Idézet: Lauda - Dátum: 2006. nov. 18., szombat - 23:55
Azt tudjuk, hogy neked miért nincs problémád velük. Ha jó hosszú az ember nyelve, az sok mindent megold....
Barátocskám, azt hiszem itt kicsit túllőttél a célon.
Voltak nézeteltéréseim modokkal. Akár hiszed, akár nem, kaptam warningokat is. De meg tudtam beszélni velük, és nem süllyedtem le a te szintedre, hiszen mindannyian olvastuk a csodálatos "anti-HWSW" fórumon bemutatott gerinctelen, gusztustalan gyalázkodásodat, ami után összeteheted a két kis kacsódat hogy egyáltalán most itt írhatsz. (Nem is értem a modok miért engedtek vissza, az ilyeneknek mint te, nincs helye itt szerintem.)
Te merészelsz engem morálisan kifogásolni? Te, aki itt a HWSW-n nyomattad az "én csak meg akarom beszélni veled, PPeter a problémákat, és tényleg jó fej vagy" dumát, párhuzamosan meg a másik fórumon elmondtad mindennek? Nevetséges vagy.
És ismerve az előéletedet, még itt is van bőr a pofádon ilyeneket írni, mintha a gerinced helyén nem löttyedt zselé remegne:
Idézet
Ha az az ára, hogy köpjek és spicliskedjek, akkor vállalom, hogy nem játtszom nyílt lapokkal, és nem leszek egyenes. Tudod, nekem ez nem ér ennyit. Az életben sem tettem sosem, és most sem fogom.
Basszus, lehet hogy neked rövid az emlékezeted, de mindenki tudja, milyen fából is vagy faragva. Bizony korhadt-rothadt, és messziről bűzlik az a matéria.
Úgyhogy te vagy a világon az
utolsó ember, aki bárkit is morálisan kritizálhat (akár jogos, akár nem).
Modok: személyeskedtem, jöhet a warning, de nem szeretném, ha ezt kitörölnétek.
Szerkesztette: Etele 2006. 11. 18. 23:11 -kor