Idézet: Sensation - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 18:26
3 kiló nekem mem sok!! Milyen grafikára kevés az X700????? Nem kevés! Sztem integráltak közül egyse jobb tőle. Nekem pont jó az X700. De ikább X1400, X1600. Én ha veszek, nem veszek ilyen 1024x768-as ~1200MHz-es shared VGA-s játéknotebookot. Különben az ArchiCAD sem fut fainul ilyen kis "szubvackon" meg az XGA felbontás sem az ideális CAD-hez. Akku üzemidő nekem nemigazán mérvadó. Akkuról csak vonaton (max. 1 óra), ritkán suliban menne, és nem egésznap..

3 kiló nem sok? Ha kondizol, valóban nem, de ha cipelni akkor már nem túl kényelmes. Amúgyis veszel hozzá táskát, egeret meg a vezetékeket is beleteszed, úgy meg már bőven nem 3 kiló.
Persze hogy az x700 jobb mint bármely integrált, ez nem is kérdés és ezt nem is mondta senki.
"nem veszek ilyen 1024x768-as ~1200MHz-es shared VGA-s játéknotebookot" - ezt a mondatodat abszolút nem értem. Éppen hogy a shared vga-val szerelt notik nem játéknoteszek. (a shared vga-s noti a munkanoti)
Te x700 vagy jobb vga-s notit keresel, azaz igazi játéknoteszt. Ha viszont mai játékokat akarsz futtatni rendesen, akkor meg kevés hozzá az x700 (ezzel nem azt akarom mondani hogy szar, hanem azt hogy kevés).
Először nézd meg mire használnád igazán, aztán dönts, mert hiába veszel egy ilyen gépet, lehet hogy nem is fogsz játszani rajta...
(másrészt cad-hez szerintem simán elég egy eygszerűbb vga)
Mi az oka annak hogy ilyen nagy grafikai teljesítményt igénylesz???