Asus notebookok minden, ami Asus
Elküldve: 2006. 10. 06. 10:10
-Incorrect 64Bit 3DNow! floating point result
Ezt egy A4K produkálja, és csak és kizárolag CS:Source alatt.
Roppant bosszantó, mert mindig akkor lép ki a játék mikor a legjobb rész van.
Elküldve: 2006. 10. 18. 10:15
Notebook vételre készülök, és kinéztem ezt: ASUS A6M-Q014
Tud valaki erről valamit?
Elküldve: 2006. 12. 04. 20:13
Idézet: Lockny - Dátum: 2006. okt. 18., szerda - 10:15
Notebook vételre készülök, és kinéztem ezt: ASUS A6M-Q014
Tud valaki erről valamit?
specifikáció alapján semmi extrát ne várj tőle.
bár szerintem ár/érték arányban egyik legjobb az asus.
ASUS F2Je
E-MUser
Elküldve: 2006. 12. 05. 11:59
Van egy A7V Asus Notebookom. Aminek a koltozesnel elhagytam a telepito cdit. Ha valakinek van ilyen gepe es a driver cdjet lemasolna azt nagyon meghalalnam.
Elküldve: 2006. 12. 05. 16:48
Vettem egy A6VM-et, a lenne a kérdésem, h valaki nem tud valami progit, amivel az elejére pakolt Media billentyűket rá lehetne erőszakolni Winampra? Mert alapértelmezésben ha megnyomom valamelyiket akko Windows Media Playert elinditja, és csak az nyeli a billenytűleütéseket...
Winamp Global Hotkeys nem látja azokat a bill.ket, mert a Media player egy az egyben elhappolja, amint lenyomom, és nem találtam semmi beállítási lehetőséget...
Köszi előre is
HáDéSz
ASUS oldalon nincs rá semmi, legalábbis ehhez a tipushoz a Download link alatt nem volt.
Mellékesen 1497 pont a 3DMark05ben...
Elküldve: 2006. 12. 07. 13:55
Az unalomig ismert kérdést tenném fel, csak éppen a saját helyzetemre vonatkoztatva... Előre is elnézést...
Sulinetre szeretnék notebook-ot vásárolni, sajnos nincsen túl sok pénzem rá család mellett, így csak az alsóbb kategóriás eszközök jöhetnek szóba, de itt megpróbálnám a legjobbat kiválasztani... az egyik jelöltem az
ASUS A9rp B002 nevezetű ketyere, amiről semmi információt nem találtam, leszámítva a boltok hirdetéseit... Sok helyen kérdezgetik, hogy milyen gép ez, de sehol nem találtam érdemi választ...
Talán ha valaki esetleg közületek rendelkezik ilyennel... és megosztaná itt velem a tapasztalatait!
Tényleg akkora gáz az ASUS-okba beépített DVD?
Elküldve: 2006. 12. 07. 15:23
Idézet: A Kockás Fülű Nyúl - Dátum: 2006. okt. 6., péntek - 11:10
-Incorrect 64Bit 3DNow! floating point result
Ezt egy A4K produkálja, és csak és kizárolag CS:Source alatt.
Roppant bosszantó, mert mindig akkor lép ki a játék mikor a legjobb rész van.
Háát ilyet még nem hallottam, de esetleg egy BIOS frissítést ill. a legújabb VGA driver felrakását megéri a dolog...
Elküldve: 2006. 12. 07. 22:01
Idézet: Hosaka - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 12:55
Az unalomig ismert kérdést tenném fel, csak éppen a saját helyzetemre vonatkoztatva... Előre is elnézést...
Sulinetre szeretnék notebook-ot vásárolni, sajnos nincsen túl sok pénzem rá család mellett, így csak az alsóbb kategóriás eszközök jöhetnek szóba, de itt megpróbálnám a legjobbat kiválasztani... az egyik jelöltem az
ASUS A9rp B002 nevezetű ketyere, amiről semmi információt nem találtam, leszámítva a boltok hirdetéseit... Sok helyen kérdezgetik, hogy milyen gép ez, de sehol nem találtam érdemi választ...
Talán ha valaki esetleg közületek rendelkezik ilyennel... és megosztaná itt velem a tapasztalatait!
Tényleg akkora gáz az ASUS-okba beépített DVD?
Szia!
Nekem egy A3H5035-ös notebook-om van, amiben egy öszvérmegoldás DVD-t szerelt az ASUS. Ez egy "kiváló" Toshiba-Samsung tsst-532A drive. A tapasztalatom eddig, hogy bármilyen (-) mínuszos lemezt adtam neki (Fuji, TDK, Plextor, Arita, stb.) tökéletesen megírta, viszont a pluszos lemezek között Pl. az új (kék) 16xTDK-t abszolút nem szereti, megírja, de visszaolvasni nem tudja (tele van hibával, más drive-nál is). Próbáltam frimware-t frissíteni (nekem az eredeti TI51-volt) TI94-re, de egyenlőre nem sok változást tapasztaltam, pedig a külföldi fórumokon ódákat zengtek róla.
Elküldve: 2006. 12. 08. 11:25
Idézet: PLacc - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 15:23
hát nem segit...
arról nem is beszélve hogy a gyári driver év elejei, a frissek mind kiirják hogy nem hajlandóak rá felmenni, omega helyette meg sokat hibázik valamiért
Elküldve: 2006. 12. 09. 11:45
HD audio fülnél pedig output digital source van állítva? analógban van hang
Elküldve: 2006. 12. 10. 09:05
Noti vasarlas elott allok es konkretan nekem is ASUS a kiszemeltem (ASUS A6T AP008). Felmerult bennem egy kerdes: Vajh lehet-e ezekben processzort cserelni? Azaz nem is ez a kerdes, mert a valasz valoszinuleg igen. De megeri-e? Egyaltalan hol lehet notikba processzort vasarolni kishazankban?
Elküldve: 2006. 12. 11. 12:06
A "milyen notebookot vegyek" totyikban már felvetettem, de mégiscsak ez a helye:
ASUS A9RP B002 noti, 512mb RAM, X200 szutyok integrálva, és a probléma: a VGA-nak fixen 128mb van lefoglalva. Hogyan tudom ezt csökkenteni, mondjuk 16mb-ra? (tekintve hogy kizárólag 2D-ben használom, és a RAM sokkal jobban kell mint a VGA memória).
Lehet egyáltalán ezt változtatni?
Rátettem az eredeti (107) helyett a 205-ös BIOSt, de még mindig nincs ilyen opció.
Ötletek?
Elküldve: 2006. 12. 11. 16:46
Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 11:06
A "milyen notebookot vegyek" totyikban már felvetettem, de mégiscsak ez a helye:
ASUS A9RP B002 noti, 512mb RAM, X200 szutyok integrálva, és a probléma: a VGA-nak fixen 128mb van lefoglalva. Hogyan tudom ezt csökkenteni, mondjuk 16mb-ra? (tekintve hogy kizárólag 2D-ben használom, és a RAM sokkal jobban kell mint a VGA memória).
Lehet egyáltalán ezt változtatni?
Rátettem az eredeti (107) helyett a 205-ös BIOSt, de még mindig nincs ilyen opció.
Ötletek?
Ha egy kicsit visszaolvasol -mondjuk egy oldalt, megtalálod a választ.
Elküldve: 2006. 12. 12. 20:26
Vettem egy asus a6rp notit, az a problémám hogy amit adtak hozzá driverekt közülük nem minden akar futni, azt irja ki hogy csak asus laptop-on működik. De az enyém az!!!! Ezért nem értem most hogy mi van, néztem az asus honlapját ugyanezt csinálja a legújabb driverekkel is. Ja és a progik amik nem futnak pl.: liveframe, powergear...
További gondom, hogy a funkció gombal tudom szabályozni a fényerőt, de a hangerőt nem, ezt sem értem igazán.
Találkozott már valaki ilyen problémákkal? Ha tudna valaki segíteni azt megköszönném!
Amugy ezeket leszámítva meg vagyo vele elégedve az aksija szupi a képe szép, amire kell arra nekem megfelel.
Elküldve: 2006. 12. 12. 22:47
Idézet: Hans - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 17:46

Sajnos ma csak write-only módban vagyok. Majd legközelebb jobban igyekszem

Szerk.: leszedtem az ASUS ftp-ről minden létező PC probe-t:
PC Probe:
22306
22502
Hiba: túl régi a BIOS (legfrissebb), kilép.
PC Probe II
10405
Hiba: nem talál ASUS alaplapot, kilép.
A géphez nem adtak semmiféle ilyesmi szoftvert. A memória pedig fixen (task manager és computer properties szerint is) 384mb.
További javaslatokat szívesen veszek

Szerkesztette: Bástya elvtárs 2006. 12. 12. 23:23 -kor
Elküldve: 2006. 12. 13. 08:36
Lehet ezzel valamit házilag kezdeni?
Tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Elküldve: 2006. 12. 13. 09:03
Idézet: Birdie - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 9:36
Nem kéne beleönteni a sört

Szétszedni nem tudod? Lehet hogy csak a mechanika ugrott ki a helyéről. Vagymi.
Elküldve: 2006. 12. 13. 09:40

Próbáltam feszegetni, de nem akarom eltörni, ezért írtam, hátha valaki már lefeszegette a szóközt a helyéről és tudja, hogy veszélytelen/veszélyes.