Rengeteg levegős (és kb 15-20 komolyab blevegős), és jópár (10-12) vizes rendszer került ki a kezem alól, vagy eszközöltem rajta módosítást. Én ezek alapján nyilatkozom, amit tapasztaltam idáig.
PAPÍRON 110°ig okés a FET. Láttam már passzív rendszerben 3/4éves giga lapon szétrepedt FETet (és az egyik ramot is magával vitte), valszínű passzív működés+tuning miatt mghalt MSI/Asus lapokat kondihalállal. Még stockcoolosat is, vagy mi a tököm az Asusnak az a nyákhűtős izéje
Alapon léghűtéssel 45°os a FETem. 55°os most vízzel bordával, huzattal. Mikor San Diegom volt, akkor 80-86°körül mozgott. Na most ez borda és huzat nélkül már nem hajtottam volna így sokáig. SDnél egy X2 még többet eszik, ill vannak akik még több fgeszt adnak!
enyém 4 fázisos, a FETeken paszta van és egy kellems méretű borda

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
9700/9800-akon, ill régebbi&tuingolt 6800akon a FET halál nem rikta, ált a kondik jobna bírják. Tuning+nem elégséges hűtés végez ezekkel is, holott elméletileg nagyobb tűréshatára van ezeknek. Papíron...
Kérdezd meg pl Didymant, mikkel találkozott, szerintem sokat tudna mesélni
brd: Right, én is valahogy így gondolom, és a meratuninghangosésnemstbail beállítottságú embereket kicsit szemellenzősnek gondolom. De ahogy látom, a light tuning nem drága tuningcucokkal szerinted is

Súgó
A téma zárva.