HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic V. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#2421 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 09. 04. 11:31

Idézet: Malmsteen - Dátum: 2006. szept. 4., hétfő - 10:16

Addig még oké hogy néha-néha az emberetek elivinne a pincéből vmit, de mit? mostis van kb egy doboznyi cumo. honnan lenne utánpotlás, mert azt irtad hogy a felajánlok elvárnák hogy menjen el valaki a felajánlott cumokér, és ki lenne az?

Az is jó, hogy néha felhív, mi meg mondjuk, most éppen nem jó, de általában a 20. ilyen most éppen nem jó alkalom után meg szokták unni. Adott napra még csakcsak lehetne otthon ücsörgős melót tervezni, de ha éppen nem úgy jön ki, akkor nem úgy jön ki. Márpesig erre kicsi az esély, hogy két X időben X helyen tekergő ember pont ott találkozzon térben és időben...
Make love not Wor.

#2422 Felhasználó inaktív   --==Delon==-- 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 04. 13:09

Idézet: Malmsteen - Dátum: 2006. szept. 4., hétfő - 10:16

Addig még oké hogy néha-néha az emberetek elivinne a pincéből vmit, de mit? mostis van kb egy doboznyi cumo. honnan lenne utánpotlás, mert azt irtad hogy a felajánlok elvárnák hogy menjen el valaki a felajánlott cumokér, és ki lenne az?

Én speciel házhoz vinném 09.11-ig, csak 1 megfelelő időpont kéne. A csomagba belekerült még ~5-10m Cat5-ös UTP is + kiraktam a bannereteket a honlapomra.
Epox EP-8RDA+, AMD Athlon XP 2000+, Glacialtech Igloo 2470, 2x256 MB Samsung DDR333, Abit Siluro GF2 MX400, Samsung SP0411N + SP0822N, Toshiba SDM-1802, NEC ND-3500A, Coolink CFY012B + Silent Blade 12cm, Enermax EG325AX-VE, Compucase LX-6A21U, A4Tech WOP-35, A4Tech KBS720H, Samsung 730BF, Logitech Z-3e

#2423 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 04. 16:50

Akkor most a dugánkba dőltünk? Szállítás nem megoldható.  :think:  :confused: Mindenkinek igaza van a saját szempontjából, de akkor sem jó semmi. :reklamacio:
Higgadjunk, higgadjunk! :respect:

#2424 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 17:42

A megszoritasok elertek a Csapatot is.  :idea:

#2425 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 18:45

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. szept. 4., hétfő - 12:31

Az is jó, hogy néha felhív, mi meg mondjuk, most éppen nem jó, de általában a 20. ilyen most éppen nem jó alkalom után meg szokták unni. Adott napra még csakcsak lehetne otthon ücsörgős melót tervezni, de ha éppen nem úgy jön ki, akkor nem úgy jön ki. Márpesig erre kicsi az esély, hogy két X időben X helyen tekergő ember pont ott találkozzon térben és időben...

Mindenkinek igaza van, csak abbol nem lehet gépet átadni.
Válasz egyébként - majd - lev.listán.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2426 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 19:34

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. szept. 4., hétfő - 9:59

... Csepeli raktárba szállító kocsi hazaindulása előtt megmondja ..., hogy mehet, vagy nem. ...

Ehh! Merre jár az az autó? És mikor? Ha megoldható, 2-3 alkalommal próbaképp el tudom vállalni, hogy a csomagtartómba bezsufizom a cumókat, általában üzembiztosan 80%-ig bent hegesztek a cégnél, (sajna, ez egyre kevésbé lessz így  :( ), de hozzám északpestre kellene jönni, kérdés mekkora kerülő ez? Malmosék meg itt vannak a szomszédomban, majd felzargatom őket a cuccokért hétvégén hajnali 10-kor!  :D Persze elötte egyezkedünk.  :respect:
Talán a többiekkel is tudok időpontot egyeztetni, de nekem most a suli miatt elég nagy szivattyú indul be szabadidőileg...
Próbaképp....
Oszt' majd meglátjuk!

#2427 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 19:43

Idézet: Tibsó - Dátum: 2006. szept. 4., hétfő - 20:34

Ehh! Merre jár az az autó? És mikor? Ha megoldható, 2-3 alkalommal próbaképp el tudom vállalni, hogy a csomagtartómba bezsufizom a cumókat, általában üzembiztosan 80%-ig bent hegesztek a cégnél, (sajna, ez egyre kevésbé lessz így  :( ), de hozzám északpestre kellene jönni, kérdés mekkora kerülő ez? Malmosék meg itt vannak a szomszédomban, majd felzargatom őket a cuccokért hétvégén hajnali 10-kor!  :D Persze elötte egyezkedünk.  :respect:
Talán a többiekkel is tudok időpontot egyeztetni, de nekem most a suli miatt elég nagy szivattyú indul be szabadidőileg...
Próbaképp....
Oszt' majd meglátjuk!

Suli...? Papnak készülsz? (Tudod: Jó pap is...)  :D

#2428 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 06:34

Hóemer!

A honlaphoz nem nyúltam két okbol kifolyólag:

- A jelenlegi oldalhoz nincs a tárhelyen *.wss file, így esetleg megint elrontanék valamit, azt meg nem akarom.

- A dolgok jelenlegi állása alapján nagyon nagy a valószínűsége, hogy csapatunk pr5ofilja a jövőben gyökeresen megválltozik, avagy esetleg meg is szűnünk, akkor meg minek a honlap. Persze ebben a témában neghogy én döntsek már, majd a hétvégén a "Csipetkék" döntenek és a döntésröl tájékoztatok mindenkit.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2429 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 08:01

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. szept. 5., kedd - 7:34

Hóemer!

A honlaphoz nem nyúltam két okbol kifolyólag:

- A jelenlegi oldalhoz nincs a tárhelyen *.wss file, így esetleg megint elrontanék valamit, azt meg nem akarom.

- A dolgok jelenlegi állása alapján nagyon nagy a valószínűsége, hogy csapatunk pr5ofilja a jövőben gyökeresen megválltozik, avagy esetleg meg is szűnünk, akkor meg minek a honlap. Persze ebben a témában neghogy én döntsek már, majd a hétvégén a "Csipetkék" döntenek és a döntésröl tájékoztatok mindenkit.

Mijazhogy megszünik? :reklamacio:
Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#2430 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 14:58

mindenki megkukult?
Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#2431 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 15:29

Idézet: Hoember - Dátum: 2006. szept. 5., kedd - 15:58

mindenki megkukult?

Khmmm....  :rolleyes:

#2432 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 17:27

Idézet: Hoember - Dátum: 2006. szept. 5., kedd - 15:58

mindenki megkukult?

Lehet... :confused:

#2433 Felhasználó inaktív   TroppauerHümér 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 17:57

asszem Szőke most el van 'kenyődve'....

Szombaton leugrok hozzá. Szerény Suzuki Swiftemet tudom felajánlani+magamat.
Csepeli cuccokat föl tudom venni, észak-pest már húzósabb, de megoldom. :) Címeket, telószámokat majd kérnék a 'raktárosoktól'.
FONTOS: a helyi nevezetes italokból (pl após/szomszéd/ösmerős iszonyatos vegyespálinkája, stb) kérek kóstolót betárazni és egy kényelmes füves árokpartra is igényt tartok. :respect:
Business as usual. We fucked up everything.

#2434 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 19:17

Idézet: TroppauerHümér - Dátum: 2006. szept. 5., kedd - 18:57

* asszem Szőke most el van 'kenyődve'....

Szombaton leugrok hozzá. Szerény Suzuki Swiftemet tudom felajánlani+magamat.
Csepeli cuccokat föl tudom venni, észak-pest már húzósabb, de megoldom. :) Címeket, telószámokat majd kérnék a 'raktárosoktól'.
FONTOS: a helyi nevezetes italokból (pl após/szomszéd/ösmerős iszonyatos vegyespálinkája, stb) kérek kóstolót betárazni és egy kényelmes füves árokpartra is igényt tartok.   :respect:

Nem is kicsit. Ugyanis alkatrész utánpótlás nélkül nincs értelme szerelgetni, mert féligkész (komplett) konfigokat mégsem adhatunk át. Így viszont az "Építs magadnak computert" hogyan hangzik. Miböl?

Na ugorjunk neki még egyszer így utoljára, mertr már előttem volt "valaki" aki mondta: Ami nem megy azt nem kell eröltetni.

Egy utolsó próbát azért megér, igaz nem annyira kivesézve, mint ahogy azt a listán akartam, de ha már felajánlottad segedelmedet, akkor próbálkozzunk.

Szóval a helyzet az alábbi.

Már én is beterveztem egy Pösti utat a saját költségemre (sajna az idén már többre nem telik), de a sok-sok felajánlás, amelyek a nagyfalu különböző pontjain szerte-szét vannak nem nagyon férnek bele az én csekélyke helyismeretembe. A csepeli raktárban most pillanatnyilag nem tudom, hogy mennyi cucc van, de 1-2 hónappal ezelőtt másfél doboznyi (számítógépház) cuccrol volt szó, azóta is volt, hogy oda viszik, begyüjtik, de ezek eredményéröl nem tudok. Ugyancsak nem tudom, hogy az ott korábban fellelhető cuccokbol másnál, máshova mennyi lett felhasználva, erröl nincs infóm. Persze itt még az is közrejátszik, hogy tudsz-e időpontot egyeztetni, mert az is elég körülményes. Az egyeztetés lehet, hogy neked könnyebben megy mint nekem Te lehet, hogy jobban érted az ifjúság hangját, de én nem nagyon szeretem, sőt a magamkorúaknak sem engedem meg, nemhogy több mint 3szor fiatalabbaktol eltűrjem az alkalmankénti hangnemet, kioktatást (amely nem is szakmai és érzésem szerint éppenb a kioktatás tárgyát képező dologban van nagyobb (Jóval több mint háromszoros) élettapasztalkatom. Tehát két lehetőség közül választhatsz:

- Te magad szeded össze a felajánlásokat (pontos adatokkal holnap estére szolgálhatok) és lehozod most. (Nálam minden segítő mindenkor szívesen látott vendég, kerítésszaggató is, meg pihe-puha ágyinkó is akad alkalmanként a látogatók részére, persze azért éhen sem kell nekik halniuk.) Ebben az esetben én majd egy későbbi időpontban megyek, de akkor is csak úgy, ha előtte legalább 1, max két helyre összegyűjtésre kerülnek a felajánlott cumók.

- Most nem, majd később jövöl és most én megyek, de enek alapfeltétele az előző pontban megírt 1-2 helyszín.

Majd írod, hogy hogyan tovább, mert akkor nekilátok kigyüjteni a felajánlók adatait és a felajánlásokat, annak érdekében, hogy tervezni tudd a "MI KOCSINK" rakterét is, mert biztosan megtelik (akár 2szer is), ha minden begyűjtésre kerül.

Mégegyszer köszönet ezért a felajánlásért, mert ez többet ér számunkra most, mint bármilyen hw. elem.

#2435 Felhasználó inaktív   TroppauerHümér 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 19:57

49 éves múltam. Láttam már egy-két dolgot. Aki gondolja, hogy van nála valami, amit el kéne juttatni hozzád, jelentkezni fog. Én meg leviszem, most szombaton. Az 1xrű dolgokat nem kell túlragozni, mert egyre sz@rabbak lesznek, eltúnik az, hogy mi is az eredeti kiindulópont....mint a honlapnál. (ne haragudj, a többit személyesen.)
:up:  :)
szerk: most szombaton

Szerkesztette: TroppauerHümér 2006. 09. 05. 20:00 -kor

Business as usual. We fucked up everything.

#2436 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 20:10

Idézet: Szőke - Dátum: 2006. szept. 5., kedd - 20:17

Nem is kicsit. Ugyanis alkatrész utánpótlás nélkül nincs értelme szerelgetni, mert féligkész (komplett) konfigokat mégsem adhatunk át. ...

Grrr! Nem olvastad, amit írtam?  :reklamacio:
Megoldható próbaképp pár alkalommal, hogy ha az autónak sem nagy kerülő/időkiesés észak pest, hogy munkaidőben tőlem lehetne elvinni a cuccokat. Ha hétvégén van a menet, akkor csak 2 buszmegállónyit kell kanyarodni az M5 vagy a rédi 5-ös útról, megállni meg egyszerűbb mint csepelen.
A sok felajánlás jelen pillanatban egy HP nyomtató, egy komplett gép és egy 100 cm-es vízágy  :omg:
az utobbi 2x feladva. Ja, van még egy intézés alatt, a többi elintézve. Persze itt a fórumon is kaptunk pár felajánlást, ezek is intézödnek, TroppauerHümér  :respect: kollega személyesen vállalta pár dolog leszállítását. (Örülök, hogy gyógyulsz!)
A "fiatal" meg lehet, hogy nem kioktatni akart, csak ideges volt, mert tanulnia is kell, meg lehet, hogy tanulás mellet dolgozni is. Szerintem biztos nyugodtabb élete lenne, ha anyuka/apuka befizetné a bostoni egyetemre, meg tolná utánna a sok lovét, hogy "költsed fijjam!". De nem, Ő nekünk segít, és valószínüleg mérlegelte, hogy ezt hogy tudja megoldani, saját szabad idejéből. Persze le lehet szúrni bárkit közülünk, hogy miért nincs több szabadidőnk/pénzünk/energiánk/akármink, hogy segítsünk.
Amennyi van, csak annyit tudunk adni! Meg lehet sértődni.
Ha olyan választás elé kerülök, hogy a Csipetkék kapnak-e alkatrészt, vagy éhen hal a család szerinted mit kéne választani? Ne kérd/kérjétek, hogy közülünk bárki erejét meghaladóan teljesítsen.
Felajánlottam egy (talán ideiglenes) megoldást, erre kéne valamit nyilatkozni.
Ha már segíteni szeretnénk...

#2437 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 06:06

Idézet: TroppauerHümér - Dátum: 2006. szept. 5., kedd - 20:57

49 éves múltam. Láttam már egy-két dolgot. Aki gondolja, hogy van nála valami, amit el kéne juttatni hozzád, jelentkezni fog. Én meg leviszem, most szombaton. Az 1xrű dolgokat nem kell túlragozni, mert egyre sz@rabbak lesznek, eltúnik az, hogy mi is az eredeti kiindulópont....mint a honlapnál. (ne haragudj, a többit személyesen.)
:up:  :)
szerk: most szombaton

Köszönjük. Estére küldöm a felajánlások listáját.

#2438 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 06:26

Idézet: Tibsó - Dátum: 2006. szept. 5., kedd - 21:10

Grrr! Nem olvastad, amit írtam?  :reklamacio:
Megoldható próbaképp pár alkalommal, hogy ha az autónak sem nagy kerülő/időkiesés észak pest, hogy munkaidőben tőlem lehetne elvinni a cuccokat. Ha hétvégén van a menet, akkor csak 2 buszmegállónyit kell kanyarodni az M5 vagy a rédi 5-ös útról, megállni meg egyszerűbb mint csepelen.
A sok felajánlás jelen pillanatban egy HP nyomtató, egy komplett gép és egy 100 cm-es vízágy  :omg:
az utobbi 2x feladva. Ja, van még egy intézés alatt, a többi elintézve. Persze itt a fórumon is kaptunk pár felajánlást, ezek is intézödnek, TroppauerHümér  :respect: kollega személyesen vállalta pár dolog leszállítását. (Örülök, hogy gyógyulsz!)
A "fiatal" meg lehet, hogy nem kioktatni akart, csak ideges volt, mert tanulnia is kell, meg lehet, hogy tanulás mellet dolgozni is. Szerintem biztos nyugodtabb élete lenne, ha anyuka/apuka befizetné a bostoni egyetemre, meg tolná utánna a sok lovét, hogy "költsed fijjam!". De nem, Ő nekünk segít, és valószínüleg mérlegelte, hogy ezt hogy tudja megoldani, saját szabad idejéből. Persze le lehet szúrni bárkit közülünk, hogy miért nincs több szabadidőnk/pénzünk/energiánk/akármink, hogy segítsünk.
Ha olyan választás elé kerülök, hogy a Csipetkék kapnak-e alkatrészt, vagy éhen hal a család szerinted mit kéne választani? Ne kérd/kérjétek, hogy közülünk bárki erejét meghaladóan teljesítsen.

Olvastam ajánlatodat, de nem csak Csepelröl lenne szó. Jelenleg kb. 5-10 helyszínröl kellene a felajánlásokat begyüjteni, amely jóval több annál amit te itt írsz, úgy mennyiségben, mint terjedelemben. Ezek a feljánlások még nem is voltak meg akkor amikor fiatal barátunkat csupán arra kértem, hogy ha telefonon felhívja egy szállító embörke közölje vele van-e leszállítandó cucc nála, illetve akkor mehet-e érte. Semmi egyebet nem kértem, nem tudom, hogy ez az 1-2 perces telefonos elfoglaltság (amely ráadásul nem is az Ő kötségére menne) alkalmanként és nem tapi 10-20 alalommal, mennyire terhelné valakinek a szabad idejét. Erre a kérdésemre kaptam azt amit.
Én is szabadidőmböl, soxor a család rovására, saját munkám elhanygolása árán tudom csak ezt a társadalmi munkát végezni és nem panaszkodom. Mindenesetre én úgy vagyok ezzel, hogy egyesek legalább arra tekintettel lehetnének - ha már másra nem is -, hogy jóval több zsíroskenyeret pusztítottam, sokkal több napfelkeltében gyönyörködtem (magyarán már vénember vagyok) mint Ő.
Ez akasztott ki, a hangnem, a hozzáállás, a nem szakmai kioktatás.

Visszatérve ajánlatodra. A helyi tejipar árúszállító kisteherautója volt a jelentkező, aki rendszeresen szállít Csepelre fel készárút. A legtöbb esetben van viszárú is. Abban az esetben, ha nincs viszárú (ez mindíg ott fent a helyszínen derül ki a lerakodás után, előre nem tervezhető) tudna anyagot hozni le számunkra. A vezetővel beszélve Ő elmondta, hogy túl nagy helyismerettel nem rendelkezik Bp-n, így nem nagyon szeretnének a különböző helyekre csavarogni, hogy begyűjtsék a felajánlásokart, de 1-2 helyszínre szívesen elmennek, ez a többletkilóméterben sem nagyon fog nekik jelentkezni.
Az elutasító válasz után azonban én ezt a lehetőséget lemondtam, igaz nem véglegesen, de az újabb fejleményeket velük kell egyeztetnem (ki tudnak-e menni hozzád és egyebek), nélkülük én nem nyilatkozhatom én csak kérek tőlük, de dönteni Ők döntenek, Ők adják a lehetőséget.

Egyelőre ennyi, de még lehetne ragozni ezt a felajánlásos dolgot, mert vannak itt megmagyarázhatatlan jelenségek, melyek mind, mind a létünket veszélyeztetik.

#2439 Felhasználó inaktív   Szőkéné 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 06. 06:37

Idézet: Tibsó - Dátum: 2006. szept. 5., kedd - 20:10

:confused: Ez így nagyon egyoldalú, mert a mi családunk éhen halhat? Sajnos a családi viták tárfya legtöbbször a csapat.  Megértem én, hogy nem ér rá, csak a stilussal van gond, nézdd meg , hogy Delon tettestársal is  milyen kurtán- furcsán el bánt, pedig házhoz menne. Ha nem ér valaki rá akkor közölje.

#2440 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 06:54

Hóember! Honlappal kapcsolatos levelet továbbítottam részedre.

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.