HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? IX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? IX. Értékeld a témát: -----

#1991 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 30. 10:12

Idézet: leslie - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 11:03

Ez mérettől függ. Minél peresebb, annál többet érdemes belerakni.

175/60R14 azthiszem (vagy /65?, nemtudom), de ebben sem vagyok biztos. Nem egy sportgumi, tudom :D

#1992 Felhasználó inaktív   zsber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 10:23

A tanksapka környékén általában rajta szokott lenni, hogy mennyire kell felfújni a gumikat.

Szerkesztette: zsber 2006. 03. 30. 10:24 -kor

#1993 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 10:30

Idézet: Sipi- - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 11:12

175/60R14 azthiszem (vagy /65?, nemtudom), de ebben sem vagyok biztos. Nem egy sportgumi, tudom :D

65 lesz szvsz, hát akkor sok lesz az a 2,4 amit írtam, de 2,1-2,2-re fújd azért.

#1994 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 10:33

Köszönöm a segítséget.

Teszt: Mitsubishi Lancer 1.6 Invite - 2006
Nekem tetszik, attól függetlenül, hogy unalmasnak írják.

Tegnap megnéztem Kedvesem barátnőjének új Yarisát. Elég jól néz ki kívülről és belülről is. Csak a csomagtartóba nem férne bele az utazótáskám sem :) Érdekes a km-óra, az már megszokható, hogy középen van, de ebben a kijelző "el van süllyesztve" hatást kelt. Érdekes volt, de én inkább maradnák a hagyományos óra típusnál :)

#1995 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 10:51

Idézet: Kory - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 10:28

Mert - részben - az egy elég kiforott konstrukció (Punto I), kevés elektronikával. Szerintem az Albeával is ez a helyzet, ami tulajdonképp az utódja, azzal sincs szvsz sok gond, népítéletben se nagyon, max. van 1-2 fika, hogy szarok a műanyagok, meg ilyenek.

Amit te is alátámasztanál, ha ültél volna benne. Viszont telekre járó autónak ideális trabant helyett szvsz. :)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1996 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 11:24

Idézet: Sipi- - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 11:33

Teszt: Mitsubishi Lancer 1.6 Invite - 2006
Nekem tetszik, attól függetlenül, hogy unalmasnak írják.

Tegnap megnéztem Kedvesem barátnőjének új Yarisát. Elég jól néz ki kívülről és belülről is. Csak a csomagtartóba nem férne bele az utazótáskám sem :) Érdekes a km-óra, az már megszokható, hogy középen van, de ebben a kijelző "el van süllyesztve" hatást kelt. Érdekes volt, de én inkább maradnák a hagyományos óra típusnál :)

A Lancer szerintem is csúf, de az a benzinmotor már ezer éve bizonyít, az egyik legkiegyensúlyozottabb mai 1,6-os. Finom gép ez, csak öreges. Az ára viszont teljesen jó.

A Yaris csomagtartójának lehet növelni a méretét a hátsó lábtér rovására. Annak a kocsinak a helykihasználása igen jól sikerült. Az óra ízlés kérdése, nekem sem tetszik. Kimondottan viszolygok a digitális óráktól. (Az új Civicben még elmegy, ott legalább a fordulatszámmérő analóg.) A Yaris TS-ben az előző generációhoz hasonlóan valószínűleg analóg órák lesznek; majd abból kell kihekkelni a műszeregységet :D

#1997 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 11:26

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 11:51

Viszont telekre járó autónak ideális trabant helyett szvsz. :)

Szerelő barátom még fiatos korában javasolta, hogy akciós ajándékként ne magnót, hanem rotakapát és gerebléyt adjanak az Albeákhoz :D Aztán ha jól emlékszem, vonóhorog lett a dologból. Tényleg tipikus Wartburg-utód kocsi.

#1998 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 11:34

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 11:51

Amit te is alátámasztanál, ha ültél volna benne. Viszont telekre járó autónak ideális trabant helyett szvsz. :)

Ültem benne  :p , szerintem meg máshová is jó  :rolleyes:  :)

#1999 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 11:38

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 12:24

A Lancer szerintem is csúf, de az a benzinmotor már ezer éve bizonyít, az egyik legkiegyensúlyozottabb mai 1,6-os. Finom gép ez, csak öreges. Az ára viszont teljesen jó.

Még nem olvastam még végig, a képekkel és aláírásokkal kezdem általában, ez kegyetlen  :Đ

Kép

aláírás: "Csak pénisszel nyitható!"  :Đ

szerk: Jujj, most értem el a belső képekig  :D báh, a "Lancer" feliratú pótféklámpa üt :D

Szerkesztette: Kory 2006. 03. 30. 11:44 -kor

#2000 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 11:45

:D

Anakronisztikus kis autó ez, de esküszöm, egyre jobban tetszik :) Venni viszont nem vennék: ki a halál lesz az, aki ezt 3 év múlva normális áron megveszi tőlem? :think: :D

#2001 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 11:47

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 12:45

:D

Anakronisztikus kis autó ez, de esküszöm, egyre jobban tetszik :) Venni viszont nem vennék: ki a halál lesz az, aki ezt 3 év múlva normális áron megveszi tőlem? :think: :D

Még mindig nem olvastam végig :D

Ha már múltkor volt Opel illesztési "hézag", ez itt csak ugye valami optikai csalódás?  :think:  :D
Kép

#2002 Felhasználó inaktív   Dzsano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 11:52

Idézet

Azért eléggé nyíltan nyalnak: 3,3 Millióért olyan mint a Dácia Logan. :) Ez most dícséret volt?  :D

A Fiat Albeát meg ne bántsátok, nagyon jó kocsi a magyar utakra (Demszkigrád, stb.) és most már euro4-es mocis.
Én többen ültem (menet közben is) tényleg ideális az ugarra, de kitűnően megy országúton is. Billeg? Persze! De a Logan és a Thalia is billeg.
A Thalia belülről sokkal kisebb is, kényelmetlen hátra a be és kiszállás (nem mindenki megy egyedül)
A Logan meg román.  :respect:

De hogy a Lancer ugyanazt nyújtsa, mint a Logan, az szvsz "érdekes" dícséret, mert akkor vesz az ember kb. másfél Logant és amit nem használ, felahkasztja a spájzba. :)  ;)  :cool:
Asztalravissza!

#2003 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:01

Idézet: Dzsano - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 12:52

De hogy a Lancer ugyanazt nyújtsa, mint a Logan, az szvsz "érdekes" dícséret, mert akkor vesz az ember kb. másfél Logant és amit nem használ, felahkasztja a spájzba. :)  ;)  :cool:

Azért lehet némi különbség a két kocsi között :D A Lancernek normális motorja, független futóműve, és ha a saját micus tapasztalataimból indulok ki, akkor bármelyik Renault-termékkel összehasonlíthatatlan váltója van, ráadásul egy méretosztállyal nagyobb, és ennyi pénzért automata klíma is van benne (ami a Loganhoz nem kapható). A dizájnja elég szegényes a Lancernek, de nem hiszem, hogy műszakilag bármi szégyenkezni valója lehet mondjuk egy Mégane-nal vagy egy Astra G-vel szemben.

#2004 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:03

Idézet: Dzsano - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 12:52

Azért eléggé nyíltan nyalnak: 3,3 Millióért olyan mint a Dácia Logan. :) Ez most dícséret volt?  :D

Persze, most nyomul az importőr mint az állat, kb. tavaly óta, ez nem is kérdés :) Az új Coltot is agyondícsérték már mindenhol, aztán pl. nálam :down: :)

De a Loganyban az 1.6-os csak "névlegesen" 90 LE (mekkora LOL ez már), és "kellemetlenül pörög". :)

Ennek a Lancernek azonban egy fokkal jobb a belseje (viszont a Loganban van computer és 2,5 millából már fullextrát kapsz. :D) , továbbá a Lancer szerintem csendesebb is, s a futóműve, s valószínű a váltója is jobb, bár arról nem ír semmitm, de ez szerintem egyértelmű.

+ az azért elég egyértelmű, hogy 150 NM-es a Lancer motorja, a Logan pedig ~125... ez benzinesnél sokat számít.

Szerkesztette: Kory 2006. 03. 30. 12:07 -kor

#2005 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:03

Idézet: Kory - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 12:38

Még nem olvastam még végig, a képekkel és aláírásokkal kezdem általában, ez kegyetlen  :Đ

[IMG/]http://index.hu/cikk...ancer16_021.jpg[/IMG]

aláírás: "Csak pénisszel nyitható!"  :Đ

:nevet:

#2006 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 30. 12:17

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 13:01

ráadásul egy méretosztállyal nagyobb, és ennyi pénzért automata klíma is van benne (ami a Loganhoz nem kapható).

Két megjegyzés, az automata klímás változat ára 3,7 millió Ft. :) Akárhogy is nézem ennyiből BIZTOS nem Lancert vennék :) H Astra, új Focus 1.6 is megvan ennyiből. S... (sőt Corolla is, igaz csak 1.4-el manuál klímával) :)

Másik: Méretosztályok, az igaz, hogy a Lancer 23 centivel hosszabb, de furcsának tűnhet, de a Logan SZÉLESEBB a Lancernél belül és kívül is (2-3 centivel), és a tengelytávja is a Logannek több :) (3 centivel), mindemellé 8 centivel magasabb is :) (igen, a csomagtartó is nagyobb 80 literrel)

Még valami : gyári(!) adatok szerint a Lancer 11,8 alatt van százon, a Logan 1.6 11,5 alatt.

Érdekes nem? :)  (tudom a francia-románokban nem lehet megbízni, hazudósak) :)

Viszont: a Lancerben hátul is tárcsafék van  :up:

Szerkesztette: Kory 2006. 03. 30. 12:23 -kor

#2007 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:19

Idézet: Sipi- - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 10:12

Sztem elöl 2.1-2.2, hátul 2.0
Az nevet utoljára, aki először üt.

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:19

tegnap megszivatott a távirányítós kp zár :Đ be volt zárva az autó megnyomom a gombot villan is hogy kinyílott beszállok, hallok egy kattanást, kp zár félig bezárt - szerintem pont akkor nyitottam ki mikor villant hogy nyithatom és ez bezavart - indítom kocsit erre vészvillogó bekapcsol, mondom anyád :D aztán kikapcsolt, elindulok, megyek 20m-t megen bekapcsol, ki kellett szálni és kinyitni távirányítóval megen :omg: szerencsére senki nem látott :D

#2009 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:48

Idézet: diegho - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 13:19

tegnap megszivatott a távirányítós kp zár :Đ be volt zárva az autó megnyomom a gombot villan is hogy kinyílott beszállok, hallok egy kattanást, kp zár félig bezárt - szerintem pont akkor nyitottam ki mikor villant hogy nyithatom és ez bezavart - indítom kocsit erre vészvillogó bekapcsol, mondom anyád :D aztán kikapcsolt, elindulok, megyek 20m-t megen bekapcsol, ki kellett szálni és kinyitni távirányítóval megen :omg: szerencsére senki nem látott :D

Engem 2x zárt be eddig a rohadék.  :reklamacio:  :D Indítózok semmi. Mondom megdöglött a motor vagy mi. Ekkor neki állt üvölteni a riasztó  :omg:  :Đ Kiszálltam kikapcsoltam visszaszálltam :D Tiszta Microsoftos termék :D
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2010 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:50

Idézet: diegho - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 12:19

Olvasd vissza, itt irtam anno a topikba, hogy a fasza olasz immo kapcsoló miatt hogyan loptam el a saját autóm az út széléről :D

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.