Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 13:14
Pár hónapja rendeztél itt pár topikban egy szolid ámokfutást rózsaszín PSA szemüvegen keresztül, szal' után a már szerintem felesleges jönni a nagy dumával, hogy ilyen meg olyan elfogulatlan vagy.
Szeretem a Citromot, tény. De szerintem nem istenítem. Jobbakat írtam mint te az Omegáról?
És semmire nem mondom hogy hibátlan,tökéletes, etc. Vagy mondtam?
Valszínű BX lesz

. Drágák és ritkák a csövek hozzá, és szép sorban elmennek. Persze ez enm csk a rugózásra van kihatással, mert féket, van amelyikbél kuplongot is egy rendszer nyomatja. Amíg nincs komplett csőfelújítás, addig sorba, x időnként járnak el cseréltetni, mert így biztos jobb meg olcsóbb... de nem, 2-3× annyiba is kerülhet szerelési ktgvel, többszöri kiesés, etc.
Engem a sebesség, meg az ehhez kapcsolódó/hasonló izgalmak nemmozgatnak meg, különbözőek vagyunk. Borzasztó, de betartom helyben a 40et (bár ilyen utaknál nem is baj), másutt az 50et, lkotton kívűl a százat, pályán a 130-150et. Nem gyorsulok (néha, de akkor is 1-2 lámpai dinamikusabb elindulás, ennyi), inkább urasan megyek. Nekem másak a szempontjaim. Tudom, Hondát kellene vennem, ami amellett hogy megy mind az őrült, termeli vissza a benzint

. Azt néztem, hogy ahogy mostanában egyre többet én járok fater helyett a Pikacsuval, a (téli) átlag (90-95% város) fogyi megy lefele, már 7,8 (8,6 volt mikor ő járkált). Na, ő pl nem kifejezetten urasan megy

. Tudom, puding/hangulatrontó vagyok.
GI, látom a bunkók zavarnak téged is

. Ez errefele is előfordul, csak csóróbb környéken sokan tolják golfokkal meg swiftekkel. És azokkal erőlködnek. Meg dudálnak, villognak mögötted mikor tudnak, pl kikanyarodásnál... mert biztosan poénból nem megyek még, mert élvezem hogy ott dekkolok, etc.

Vagy mikor villognak úton, hogy menjek. Ma is egy volvós csaj, villoopt rám, és mutatta, hogy menjek. Mutattam hogy menjen ő. Bazze, ha siet... én nem. 500m múlva trafi

. Remélem örült neki

. Régebben felvettem a bunkók irritáló magatartását, de leszarom őket. Kicsit felhúznak, érzem, hogy felmegy a pumpa, de 1-2 perc múlva nyugis vok. Ha kereszteződésnél dudálnak, már nem kilövök mikor már lehet, hogy kabbe; hanem bemutatok és mosolygok. Idegeskedjen a hóhér...

.
Szerkesztette: MC Pite 2006. 02. 23. 13:25 -kor