Idézet: TroppauerHümér - Dátum: 2006. szept. 5., kedd - 18:57
* asszem Szőke most el van 'kenyődve'....
Szombaton leugrok hozzá. Szerény Suzuki Swiftemet tudom felajánlani+magamat.
Csepeli cuccokat föl tudom venni, észak-pest már húzósabb, de megoldom.

Címeket, telószámokat majd kérnék a 'raktárosoktól'.
FONTOS: a helyi nevezetes italokból (pl após/szomszéd/ösmerős iszonyatos vegyespálinkája, stb) kérek kóstolót betárazni és egy kényelmes füves árokpartra is igényt tartok.

*
Nem is kicsit. Ugyanis alkatrész utánpótlás nélkül nincs értelme szerelgetni, mert féligkész (komplett) konfigokat mégsem adhatunk át. Így viszont az "Építs magadnak computert" hogyan hangzik.
Miböl?
Na ugorjunk neki még egyszer így utoljára, mertr már előttem volt "valaki" aki mondta:
Ami nem megy azt nem kell eröltetni.
Egy utolsó próbát azért megér, igaz nem annyira kivesézve, mint ahogy azt a listán akartam, de ha már felajánlottad segedelmedet, akkor próbálkozzunk.
Szóval a helyzet az alábbi.
Már én is beterveztem egy Pösti utat a saját költségemre (sajna az idén már többre nem telik), de a sok-sok felajánlás, amelyek a nagyfalu különböző pontjain szerte-szét vannak nem nagyon férnek bele az én csekélyke helyismeretembe. A csepeli raktárban most pillanatnyilag nem tudom, hogy mennyi cucc van, de 1-2 hónappal ezelőtt másfél doboznyi (számítógépház) cuccrol volt szó, azóta is volt, hogy oda viszik, begyüjtik, de ezek eredményéröl nem tudok. Ugyancsak nem tudom, hogy az ott korábban fellelhető cuccokbol másnál, máshova mennyi lett felhasználva, erröl nincs infóm. Persze itt még az is közrejátszik, hogy tudsz-e időpontot egyeztetni, mert az is elég körülményes. Az egyeztetés lehet, hogy neked könnyebben megy mint nekem Te lehet, hogy jobban érted az ifjúság hangját, de én nem nagyon szeretem, sőt a magamkorúaknak sem engedem meg, nemhogy több mint 3szor fiatalabbaktol eltűrjem az alkalmankénti hangnemet, kioktatást (amely nem is szakmai és érzésem szerint éppenb a kioktatás tárgyát képező dologban van nagyobb (Jóval több mint háromszoros) élettapasztalkatom.
Tehát két lehetőség közül választhatsz:
- Te magad szeded össze a felajánlásokat (pontos adatokkal holnap estére szolgálhatok) és lehozod most. (Nálam minden segítő mindenkor szívesen látott vendég, kerítésszaggató is, meg pihe-puha ágyinkó is akad alkalmanként a látogatók részére, persze azért éhen sem kell nekik halniuk.) Ebben az esetben én majd egy későbbi időpontban megyek, de akkor is csak úgy, ha előtte legalább 1, max két helyre összegyűjtésre kerülnek a felajánlott cumók.
- Most nem, majd később jövöl és most én megyek, de enek alapfeltétele az előző pontban megírt 1-2 helyszín.
Majd írod, hogy hogyan tovább, mert akkor nekilátok kigyüjteni a felajánlók adatait és a felajánlásokat, annak érdekében, hogy tervezni tudd a "MI KOCSINK" rakterét is, mert biztosan megtelik (akár 2szer is), ha minden begyűjtésre kerül.
Mégegyszer köszönet ezért a felajánlásért, mert ez többet ér számunkra most, mint bármilyen hw. elem.