No kérem, fejlemény van.
Szétszedtem moleukláira a gépemet. Nem volt nagyon poros, csak a ventilátorok. Teljesen kiportalanítottam minden egyes alkatrészt, minden apró szegletet.
Szétszedtem a tápot is természetesen, s hasonlóan jártam el vele. Most teljesen pormentes az egész gép; mintha új lenne.
Ami a lényeg: semmin nincsen külsérelmi nyom. Minden egyes apró alkatrész, kondi tökéletes esztétaikai állapotban van. Semmi nem égett, semmi nem púpos, semmi nem folyt ki, stb.
Szerintem a tápnak az ég világon semmi baja nincsen.
Mindezek után furcsa dolog történt. Összeraktam a gépemet, s kb. másfél órán keresztül nem állt le. Tovább
még nem teszteltem, ugyanis most nem otthonról írok (egy jó barátom gépénél ülök éppen).
Mikor máskor, ha nem most kellett elromlania a Siemens ADSL modememnek?

A Matáv legkorábban talán hétfőn jön kicserélni. Addig nem lesz net elérésem, s nem tudok írni újabb info-kat.
Most kaptam kölcsön egy GF3 VGA-t. Ezzel fogom tesztelni egy ideig. Ha azzal is reset-el, leáll, akkor kiveszek 2 DDR modult, s szépen végigtesztelem a meriafoglalatokat. Ugyanis a barátom szerint (aki most a GF3-at kölcsönadta) az alaplapi memóriafoglalat hiba a legvalószínűbb.
Neki ugyanezt csinálta az ASUS alaplapja. Egyre gyakrabban állt le, aztán többet el sem indult a gépe. Hosszas sakkozás után kiderült, hogy az egyik memóriafoglalat volt a ludas. Ráadásul az is, hogy az ASUS lapoknál ez sajnos viszonylag gyakori. (Egy másik haver is hasonló problémáról, és alaplapcseréről számolt be.)
Szóval most először a VGA-t próbálom kizárni, mint hibaforrást. Aztán ha a GF3 nem segít, akkor jöhet a lego-zás a memóriafoglalattal.
Ha holnap nem jön ki a fatávos emberke modem-et cserélni, akkor kb. hétfőn, kedden tudok beszámolni a fejleményekről.
Addig is minden jót! Majd jelentkezem.