1.
Idézet
"call through-t tud nem csak pin hanem a telefonszám alapján is be tud azonosítani, és mindehhez egy hagyományos egy vonalas készüléket kell kötni."
azon gondolkozom, hogy a callthrough pontosan így van-e... de majd otthon pontosítom
DECT van rajta...
2. ha már tanulunk (lassan ez egy továbbképző fórummá alakul

), akkor röviden 2 ondatban összefoglalná valaki mit jelent ez:
Idézet
BRI-s eszkozt igen de nincs isdn-em. PRI meg ugye nem otthon van az embernek
3. Smelo légyszi próbáld ki, ha a többiek sem tudják megmondani:
Idézet
akkor ha a Neo-re nincs bejelentkezve eppen az ATA-m, akkor nem is fog a sipbrokeres hivas utolerni
4.
Idézet
Engem ezekben a keszulekekben a nemet nyelvu felulete az, ami nagyon zavar
ez ugye nem megoldhatatlan probléma, HABÁR volt egy weblap, ahol minden csoda szoftvereszköz fent volt, de megszüntették az elérését... (úgyhogy, ha valaki fritz!-et vesz - jelen pillanatban CSAK a Fritz!Box FON WLAN-nal kapcsolatban tudok segíteni angolosítani.
5.
Idézet
szerk: A fritz-eknek van angol nyelvű felülete is (blackbile is szenvedett hogy átrakja) persze ezek nem mindig a legfrisebb firmware-t tartalmazzák
Ez így nem fedi le a valóságot: ugyanis a 2-vel ezelőtti angol firmware hamarabb jelent meg , mint a német!!! :Đ
6.
Idézet
Az AVM-ekkel, igen blackbile "szenvedett" ra egy angol frimet, de miert nincs rjta gyarilag is ilyen, vagy ilyen LEHETOSEG? Az AVM-ek a dialplan-es dolgokat hogy oldjak meg?
azért smelo, mert ebay-en vettem olyat, amilyet éppen jó áron megkaptam (s ez mivel némettől vett - elég egyértelműen német nyelvű), s gondoltam németül is csak be tudom állítani, aztán csak "lett" egy angol rajta
Egyébként lehet angol nyelvű nemzetközi verziót is vásárolni...
dialplan nincs, dial rule van - itt olvashatsz róla:
http://www.voipuser.org/review_34.html
...