értem, miért lenne akadálya egy ilyennek, akár a Társalgóban is?  ;)
:respect:

Ezt eddig is elmondtad, elmondtátok. A felvetett gondolataimra, aggályaimra viszont szemernyi válasz sem érkezett.

#457 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:16

Idézet: dani83 - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 14:10

PPeter! Persze humorérzéked Neked is van ofkorsz, de közel sem annyi mint Nekünk.Ezt nem negatív értelemben értem!

:nevet2: :nevet: Ez kész.

Idézet

Mert a gameware-esek fejében ha nem haragszol meg, egy "mumus" vagy!És hogy miért?Mert általában csak warningot meg bann-t kapunk Tőlled, és nem is emlékszem olyanra, hogy csatlakoztál volna Teis kis humorhoz a gameware-on  :) 

Mert én már csak akkor keveredtem oda, amikor kidőlt a bili.

Idézet

Persze, dumaparty-ban olvastam 1-2 jó (humoros) hozzászólást Tőlled, mert az egy kötetlen topic.Na, egy hasonlót szeretnénk mi is, gameware-es arcoknak.Ennyi lenne a kérésünk.

Szerintem Neked fogalmad sincs róla, hogy milyen topik a Dumaparty, de hagyjuk.

Idézet

Legyen egy topic, ahol ne kelljen félni a banntól, meg a warningoktól...ismétlem magam, ez nem azt jelentené, hogy akármennyire is eldurvulnak a dolgok, védve vagyunk.Nem!Gondolj el egy olyan topicot, ahol az eddigi összes OFF egy csokorba van gyűjtve...

Igen, részben ettől félek.

Idézet

Hangulat nagyon jó lenne, sok ember biztossan jól érezné magát ott, ebben biztos vagyok  :)
Nem értem, miért akadály egy ilyen!És ha ezek után is menne az OFF a gameware topicokban, amit részemről kizárok, akkor azt súlyossan büntesd.Sőt, én vállalom azt is, hogyha msáhol offolnék, távolítsatok el végleg a fórumról.Mert ha van egy hely, ahol mehet az ökörködés, akkor nyilván oda mennénk, nem máshova  ;)

Semmi szükség ilyen csere-szankciós megállapodásra. Mivel képtelen vagy felfogni ésszel, mik a gondjaim,  majd a moderatúra közös döntése alapján kaptok külön topikot.

#458 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:16

Idézet: dani83 - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 12:56

...ezért lenne jó az a topic, hogy oda menjen minden ilyen.Egy próbát megérne.Veszteni nem veszthetsz semmit, max kapsz egy tisztább gameware-topicot...

Ezzel egyet tudok érteni, egy próbát megér(t volna).

Hogy miért a zárójeles feltételes mód?

Mert van pár ha. A legfontosabb - ahogy én látom -, hogy a moderatúra részéről tetemes mértékű szkepticizmust alakítottatok ki magatokról azügyben, hogy akár a saját játékszabályaitokat is be tudnátok tartani.
Szerintem itt van az eb elhantolva. :think:

Ez nem állásfoglalás az ügyben, csak egy lábjegyzet.

#459 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:19

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 13:16

Mivel képtelen vagy felfogni ésszel, mik a gondjaim,  majd a moderatúra közös döntése alapján kaptok külön topikot.

És mikorra várható a válasz?3-4 hét múlva?  :think:

Szerkesztette: dani83 2006. 03. 30. 13:19 -kor

#460 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:21

Idézet: dani83 - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 14:19

És mikorra várható a válasz?3-4 hét múlva?  :think:

Ha akkora jelentőséget szentelünk neki, mint amilyen tisztelettel Ti vettétek figyelembe a korábbi kéréseinket, akkor valóban hetek, sőt évek kellenek majd hozzá. De ne izgulj, ennél azért gyorsabb lesz.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.