Idézet: calocsay - Dátum: 2006. máj. 15., hétfő - 11:44
Kedves LeptisMagna!
A mylineglobal minden oldalról nyitott, de ezt természetesen egy egyszerű áthívással kb: 1 perc alatt le lehet ellenőrizni: 63600000@sip.myline.hu. (akinek gondja lenne vele, kérdezzen rá a szolgáltatójától, hogy engedélyezett-e az áthívás). A taxi 2000 is a mi ügyfelünk, épp azért, mert a nyitott hálózatot nem akarta lecserélni másra.

Ha pedig valaki azt mondja a saját hálózatáról, hogy nyitott, ugyanakkor az első áthívási kísérlet blokkolódik (outband proxy policy hibaüzenettel), nos, ott valaki nem mond igazat. Amúgy pedig nem minősítettem senki szolgáltatását, csupán pontosítottam és a valóságot világítottam meg.
Szia!
Köszönettel vettem a tájékoztatásod.
Amennyiben jól értelmezem, (majdnem) mindegyik szolgáltató kiengedi a SIP hívásokat (a hazaiak közül: Klip, NEO, myline, stb.), de csak nagyon kevés fogadja (pl. myline
A klip és Neo alól így simán kihívható. Kipróbáltam - és OK
Tehát a myphone.hu-ból lett phone24.hu és myline.hu :confused:
http://www.mylineglobal.hu/index.php
+36 (21) 234-5xxx Ezek is GTS által igényelt számok ?
Átfutottam a honlapot: Első nekifutásra a véleményem
- Percdíjak a többi hazai voip szolgáltatókhoz képest magasak
- Kártyafeltöltés min: 1.000 Ft 2.000 Ft-os feltölthetőség hiányzik.
- A többi szolgáltató (egyenlőre) nem kér díjat a 21-es behívószámért (kivétel: phone21, mikrohálo,phone24, stb.)
- A áthívhatóság ezek szerint a nagy voip szolgáltatóknak nem áll érdekében (Klip, UPC,stb.)
Ebből adódóan az emberek többségének az éri meg, ha a nagy céget választja szolgáltatójának , s ezáltal a saját hálózaton belül (Klip, Neo) sok partnert hívhat ingyenesen, sőt még a kisebb voip cégeket is pl. myline, de sajna fordítva ez egy jó darabig nem fog működni.
Üdv.