Idézet: xpkiller - Dátum: 2006. jún. 19., hétfő - 14:01
A http://www.voip-info.org/ -on láttam mintákat, és copy/paste ... no meg a FreePBX web-es cuccal konfigok, és az is tesz bele furcsaságokat, amit nem értek, viszont működik és ez nem egy elhanyagolható szempont
(nekem nem szokott DTMF kódolási hiba lenni.. elég sokat nyomkorásztam, és feltűnt volna... neo-n keresztül is sok ügyf.szolg.-ot hívtam már és még nem tévedett)
Tehát a qualify kellene? ezt megnézem...
Értem. Nálam a user acc nélkül is működik. Az összes VoIP mint peer van berakva, illetve register.
DTMF kódolási hiba így konkrétan nincs, hanem kimaradás. DTMF tárcsázáskor ki-kihagyogat 1-2 DTMF kódot, ha hosszabb sorozatot nyomok le. Egy menüben választani nem gond, de mondjuk már egy kódsorozatot betárcsázni nem jó.
Ez nemtom miért van. Majd megnézem. A másik, hogy alapból a transfer a #. Tehát ha olyan menüben vagy ahol kell nyomni ilyet, ott lehetnek gubancok.
Egyébként Neked a bejövő SIP hívásoknál (Neo pl.) a hívó telszámát írja ki, vagy a saját számodat amit mások behívnak ?
A qualify nem rossz dolog:
Idézet
Én ahol csak megy használom. (Vagyis minden SIP szolgáltatónál, leszámítva NeoPhone
Szerkesztette: iNTi 2006. 06. 19. 14:30 -kor

Súgó
A téma zárva.