HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? IX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? IX. Értékeld a témát: -----

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:50

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 13:48

Engem 2x zárt be eddig a rohadék.  :reklamacio:  :D Indítózok semmi. Mondom megdöglött a motor vagy mi. Ekkor neki állt üvölteni a riasztó  :omg:  :Đ Kiszálltam kikapcsoltam visszaszálltam :D Tiszta Microsoftos termék :D

ez egy forgalmas tesco parkolóban elég égő tud lenni :D én csak egy pici mellékutcában voltam éppen senki nem járt arra :cool:

#2012 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:53

Idézet: Kory - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 13:17

1. Akárhogy is nézem ennyiből BIZTOS nem Lancert vennék :)

2. ...és a tengelytávja is a Logannek több :) (3 centivel)...

3. Még valami : gyári(!) adatok szerint a Lancer 11,8 alatt van százon, a Logan 1.6 11,5 alatt.

1. Hát, pedig megfontolandó. Ez az autó 10 év múlva is autó lesz... Az egy dolog, hogy sehogy se néz ki, de más baja nem nagyon lehet.

Egyébként az Autó Piacban összehasonlították a Kia Ceratoval, mindkettőt igen durván lefikázták (nincs rá jobb szó). A mai puccos kocsikhoz mérten nyilván fapadosnak néz ki, de nem hiszem, hogy a használatban ennek lenne jelentősége. Akármeddig megy, jól fogyaszt, méretes, mellé kulturált - mi kell még?

2. Le a kalappal, nem gondoltam volna! :respect:

3. Nem tudom, honnan nézted a gyári adatokat, de a hazai Micu lap szerint 11,2-t gyorsul a Lancer. A gyári végsebessége és a fogyasztása is jobb a Lancernek. Azért legalább a motoroknál ne magyarázzuk meg, hogy a Logan jobb :D

#2013 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:00

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 13:53

1. Hát, pedig megfontolandó. Ez az autó 10 év múlva is autó lesz... Az egy dolog, hogy sehogy se néz ki, de más baja nem nagyon lehet.

3. Nem tudom, honnan nézted a gyári adatokat, de a hazai Micu lap szerint 11,2-t gyorsul a Lancer. A gyári végsebessége és a fogyasztása is jobb a Lancernek. Azért legalább a motoroknál ne magyarázzuk meg, hogy a Logan jobb :D

1. Miért  egy H Astra vagy egy 1.6 Focus nem lesz autó 10 év múlva? Vagy egy 1.4 Corolla? Hm...  :think:

3. Az nem a hivatalos honlap :D Itten van :

http://www.mitsubishimotors.hu/models/lanc...ifications.html

(amit linkeltél az csak egy kereskedő)

Nem mondtam hogy jobb a motorja, csak érdekesnek találtam az adatokat, (bár biztos a Lancer nehezebb, ezt nem néztem) :) A fogyasztás viszont biztosan jobb :up:

Szerkesztette: Kory 2006. 03. 30. 13:03 -kor

#2014 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:08

Idézet: diegho - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 13:19

tegnap megszivatott a távirányítós kp zár :Đ be volt zárva az autó megnyomom a gombot villan is hogy kinyílott beszállok, hallok egy kattanást, kp zár félig bezárt - szerintem pont akkor nyitottam ki mikor villant hogy nyithatom és ez bezavart - indítom kocsit erre vészvillogó bekapcsol, mondom anyád :D aztán kikapcsolt, elindulok, megyek 20m-t megen bekapcsol, ki kellett szálni és kinyitni távirányítóval megen :omg: szerencsére senki nem látott :D

Az elozo mergánk zarta be egyszer sajat magat kulcsostol... elvileg nem kellett volna bekapcsolodni a riasztonak, mert a kulcs meg benne volt... matatok a csomagtartoban, egyszercsak katt... kinezek oldalra, latom megy fel az ablak, a zarak meg ellentetes iranyba :D fasza... hosszas fejvakaras utan eszembejutott, hogy a csomagtartoban van a tetoablak motorja, megkertem valakit hogy hagy bikázzam be a tetoablak motort  :Đ  aztan bemasztam a kulcsert... nem volt kis mutatvany az sem...

Szerkesztette: Sniper 2006. 03. 30. 13:09 -kor

"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:13

Idézet: Sniper - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 14:08

Az elozo mergánk zarta be egyszer sajat magat kulcsostol... elvileg nem kellett volna bekapcsolodni a riasztonak, mert a kulcs meg benne volt... matatok a csomagtartoban, egyszercsak katt... kinezek oldalra, latom megy fel az ablak, a zarak meg ellentetes iranyba :D fasza... hosszas fejvakaras utan eszembejutott, hogy a csomagtartoban van a tetoablak motorja, megkertem valakit hogy hagy bikázzam be a tetoablak motort  :Đ  aztan bemasztam a kulcsert... nem volt kis mutatvany az sem...

:lol: :D ez mekkora már :Đ

#2016 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:13

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 12:53

Lancer vs Logan

Én is azt mondom hajrá Lancer.
Komolyan.
Bár nekem tetszik a Dacia, hogymondjam nem formailag, de szerintem nem rossz kis kocsi.
Legalábbis meglepetésemre jóval jobbnak tűnt mint vártam.
Bár tartósságra nem tudom milyen lesz, a Lancer tuti nem esik szét.

Egyébként jó példa, hogy haverhoz átmentünk barátnőmmel.. Audi80-al, na azt utána vissza hozzánk.
Na és nagyon meglepődött a Vectrájuk után, hogy mennyire van egyben a kocsi, meg hogy milyen a belseje. Bár kicsit hangos a motor, de nem vész, meg kicsit lomha is, mert nem éppen könnyű és nem is egy erőgép.
De ami van benne, az mind nagyon patent, mindezt 300k kilóméter után.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#2017 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:14

Az 1.6-os Logan azért tud meglepetést okozni aki már akkor leírja ha meglátja.  :D A Lancer azért egy sokkal jobban összerakott autó, szebb szerelvényfallal, halkabb belsővel, és legalább annyira randa külsővel mint a Logané.  :Đ Mondjuk 3.7-ért nekem sem kellene.
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#2018 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:21

Idézet: diegho - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 13:50

ez egy forgalmas tesco parkolóban elég égő tud lenni :D én csak egy pici mellékutcában voltam éppen senki nem járt arra :cool:

Opelesnek elnézik  :smoker: :D Egyébként volt, hogy a Tesco-parkolóban indítóztam mint a marha és nem akart elindulni... Ott simán csak R-ben felejtettem  :omg:  :D  :Đ
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2019 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:22

Most a menetteljesítményre gondolsz?
Hát nemtom, én is 90%-ban 100Le vagy az alatti kocsikkal megyek.. na jó van 100Le feletti 1.6-os is meg ilyenek.. nade álltalában ilyesmi 1.6-okkal gurulgatok.
Van ami kicsit jobb, van ami kicsit rosszabb.
Van ami fellűl jobb, van ami allúl. Van amelyik többet eszik, van amelyik kevesebbet.

De egyvalami közös.
Mindegyik a lélekhajtja kategória. 100-ig lehet vele virgonckodni és onnan vége a dalnak.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#2020 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:23

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 12:21

Opelesnek elnézik  :smoker: :D Egyébként volt, hogy a Tesco-parkolóban indítóztam mint a marha és nem akart elindulni... Ott simán csak R-ben felejtettem  :omg:  :D  :Đ

én meg a kódot felejtettem el bepötyögni :Đ
BMW POWAAAAA de akkor miért van az avataromon Skodaaaa? :D

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:38

azért jó látni hogy nem csak én voltam balf@sz :Đ

#2022 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 14:01

Idézet: diegho - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 14:38

azért jó látni hogy nem csak én voltam balf@sz :Đ

Elmesélek én is egy történetet, Opel Combo (céges autó) az Opel kereskedésbe mentem vele új számítógépeket vennének és az ügyben. Majd amikor végeztem kinyitottam a hátsó ajtót majd betettem vmit és mentem előre hogy beüljek kinyitottam azt az ajtót  is erre szóltak hogy otthagytam vmit, visszamentem a cuccért betettem hátra majd a hátsó ajtó becsap. Beülnék hogy megyek (az első ajtó még mindig nyitva) és nem találom sehol a kulcsot, ekkor eszembe ötlik hogy én hülye valszeg betettem a dobozba amit betettem hátra és az ajtót meg bezártam... hívtam gyorsba a szerelőket és kb. 1 órán át próbálkoztak kinyitni a hátsó ajtót belülről egy dróttal (az ülések mögött rács van szal nem lehet a raktérbe menni) aztán végülis sikerült de a kulcs sehol. Ekkor nézem hogy a kinyitott első ajtóban felejtettem a kulcsot!  :omg:  :omg:  :omg:  azt az égést látnotok kellett volna :p  :Đ

#2023 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 14:05

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 15:01

Elmesélek én is egy történetet, Opel Combo (céges autó) az Opel kereskedésbe mentem vele új számítógépeket vennének és az ügyben. Majd amikor végeztem kinyitottam a hátsó ajtót majd betettem vmit és mentem előre hogy beüljek kinyitottam azt az ajtót  is erre szóltak hogy otthagytam vmit, visszamentem a cuccért betettem hátra majd a hátsó ajtó becsap. Beülnék hogy megyek (az első ajtó még mindig nyitva) és nem találom sehol a kulcsot, ekkor eszembe ötlik hogy én hülye valszeg betettem a dobozba amit betettem hátra és az ajtót meg bezártam... hívtam gyorsba a szerelőket és kb. 1 órán át próbálkoztak kinyitni a hátsó ajtót belülről egy dróttal (az ülések mögött rács van szal nem lehet a raktérbe menni) aztán végülis sikerült de a kulcs sehol. Ekkor nézem hogy a kinyitott első ajtóban felejtettem a kulcsot!  :omg:  :omg:  :omg:  azt az égést látnotok kellett volna :p  :Đ

:D

Az autókulcs nekem is tipikusan olyan (főleg a Golfé, mert az egy szál régimódi, vékony kulcs), hogy ott van a zsebemben vagy a kezemben (!), de képes vagyok keresni 2-3 percig... :omg:

#2024 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 14:09

1 megoldás: nincs kulcs :D

#2025 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 14:11

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 15:01

:nevet2:  :respect:  :up:

#2026 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 14:11

Idézet: Kory - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 15:09

1 megoldás: nincs kulcs :D

Igazán lehetnének már ujjlenyomatazonosító zárak és mondjuk 3 féle ujjlenyomatot lehetne bevinni amire nyílik. Akkor nem kellene a kulcs :)

#2027 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 14:13

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 15:11

Igazán lehetnének már ujjlenyomatazonosító zárak és mondjuk 3 féle ujjlenyomatot lehetne bevinni amire nyílik. Akkor nem kellene a kulcs :)

Már most se kell.  :p  ;)

#2028 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 14:16

Idézet: Kory - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 15:13

Már most se kell.  :p  ;)

Jó de most vmi kell amivel kinyitod, akkor meg csak odamész ráteszed az ujjad a leolvasóra és kinyílik majd megnyomod a start gombot és megy a gép :) Amikor kiszállsz ismét ráteszed és bezárja. Ez tök cool lenne akkor nem kéne semmit magaddal cipelni.

Bár ez mondjuk gáz mert így tök könnyen ellophatnák a kocsit ha nyitva van.  :p

Szerkesztette: Lufinyul 2006. 03. 30. 14:16 -kor

#2029 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 14:19

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 15:11

Jah, levágnák az ujjad és lenne egy autójuk a tolvajoknak.... ;)

#2030 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 14:19

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 15:16

Jó de most vmi kell amivel kinyitod, akkor meg csak odamész ráteszed az ujjad a leolvasóra és kinyílik majd megnyomod a start gombot és megy a gép :) Amikor kiszállsz ismét ráteszed és bezárja. Ez tök cool lenne akkor nem kéne semmit magaddal cipelni.
Bár ez mondjuk gáz mert így tök könnyen ellophatnák a kocsit ha nyitva van.  :p

:think:

Igen, kell valami a nyitáshoz, a kezem. :)  Egyébként a Megane pont így működik :D - kártya meg az  autóstáskában, mellényzsebben, akármi, "ráteszem a kezem, kinyílik, beül, start gomb, és megy a gép, kiszáll, ráteszem a kezem bezárja" :) Minek ide ujjlenyomat?  :)

Egyébként szerintem nagy tökölés lenne míg leolvasná az ujjlenyomatot, szvsz a jelenlegi ilyen keyless meg kártyás rendszerek már majdnem teljesen tökéletesek.

Olyan meg szvsz nincs hogy semmit nem viszel magaddal :) Én legalábbis kistáskát mindig, legalábbis papírokat, jogsit nem hagyok a kocsiban.

Szerkesztette: Kory 2006. 03. 30. 14:24 -kor

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.