HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás IV. Értékeld a témát: -----

#981 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 20. 08:59

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 8:21

Vagy pánikszerűen szanaszét beköti magát az összes rendelkezésre álló biztonsági övvel... :D :D :D

Fiatalokkal, barátokkal el lehet játszani, hogy satufékkel megállok, és miután összekaparták magukat az ülések közül, újra megkérem őket, hogy kössék be magukat. :rolleyes:

Időbbek, rokonok esetén ez garantált sértődést jelentene. Bár gyakran már az is rossz is rosszul esik némelyeknek, ha nem engedem meg, hogy a saját autómban rágyújtsanak. :(

#982 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 09:01

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 8:29

Az a vicc, ebben a hülye autóban még a sofőr helyén is van majrévas (kapaszkodó). Minden frissen beszállóval közlöm, hogy ha azt látják, hogy én is a majrévasat markolom, akkor kezdjenek el sikoltani :D :D

Ezt azért finomíthatnád, pl úgy, hogy ha az egyik kezeddel kapaszkodsz, akkor sikoltsanak, ha mindketővel kapaszkodsz, akkor kezdhetnek térdig besz@rni...  :D

Hogy on is legyünk: Nálam úgy működik a dolog, hogy lesz@rom ki mit gondol rólam, ha azt mondom, hogy tessék becsatolni a biztonsági övet HÁTUL IS, akkor nincs apelláta. Ha van, na akkor vagyok bunkó paraszt, mert inkább sértődjön meg valaki 10 percre, mint esetleg a lelkiismeretemnek annyi legyen egy életre. Sosem lehet tudni, mit hoz a következő megtett kilométer. Lehet bárki bármennyire rutinos, jó reflexű, 280-as órával/vezetőülés felőli majrévassal rendelkező ( :D :D :D ), mindenre nem lehet számítani és mindent nem lehet kivédeni sem.
A biztonsági övet pedig azért találták ki (hátul is), mert balesetnél jobb eséllyel megúszod élve. Néha szoktam látni olyan felelőtlen idiótákat, akik pl. a gyerekülést csak úgy bedobják hátra, bele a gyerek, oszt hajrá. Sem a gyerekülést rögzíteni, sem a gyereket bekötni a gyerekülésbe. :omg: Nooooormális, Maaargit?

#983 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 09:02

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 9:01

Lehet bárki bármennyire rutinos, jó reflexű, 280-as órával/vezetőülés felőli majrévassal rendelkező ( :D :D :D ),

Ezen még finomítsál! :D :omg:  :Đ
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#984 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 10:10

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 9:01

Néha szoktam látni olyan felelőtlen idiótákat, akik pl. a gyerekülést csak úgy bedobják hátra, bele a gyerek, oszt hajrá. Sem a gyerekülést rögzíteni, sem a gyereket bekötni a gyerekülésbe. :omg: Nooooormális, Maaargit?

Tegnap este mentünk hazafelé családdal. Pirosnál megálltunk. Mögénk kanyarodott egy "verseny" 1200-as Lada. Életkép a következő:

Köhögő motorhang, enyhe füst (alapjárat). Autó eleje 3 színben pompázik, lökhárító már rég hamuzónak újrahasznosítva. Trepnilemez alulról vékonyodik az aszfalttól, annyira ül.
Bal egyben egy kopasz 30-as körüli mafla 20 mp. alatt tömött be 2 sajtburgert. A mitfahrere egy kb. 17 éves hugi, erősítésképpen a térdén ülve  egy 1,5-2 éves körüli bébi. Mindez megfejelve a húúénmostnagyonlazavagyok-székrőllefolyok gesztikulációval. A nejemmel ezen röhögtünk a tükörben mozizva.
Simán befért volna az Üvegtigrisbe.

Viszont ha csak picit jobban kell beleállni a fékbe, az a gyerek úgy kenődik a műszerfalra-szélvédőre....
Ha még csatt is van ő lenne a hugi légzsákja. Rémisztő
Ilyenkor persze Murphy szerint nincs rendőr a környéken, aki kiemelhetné őket a forgalomból és a saját érdekükben úgy megb@szná, hogy arról koldul.

#985 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 10:54

Idézet: !Rooland! - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 10:10

Tegnap este mentünk hazafelé családdal. Pirosnál megálltunk. Mögénk kanyarodott egy "verseny" 1200-as Lada. Életkép a következő:

Köhögő motorhang, enyhe füst (alapjárat). Autó eleje 3 színben pompázik, lökhárító már rég hamuzónak újrahasznosítva. Trepnilemez alulról vékonyodik az aszfalttól, annyira ül.
Bal egyben egy kopasz 30-as körüli mafla 20 mp. alatt tömött be 2 sajtburgert. A mitfahrere egy kb. 17 éves hugi, erősítésképpen a térdén ülve  egy 1,5-2 éves körüli bébi. Mindez megfejelve a húúénmostnagyonlazavagyok-székrőllefolyok gesztikulációval. A nejemmel ezen röhögtünk a tükörben mozizva.
Simán befért volna az Üvegtigrisbe.

Viszont ha csak picit jobban kell beleállni a fékbe, az a gyerek úgy kenődik a műszerfalra-szélvédőre....
Ha még csatt is van ő lenne a hugi légzsákja. Rémisztő
Ilyenkor persze Murphy szerint nincs rendőr a környéken, aki kiemelhetné őket a forgalomból és a saját érdekükben úgy megb@szná, hogy arról koldul.

Jujj, én egyszer nagyon bunkó voltam, az M3-ason egy benzinkútnál pakoltam ki egy ilyen anya-szerűségnek (merthogy nem anya az ilyen agyatlan picsája, az tuti!).
De rendesen, a végére már vörös volt a fejem az elfojtott indulattól. Mire a férje kijött a pénztártól, csak azt látta, hogy nekem vörös a fejem, a csaj meg a gyerek sír (a csajt tudtam miért, a gyereknél szabadidős tevékenységként történt a dolog).
Aztán majdnem engem agyalt meg, mert közölte, hogy milyen jogon szólok bele? Ha ők így akarnak menni, akkor így mennek. Különben is be vannak övezve (a jobb egyben, MIND A KETTEN, ugyanazzal az övvel)!!! 

Még tettem egy halovány kísérletet, hogy elmagyarázzam a baromarcú apának (mert mint kiderült, ők ketten hozták össze a szerencsétlen kis srácot), mi maradna a gyerekükből, ha légzsák berobbanna.

Aztán látva az egresszív, üres tekintettel bámuló arcát, rájöttem, hogy semmi más nem történt, mint a természetes kiválasztódás történik a szemem előtt.
Megértettem, hogy a természet rendje ellen nem lehet mit tenni.
Beültem az autóba és gázt adtam.
Gondolkoztál már ma?

#986 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 11:00

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 10:54

Aztán látva az egresszív, üres tekintettel bámuló arcát, rájöttem, hogy semmi más nem történt, mint a természetes kiválasztódás történik a szemem előtt.

Csak valószínűleg ők megúsznának egy balesetet, de a gyereket agyonroppantaná az anyja súlya.

És az ilyenek is szavazhatnak!!! :banghead:

#987 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 13:41

Idézet: Omega - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 22:05

-65 éven felül

Még jócskán benne voltunk a télben, amikor a kedvesemmel sétáltunk. Felfigyeltünk egy öreg nénire, kabátban/otthonkában/ócska cipőben, ahogy ballagott maga elé, de szinte csak a lendület vitte előre, olyan öreg volt már szegényke. Poénkodva megjegyeztem, hogy milyen mókás lenne, ha beszállna az út szélén parkoló Trabantba, és elhajtana. A következő pillanatban csak álltunk, és tátott szájjal bámultunk.

Beszállt az út szélén parkoló Trabantba, és elhajtott.

#988 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 13:58

Az ov nalam is alap... szombaton este meg is jartam. :mad: (en voltam a hulye :( )

Probalok parkolni az Asda parkoloban es egy kicsit elneztem a parkolast. Leirni a kocsit sajna nem igazan tudom (nemtudom milyen tipus, marka) a lenyeg az, hogy a hatso lokharito jocskan kijebb ert mint egy atlag autonal, es lejebb volt picivel. Azt nem vettem eszre (ejszaka, teremszetesen lampa volt... latnom kellett volna) eshat meglett huzva az elso lokharitom es a bal oldali lampabura egy picit. Gyorsan nem mentem, epp csak annyira, hogy meghuzzam a kocsit. :mad: A masiknak semmi baja nem lett ( :ph34r: ) az enyemnek lokharito es lampa bura. (2-3 meter tavolsagbol mar nem latni a serulest... kozelebbrol igen.)

Lenyeg a lenyeg... koncertre mentunk es az egesz estem ellett tolva ugy tisztessegesen. Meg vasarnap ejszaka is nehezen tudtam elaludni... 4en voltunk a kocsiban, es talan megzavart a pofazasuk parkolas kozben, nemtudom. A lenyeg, hogy tobbszor hoztam mar ki elolre hatrafele 3-5 centin mulo parkolast is a kocsival, ezt meg csunyan beneztem. Valami hihhetetlenul ideges voltam orakkal a baleset utan is... nagyon merges voltam magamra. Az forgott a fejemben vegig, hogy mivan ha az uton nem figyelek egy pillanatra, ott osszetorhettem volna a kocsit is plusz magunkat is. :mad: Eddig osszvissz 2-3szor tortent, hogy elvesztettem volna az uralmat a kocsi felett. 1szer amikor jeges uton jottem ki a korforgalombol akkor a kocsi nem ertekelte a nagyobb gazadast... menet stabilizator es kiporgesgatlo megmentett, elegge alulkormanyozotta valt a kocsi es kozeledett az igen magas patka. A masodik eset akkor volt amikor egy varosi uton vizes felulet folott mentem at a kocsival ugy kb 50-60 mph-val es mintha szankoztam volna az uttesten, a harmadik meg most volt ez a parkolasos eset, hogy nemtudtam mit csinal a kocsi es miert... :(  :mad:
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#989 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 14:08

50-60 mérfölddel menni, azért az városban nem kevés. :)

#990 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 14:10

Varosi ut... 2 varos kozott. Szimpla 2 savos, varoson kivul. Varosban tartom a 35-40mph-t ahogy kell. Bocsi a rossz megfogalmazasert.

Szerkesztette: Boba 2006. 03. 20. 14:11 -kor

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#991 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 14:14

Idézet: debaj - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 13:41

Még jócskán benne voltunk a télben, amikor a kedvesemmel sétáltunk. Felfigyeltünk egy öreg nénire, kabátban/otthonkában/ócska cipőben...

A kocsiban lehet ülni, nem kell megterhelni a fájós lábakat, lehet kapaszkodni (ott a kormány) teljesen logikus magyarázat, hogy nem gyalogolt tovább. :)
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#992 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 14:16

Idézet: debaj - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 14:41

Még jócskán benne voltunk a télben, amikor a kedvesemmel sétáltunk. Felfigyeltünk egy öreg nénire, kabátban/otthonkában/ócska cipőben, ahogy ballagott maga elé, de szinte csak a lendület vitte előre, olyan öreg volt már szegényke. Poénkodva megjegyeztem, hogy milyen mókás lenne, ha beszállna az út szélén parkoló Trabantba, és elhajtana. A következő pillanatban csak álltunk, és tátott szájjal bámultunk.

Gondolom, ilyen arcot vágtatok:

:blink:

;)
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#993 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 14:22

Kábé. :D

#994 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 14:24

Idézet: Boba - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 14:10

Varosi ut... 2 varos kozott. Szimpla 2 savos, varoson kivul. Varosban tartom a 35-40mph-t ahogy kell. Bocsi a rossz megfogalmazasert.

:up:

#995 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 14:26

Idézet: szalai56 - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 2:29

- nő tűsarkú cípőben

Szerintem nem a tűsarokkal van a gond hanem a sarok méretével.  Egyszer vezettem magassarkúban, azóta lapossarkúban vezetek és kiszállás előtt lecserélem a cipőt. :D Hja és a mostanában divatos hosszú hegyes orrú cipőket sem autó vezetésre találták ki.  :omg:
Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

#996 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 14:31

Idézet: debaj - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 13:41

Az ilyenek akkor sem jobbak, ha gyalogosan közlekednek, mert gyakran úgy vágnak át az utakon, mintha a kertjükben sétálnának.  :(

Minden tiszteletem az időseké,  de ez sajnos egy ördögi kör. Aki annyira szenilissé válik már, hogy nem tud a saját biztonságára sem ügyelni már, annak nem kellene már az utcára mennie. Viszont pont ő lesz az, aki nem fogja ezt fel, és mégis kimegy. :(

#997 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 14:48

Idézet: ikriszta - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 14:26

Egyszer vezettem magassarkúban, azóta lapossarkúban vezetek és kiszállás előtt lecserélem a cipőt. :D

Egyszer húztam tangát egy házibuliban fogadásból. Nagyon nyomta  :D
Inkább maradok a magamneműnek alkalmas göncöknél  :cool:

#998 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 15:22

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 10:54

Jujj, én egyszer nagyon bunkó voltam, az M3-ason egy benzinkútnál pakoltam ki egy ilyen anya-szerűségnek (merthogy nem anya az ilyen agyatlan picsája, az tuti!).
De rendesen, a végére már vörös volt a fejem az elfojtott indulattól. Mire a férje kijött a pénztártól, csak azt látta, hogy nekem vörös a fejem, a csaj meg a gyerek sír (a csajt tudtam miért, a gyereknél szabadidős tevékenységként történt a dolog).
Aztán majdnem engem agyalt meg, mert közölte, hogy milyen jogon szólok bele? Ha ők így akarnak menni, akkor így mennek. Különben is be vannak övezve (a jobb egyben, MIND A KETTEN, ugyanazzal az övvel)!!! 

Még tettem egy halovány kísérletet, hogy elmagyarázzam a baromarcú apának (mert mint kiderült, ők ketten hozták össze a szerencsétlen kis srácot), mi maradna a gyerekükből, ha légzsák berobbanna.

Beültem az autóba és gázt adtam.

Hát már ne haragudj, de ha én jönnék ki arra a benyakútról, hogy te vörös fejjel (vagy bárki más) osztod a feleségemet meg a gyerekemet, hát ott kő-kövön nem maradt volna. Nagyon is igaza volt az apának NEKED SEMMI JOGOD beleszólni a dolgukba, azt maximum egy rendőr teheti meg.

#999 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 15:23

Idézet: Boba - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 13:58

Lenyeg a lenyeg... koncertre mentunk es az egesz estem ellett tolva ugy tisztessegesen. Meg vasarnap ejszaka is nehezen tudtam elaludni...

A 3.-4. ilyen után már csak megvonod a vállad: ez van. :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.

#1000 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 15:26

Idézet: ikriszta - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 14:26

Szerintem nem a tűsarokkal van a gond hanem a sarok méretével.  Egyszer vezettem magassarkúban, azóta lapossarkúban vezetek és kiszállás előtt lecserélem a cipőt. :D Hja és a mostanában divatos hosszú hegyes orrú cipőket sem autó vezetésre találták ki.  :omg:

2 gondolat:
-egy szép nő sport cipőben is szép
-tönkreteszi a lábad
Az nevet utoljára, aki először üt.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51