Idézet: !Rooland! - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 10:10
Tegnap este mentünk hazafelé családdal. Pirosnál megálltunk. Mögénk kanyarodott egy "verseny" 1200-as Lada. Életkép a következő:
Köhögő motorhang, enyhe füst (alapjárat). Autó eleje 3 színben pompázik, lökhárító már rég hamuzónak újrahasznosítva. Trepnilemez alulról vékonyodik az aszfalttól, annyira ül.
Bal egyben egy kopasz 30-as körüli mafla 20 mp. alatt tömött be 2 sajtburgert. A mitfahrere egy kb. 17 éves hugi, erősítésképpen a térdén ülve egy 1,5-2 éves körüli bébi. Mindez megfejelve a húúénmostnagyonlazavagyok-székrőllefolyok gesztikulációval. A nejemmel ezen röhögtünk a tükörben mozizva.
Simán befért volna az Üvegtigrisbe.
Viszont ha csak picit jobban kell beleállni a fékbe, az a gyerek úgy kenődik a műszerfalra-szélvédőre....
Ha még csatt is van ő lenne a hugi légzsákja. Rémisztő
Ilyenkor persze Murphy szerint nincs rendőr a környéken, aki kiemelhetné őket a forgalomból és a saját érdekükben úgy megb@szná, hogy arról koldul.
Jujj, én egyszer nagyon bunkó voltam, az M3-ason egy benzinkútnál pakoltam ki egy ilyen anya-szerűségnek (merthogy nem anya az ilyen agyatlan picsája, az tuti!).
De rendesen, a végére már vörös volt a fejem az elfojtott indulattól. Mire a férje kijött a pénztártól, csak azt látta, hogy nekem vörös a fejem, a csaj meg a gyerek sír (a csajt tudtam miért, a gyereknél szabadidős tevékenységként történt a dolog).
Aztán majdnem engem agyalt meg, mert közölte, hogy milyen jogon szólok bele? Ha ők így akarnak menni, akkor így mennek. Különben is be vannak övezve (a jobb egyben, MIND A KETTEN, ugyanazzal az övvel)!!!
Még tettem egy halovány kísérletet, hogy elmagyarázzam a baromarcú apának (mert mint kiderült, ők ketten hozták össze a szerencsétlen kis srácot), mi maradna a gyerekükből, ha légzsák berobbanna.
Aztán látva az egresszív, üres tekintettel bámuló arcát, rájöttem, hogy semmi más nem történt, mint a természetes kiválasztódás történik a szemem előtt.
Megértettem, hogy a természet rendje ellen nem lehet mit tenni.
Beültem az autóba és gázt adtam.