Idézet: Lauda - Dátum: 2006. febr. 15., szerda - 19:14
...... Polski Fiat 126-os áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött a busszal...........
.......nyerges vontató a sűrű ködben egy kocsisor előzésébe kezdett, s közben frontálisan összeütközött az Agria Volán szemből érkező helyközi járatával..........
........Opel Corsa előzés közben összeütközött a szemből érkező kamionnal.........
Csak tudnám az ilyenek mia picsáér' nem esznek inkább ciánt, vagy egyéb gyógyhatású készítményt, ahelyett, hogy másokat veszélyeztetnek.

Csak ezek miatt vagyok óvatosabb, tegnap sötétben voltam a szendvicsbetét ma viszont :
6 os út Adonytól egy jó darabig (Batta) hosszú (+15 kocsis sor) követett egy szippantós kocsit, amit nem lehetett könnyen lehagyni, az összes gyorsan előző kocsi ...Audi/BMW, meg hasonló nagyobb verda volt akik bizony játszva gyorsulnak be úgy hogy kocsisorokat tudnak 200 méteren előzni
- én megint tököltem, ---értsétek meg ti sem kormánykerékkel a kezetekben születtetek- csak totál tiszta helyen mertem lehagyni ---a rákövetkező gépet meg csak a kapaszkodósáv segítségével (ON: falun belül emelkedőnek 70 el se akart menni),
mondanom se kell mindenki 70 el ment a sorban--ott is ahol lassító 50 es tábla volt kint kb 100 méterre útkereszteződés miatt....., de ezt már kezdem megszokni !
Ja és persze a 62 esen is volt egy dög vontató, 65 km el bírt menni ------számoltam , kb fél óra alatt 40 erősebb gép húzott el, menetből --pedig jó szar 60ra minősített út volt-
Vissza M7 es lassan =100-130, max előzéskor 145 ig gyorsítva,
OFF:
mi az optimális benyafogyasztáshoz az astráknál a jó sebességválasztás? (5 ös és nem kapcsolgatom nem húzom neki, az ok , de emelkedőn ez az 5ösben nem megy ám annyira ! sőt nagy lendületnél is volt már visszakapcs.)
Lekürtölnek mikor vasúti átjáróknál lassítok !!
F@szom beléjük : 40 az emgedélyezett, és elvárnák hogy 80nal átrobogjak ???
Szerkesztette: WEbshark 2006. 02. 15. 21:52 -kor