Voipbuster II
Elküldve: 2006. 06. 02. 05:37
Az A. rész 7. pontja és a B. rész 5. pontja kiegészül a helytől független elektronikus hírközlési szolgáltatók hálózatába indított hívások lehetőségével: Hívhatóvá válnak a 06-21-xxx-xxx számtartományba tarozó számok. A hívás díja 96 Ft/perc. A számlázási egység 1 perc.
Elküldve: 2006. 06. 02. 06:25
Idézet: csucsregop - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 6:13
Elérhetővé válnak a Magyar Telekom hálózatából az Invitel
Távközlési Szolgáltató Rt. és az Invitel szerződött partnereiként az
Actel Távközlési Kft., a Designer Team Mérnökiroda és Szolgáltató
Kft., valamint az Euroweb Internet Szolgáltató Zrt. 06 21-es számai,
amelyek hívásdíja bruttó 11 Ft/perc.
Gondolom ekkor indul a Neophonex a 21es mezővel.
Ez jo hir es nem ... sajnos
A jo hir, hogy talan elirheto lesz a 21-s barhonnan, talan kulfoldrol is.
A rosz hir 2 hirbol all:
a) 11 Ft/perc ez nagyon draga a Neophonexes "helyi hivasi dijhez
b) Sajnalom a neophonexes kozpont majdani eltunesit (gondolom akor megszunik) mert viszonylag jol bevalt, barhonnn hivhato es foleg olcsobb volt.
Minden esetre vmi fejlodik Mo-n is, bar nem megfelelo iranyba ... sajnos.
Koszonom az aktualis hozaszolast!
PS: Hol lehetne errol olvasni bovebben?
Elküldve: 2006. 06. 02. 06:37
Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 6:25
A jo hir, hogy talan elirheto lesz a 21-s barhonnan, talan kulfoldrol is.
A rosz hir 2 hirbol all:
a) 11 Ft/perc ez nagyon draga a Neophonexes "helyi hivasi dijhez
b) Sajnalom a neophonexes kozpont majdani eltunesit (gondolom akor megszunik) mert viszonylag jol bevalt, barhonnn hivhato es foleg olcsobb volt.
Minden esetre vmi fejlodik Mo-n is, bar nem megfelelo iranyba ... sajnos.
Koszonom az aktualis hozaszolast!
PS: Hol lehetne errol olvasni bovebben?
Itt olvasható az ÁSZF változás
Elküldve: 2006. 06. 02. 08:00
Idézet: csucsregop - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 6:37
a 06-21-xxx-xxx számtartományba tarozó számok. A hívás díja 96 Ft/perc. A számlázási egység 1 perc.
MENNYIII??????????????
Ezek nem normálisak!! A másik két mobilszolgáltatónál mennyibe kerül a (21) hívása?
Elküldve: 2006. 06. 02. 08:25
Idézet: Jahno - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 19:16
tudom, konnyi kivulrol beledumalni, de van ugye egy torveny.. ami szerinte Neked nem is a Matavhoz, hanem a UPC-hez kell menned, benyujtanod az egy telefonszamra a migracios igenyedet, oszt ok szkanderozzak le a Matavval. a torveny nem beszel ilyenekrol amiket irsz, a problemat meg "beszelje" le a ket szolgaltato!
ezek utan amikor a Matav felhiv, hogy de ekkor Te visszamondtad a a masik ket vonalat is, kozolni veluk, hogy mutassak a felmondasi nyilatkozatodat, meg elovenni a szerzodest, hogy hol van benne szo a 3 vonal egymastol fuggosegerol. (elotte persze alaposan attanulmanyozni a szerzodest!)
mert ugye nem gondolod, hogy a Matavosok oszintek lesznek ezekben. az meg, hogy hova birjak vinni, es hova nem, az legyen kifejezetten az o bajuk!! a torveny, az torveny. nekem, amikor 2 eve gondolkoztam a szamom hordozasan, elmondtak, hogy nem mukodik naluk meg a szamhordozas, csak valami brutal workaroundal, jo csunyan, csak hat valahogy meg kellett csinalniuk, ha mar a torveny kotelezove tette! (valahogy elmegy a hivas az eredeti kozpontba, es onnan viszok at a masik szolgaltatohoz.. kepzelheted mi tortenik ha egy-ket szamhordozason atesik az ember!)
szoval en a helyedben nem hallgatnek rajuk, koncolja fel egymast a ket szolgaltato, ha mar ezt a furan fogyasztobarat torvenyt meghozta egyszer a magyar cirkusz. (azaz parlament.
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."
Elküldve: 2006. 06. 02. 08:26
Idézet: Buksika - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 8:00
Ezek nem normálisak!! A másik két mobilszolgáltatónál mennyibe kerül a (21) hívása?
T-Mobileról vezetékesként számlázzák.
a T-Mobile ügyfélszolgálatán abszolut nincsenek képben a 0621es körzetről, de ezt majd jelzem a vezetőség felé a megfelelő fórumon
Elküldve: 2006. 06. 02. 08:32
Nem abszurd?!
Elküldve: 2006. 06. 02. 08:55
Idézet: Buksika - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 9:32
Nem abszurd?!
Elküldve: 2006. 06. 02. 11:33
Idézet: Buksika - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 8:32
Miert, Neked meg vannak vodafonos ismeroseid? :)
Elküldve: 2006. 06. 02. 12:09
Idézet: Buksika - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 21:26
Rendben, de MATÁV azzal érvelt, hogy azok a számok a központhoz tartoznak, aztán elvileg ha odaadják az UPCnek, akkor az már azt csinál vele amit akar. De másik központhoz nem lehet átirányítani vagy mi, ezen vitatkoztam, hogy hülyeség, odaadja UPCnek, az meg majd kicsörög nekem Pesten belül 2 kerülettel odébb.
Elküldve: 2006. 06. 02. 13:09
Idézet: adam.k - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 12:33
Ki mondta, hogy ismerőseim?
Egyébként meg: igaz pár hónapos a cikk
Na de ne offoljunk
Szerkesztette: Buksika 2006. 06. 02. 13:10 -kor
Elküldve: 2006. 06. 02. 13:30
Idézet: Jahno - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 13:09
Oké, Pesten belül rendben van, de ha nekem van egy UPC-s telefonom ATA-val az én UPC-s hálózatomon (vidék) és elmegyek hozzád (Pest) és rádugom nálad a kábelre, nem hinném hogy működni fog (mert a UPC hardverazonosító szerint azonosít.)
Ezt arra mondtam, hogy attól még hogy TCP/IP nem annyira rugalmas a dolog a UPC-nél, hogy akár Sopronban is működhet a Pesti szám amit hoztál példának.
Ez a technikai része.
De értem azt is amit Te mondasz, ez a számhordozásosdi ami a Matáv és a UPC -adminisztrációs- hülyeségei. Még náluk is gyerekcipőben jár ez úgy látszik.
Bogdannak valahol igaza van, és Te is ahogy eddig is csak józan paraszti ésszel gondolkodj és ne fogadd el minden nonszensz válaszukat.
Legvégső esetben pedig
Elküldve: 2006. 06. 02. 13:34
Idézet: Buksika - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 14:30
A megfejtés: 3 szám az egy darab ISDN csomaghoz tartozik, szétszedni nem lehet. A másik két számot ha leadom, akkor az elsőt vissza bírják módosítani sima analóg fővonallá, de utána a leadott 2 számom nem kaphatom meg újra, megszűnt, nincs, majd valaki megkaphatja, avagy sem. Számot átvinni pedig vagy egyben a 3-at lehet, vagy szétbontással, UPC pedig ettől állt a fejáre, hogy akkor most mi legyen.
Csókolom. Kocsog, most rendeltem egy Chello classic + telefon kombót, 2 éves hűség, ennyi. Kaptam 2 hónapot ingyé, szerdán kötik.
Elküldve: 2006. 06. 02. 13:50
Ha rosszul mondtad és a három szám nem egy ISDN-en hanem egy ügyfélszámhoz tartozik, azt igenis szét lehet szedni! Macera nekik az OSS-ben, de szét lehet.
A másik meg, ha mégis a három számot, vagy 10 számból nem tudnak kiszedni egyet ezt még megértem, mert utána hogy adjanak ki egy isdn-t 10 olyan számmal ami megcsonkított, lyukas, de akkor igen, vigyed a számokat a UPC-hez (10-et, avyg 3-at, mindegy), de Neked ebből csak egyet fognak kiosztani. Most miért fáj a feje a UPC-nek, hogy lesz még másik 2 vagy 9 száma amit majd még ki tud osztani másnak?
Elküldve: 2006. 06. 02. 17:43
Cable VoIP customers more satisfied
A new survey says that customers who get their VoIP service through a cable company are more satisfied than those who use PC-based services like Skype. SupportSoft says 61 percent of cable customers like their service, compared with 48 percent of PC-based customers. A Yankee Group analyst suggests that cable companies, which typically sell customers a package of services, are more interested in providing higher quality service and support than a company that sells just a computer application. It's not all roses, though: The survey says that one-third of all VoIP customers needed a tech support visit in the first 90 days.
Elküldve: 2006. 06. 02. 17:49
Call US, ring Brazil
GlobeTel Communications is working with iLigue to bring cheap VoIP calling between Brazil and the U.S. Brazilians who want to keep in touch with people in the U.S. will be able to set up U.S. phone numbers that will ring in Brazil--getting around high Brazilian phone tariffs. The service is first available in the northeastern part of Brazil.
Elküldve: 2006. 06. 02. 18:31
Elküldve: 2006. 06. 02. 19:23
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."
Elküldve: 2006. 06. 02. 19:25
Idézet: bogdan - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 19:23
Ez csak akkor derül ki ha regisztrálok és nem szeretnék mindenhova regisztrálni

Súgó
A téma zárva.