HWSW Informatikai Kerekasztal: Asus notebookok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asus notebookok minden, ami Asus Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   Ashlon 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 15. 13:15

volt egy ien tömeges hibajelenség, hogy kb egy hónapon belül gyártott A-sorozatba szerelt billentyűkön döglődött a space erősen... sokan szoptak vele, szervizek ált pik-pakk javították

egyéb kérdés: most vettem egy A6JC- t és drivertelepítés után az alábbi furcsa eset állt elő:
"Egy nemrég telepített programletiltotta az üdvözlő képernyőt, és a gyors felhastnáló váltást[...] a köv fájlnév segíthet: IWPDGINA.DLL"

tudja vki mi ez? elég kellemetlen, h minden bootolás után be kell írnom jelszónak egy entert... :D

jah amúgy akssi bírja mint állat, nagyon cool, dvd supermulti a +os dvdkkel néha vicces dolgokat művel, vigyázzatok vele!

#82 Felhasználó inaktív   Ashlon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 11:32

furcsa, de azért aki ad magára az min egy asus notit vesz... most ezt vagy csak én gondolom így, vagy tényleg igazunk van, és minimális problémáink vannak, ezért pang a topic.... :D

#83 Felhasználó inaktív   Pizsama 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 20. 12:09

Idézet: Ashlon - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 10:32

furcsa, de azért aki ad magára az min egy asus notit vesz... most ezt vagy csak én gondolom így, vagy tényleg igazunk van, és minimális problémáink vannak, ezért pang a topic.... :D

Én azért vettem Asus, mert anyám munkahelyi notija is az (M2400)! Frankón 2 éves, és eddig nem volt semmi baja!!!  :respect: Úgyhogy remélem nekem is szerencsém lesz a sajátommal, és nem nagyon kell itt panaszkodnom majd rá! (lekopogom)  :smoker:
Persze a DELL/IBM/Toshiba egyes notijai biztos jobbak, de hát drágák is! Úgyhogy a belépőszinten az Asus egy biztos pont! (Persze itt is akadhatnak kivételek)  :confused:
Az Acerokat, Fujikat meg bizonyos olcsó HP-kat nekem nem nagyon ajánlották...  :(
http://elfwood.lysator.liu.se/art/p/i/pizsama/pizsama.html

"always look on the bright side of life"
"what is the meaning of life?.....42!"

#84 Felhasználó inaktív   debianforever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 16:25

Idézet: Ashlon - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 11:32

Nekem egy éve van meg az A6K sorozat egyik tagja. A legnagyobb bajom az volt vele eddig, hogy poros lett amikor a kertben használtam. Meg is tiltottam a kutyáimnak a rohangálást :)

#85 Felhasználó inaktív   .Tian. 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 22:28

Ha külföldön vagyok (Ausztria), akkor itt is van garancia a jótállás ideje alatt? A garancia könyvben az áll, hogy a jótállás a Magyar Köztársaság területére vonatkozik, de van nemzetközi szervíz. Ez most =  nemzetközi garanciával, vagy ha beadom javíttatni, akkor fizetnem kell érte?
Fontos lenne, köszönöm.

Amúgy az akku nem akar töltődni, május elején megyek haza de április 14.-n lejár az első év.

Köszönöm:
Tian

#86 Felhasználó inaktív   Pizsama 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 09:24

Idézet: .Tian. - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 21:28

Ha külföldön vagyok (Ausztria), akkor itt is van garancia a jótállás ideje alatt? A garancia könyvben az áll, hogy a jótállás a Magyar Köztársaság területére vonatkozik, de van nemzetközi szervíz. Ez most =  nemzetközi garanciával, vagy ha beadom javíttatni, akkor fizetnem kell érte?
Fontos lenne, köszönöm.

Amúgy az akku nem akar töltődni, május elején megyek haza de április 14.-n lejár az első év.

Köszönöm:
Tian

A notira elvileg 2 év nemzetközi gari vonatkozik. Tehát az osztrák márkaszervíz (vagy az ottani forgalmazó által kijelölt szervíz) köteles foglalkozni veled - elvileg INGYEN!
A jótállás egy egész más dolog, azt ne keverd a garanciával!!!

Őket hívd:

ASUS COMPUTER GmbH
+43-82-024-0513
http://elfwood.lysator.liu.se/art/p/i/pizsama/pizsama.html

"always look on the bright side of life"
"what is the meaning of life?.....42!"

#87 Felhasználó inaktív   nandi77 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 21:31

Ma vettem egy ASUS A6M notebook-ot. Feltelepítettem winxp sp2-t és utána nekiláttam a gyári drivercd-ről feltelepíteni, a perifériákat. Minden szépen fel is ment, kivéve a hangkártya, ami az istenér' nem akar működni. A telepítés gond nélkül lezajlik semmi hibát nem ír, csak épp újraindítás után ugyanúgy azt írja a vezérlőpult audio részlegében, hogy nincs telepített audio lejátszó eszköz.

Vki tudja, hogy pontosan milyenfajta hangkártya van benne; esetleg, hogy honnan lehetne leszedni egy korrekt drivert.

Az asus honlapon se leltem választ, a termék tulajdonságainál... :(

#88 Felhasználó inaktív   NTonee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 22:02

Sziasztok!

Az ASUS-Intel közös kreálmányú szörnyűségeit ismeri valaki?
Konkrétan én az AS96J lapossal küszködök. Amikor megvettem, kapásból frissíteni kellett a BIOS-t mert a billzete hibás volt. Az rendbe is jött, de azóta meg a hűtése nem megy. 3/4 óra alatt  100 fokosra melegszik mind2 mag a procban (ha valami játékot indítok, akkor max 15perc) és le is kapcsolja a gépet! :mad2:

Valakinek valami okos 5lete???
Előre is kösszke!

NTonee

#89 Felhasználó inaktív   DVE1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 25. 23:56

Idézet: nandi77 - Dátum: 2006. dec. 23., szombat - 21:31

Ma vettem egy ASUS A6M notebook-ot. Feltelepítettem winxp sp2-t és utána nekiláttam a gyári drivercd-ről feltelepíteni, a perifériákat. Minden szépen fel is ment, kivéve a hangkártya, ami az istenér' nem akar működni. A telepítés gond nélkül lezajlik semmi hibát nem ír, csak épp újraindítás után ugyanúgy azt írja a vezérlőpult audio részlegében, hogy nincs telepített audio lejátszó eszköz.

Vki tudja, hogy pontosan milyenfajta hangkártya van benne; esetleg, hogy honnan lehetne leszedni egy korrekt drivert.

Hi!

Specification
Download

Remélem tudtam segíteni.

Szerkesztette: DVE1 2006. 12. 25. 23:58 -kor

#90 Felhasználó inaktív   Trava 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 26. 14:18

Idézet: .Tian. - Dátum: 2006. dec. 20., szerda - 23:28

Fontos lenne, köszönöm.

Köszönöm:
Tian

Jobban jársz ha inkább Ausztriában viszed be a szervízbe, mint itthon.
Itthon ha bp-i vagy, bekell vinni a Westend MM-be, ha nem akkor küldenek érte futárt!
Nekem november óta van szervízben és egyszerűen nem tudok velük mit csinálni csak telefonon érdeklődni.
A szervíz Szfehérváron van, panaszkönyv a felvételi ponton nincs, ott csak  leadható a rossz gép.
Ötletem sincs már mit kellene velük csinálni.
--HP NX6310---. Fujitsu Siemens Core2Duo E6600,--

#91 Felhasználó inaktív   .Tian. 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 22:30

Idézet: Trava - Dátum: 2006. dec. 26., kedd - 15:18

Jobban jársz ha inkább Ausztriában viszed be a szervízbe, mint itthon.
Itthon ha bp-i vagy, bekell vinni a Westend MM-be, ha nem akkor küldenek érte futárt!
Nekem november óta van szervízben és egyszerűen nem tudok velük mit csinálni csak telefonon érdeklődni.
A szervíz Szfehérváron van, panaszkönyv a felvételi ponton nincs, ott csak  leadható a rossz gép.
Ötletem sincs már mit kellene velük csinálni.

Lenne egy pár kérdésem a szervízbe adással kapcsolatban:

- mindenestül be kell adni (tápra gondolok)
- érdemes előtte leformatálni? gondolom, ha német nyelvű szervízbe adom, amúgy sem értenek belőle sokat, de pl a win sem eredeti :think:
- pick up szervíz lesz szerintem, mert azt írják az oldalon. Ebben az esetben is érdemes ugye körültekintően becsomagolni?

Minden egyéb tippet-tapasztalatot szívesen fogadok. Nagyon nincs ínyemre kiadni a kezemből a gépet, de hát nem tudok mit tenni...

Van itt esetleg valaki, akitől úgy vitték el? Adnak vmi átvételi elismervényt, vagy ilyesmit?

Köszönöm a türelmetek!
Üdv

#92 Felhasználó inaktív   NickBeat 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 16:01

Sziasztok!

Én ma kaparintottam meg egy ACER Travelmate 2492nWLMi táskát. Nagyon kíváncsi vagyok hogy fog szuperálni. Ha esetleg van ilyen - vagy hasonló - vkinek, kíváncsi lennék a véleményére, tapasztalataira. Remélem este már erről olvasom a fórumot :)
Desktop: DELL optiplex 755... és ami kell :)
----
PC helyett - Playstation 3 a játékhoz + LG 32LC51 LCD TV

#93 Felhasználó inaktív   thacount 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 19:11

22.-én sikerült megkaparintanom első asus laptopomat, egy f2je-t

Magyarországon egy boltban sem láttam, külföldről lett behozva a cucc.
amúgy egy T5600, 2x512ddr2, 100gb, x1450radeon, 15" sxga+, 8xdvdrw, bt,wlan,webkam konfig.

Meg vagyok vele elégedve, elég gyors, azonban a grafikus alrendszertől többet vártam. Lényegesen lassabb mint bármelyik teszt amit eddig olvastam ezekről a radeonokról... na mind1 (3dmark2005: 1500pont, wtf?)
Az LCD panel tűéles, nagy a felbontás, mondjuk a betekintési szögek nem olyanok mint egy ibm flexview lcd-n :)
Az akksi 9cell, 7200mah, jól bírja, kb 3-4 óra, quite office módban.

A hozzáadott táska elsőosztályú, rengeteg rejtett rekesszel stb.
Az egér egy logitech tilt-wheel mouse, asus matricával.

9/10 a gép!!! Csak ajánlani tudom.

:up:  :up:  :up:
P5QPro/E8400/4GB@1066/HD4850GS/CM590
ASUS F2Je
E-MUser

#94 Felhasználó inaktív   notata 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 16:48

Idézet: DVE1 - Dátum: 2006. dec. 25., hétfő - 23:56

Hi!

Specification
Download

Remélem tudtam segíteni.

Hali

Itt megtalalod az osszes DRV-t barmijen ASUS-hoz csak a gep pontos adatait kell bealitani.

http://support.asus.com/download/download....SLanguage=en-us

En 1 hete vettem meg az ASUS A6M gepemet a sajat CD-vel minden jol telepult es megy is.
Az igaz hogy van egy gondom vele.
Ki akartam cserelni a memoriat de sajnos 2GB memoriat nem birja (10 perc utan kikapcsol a gep)
Ha csak az egyiket teszem hozza a gyarihoz jol mukodik. (12 ora memoriateszt semmi hiba)

Nekem is volna egy kerdesem!!!

A gep gyarilag nVIDIA GeForceGo 6100-as videoval van szalitva es mindenutt azt irjak hogy 125MB
memoriat vesz el a RAM-bol. Ez igy is van.Es akkor itt a meglepetes.

"Teszteltem a gepet SANDRA-val,3D MARK-al, PC MARK-al,  AIDA32-vel, es a WIN-XPSP2 is 512MB VIDEO MEMORIAT mutat"

Tudja valaki ez hogyan lehetseges????

Egy jo magyarazatot megkoszonnek.

BOLDOG UJ ESZTENDOT MINDENKINEK

#95 Felhasználó inaktív   notata 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 16:55

Idézet: nandi77 - Dátum: 2006. dec. 23., szombat - 21:31

ASUS A6M
Realtek HD Audio

A DRV-t pedig frissitheted a kovetkezo oldalrol

http://support.asus.com/download/download....SLanguage=en-us

#96 Felhasználó inaktív   biriBUM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 03:54

Idézet: Hans - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 22:01

Szia!

Nekem egy A3H5035-ös notebook-om van, amiben egy öszvérmegoldás DVD-t szerelt az ASUS. Ez egy "kiváló" Toshiba-Samsung tsst-532A drive. A tapasztalatom eddig, hogy bármilyen (-) mínuszos lemezt adtam neki (Fuji, TDK, Plextor, Arita, stb.) tökéletesen megírta, viszont a pluszos lemezek között Pl. az új (kék) 16xTDK-t abszolút nem szereti, megírja, de visszaolvasni nem tudja (tele van hibával, más drive-nál is). Próbáltam frimware-t frissíteni (nekem az eredeti TI51-volt) TI94-re, de egyenlőre nem sok változást tapasztaltam, pedig a külföldi fórumokon ódákat zengtek róla.   

Nekem a mínuszos lemezeket sem írja, pedig most cserélték garanciálisan. :eek:  :mad:  :reklamacio:
Honnan szedted le a firmware-t? Notinál nem jár garanciavesztéssel a frissítés? :think:
Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok.

#97 Felhasználó inaktív   lsl 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 11:08

ASUS A6Vm notebook

nem működnek az 1, x, c, b, és lefelé nyíl gombok

viszont ha a mellette lévővel együtt írom gyorsan, akkor megy.
tehát:

212121212121
vcvcvcvcvcvcv
vbvbvbvbvbvbvb
yyyxyyxyxyxyx

kinek van valami javaslata?

#98 Felhasználó inaktív   Hans 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 17:27

Idézet: biriBUM - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 2:54

Nekem a mínuszos lemezeket sem írja, pedig most cserélték garanciálisan. :eek:  :mad:  :reklamacio:
Honnan szedted le a firmware-t? Notinál nem jár garanciavesztéssel a frissítés? :think:

Szia!

Igen a firmware frissítés garanciavesztéssel jár, ha nem szakszervizben végzik.
TSST ts-l532A Firmware

#99 Felhasználó inaktív   biriBUM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 20:57

Idézet: Hans - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 17:27

Szia!

Igen a firmware frissítés garanciavesztéssel jár, ha nem szakszervizben végzik.
TSST ts-l532A Firmware

Huh! Kösz, ez aztán a dilemma! :confused:  :confused:  :confused:
Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok.

#100 Felhasználó inaktív   ooz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 21:18

van valakinek usb-s tv tuner a notijához?

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.