HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster II Értékeld a témát: -----

#2121 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 19. 05:18

Idézet: Sparks - Dátum: 2007. máj. 9., szerda - 11:42

Voipdiscounton nem sikerül ma SMS-t küldenem. Az 5 centet szépen leemelte mind a 3 próbálkozásnál de SMS egy sem érkezett. Máshol minden rendben, vagy ez egy központi probléma? Azért szép dolog, hogy a pénz leemelődik  :reklamacio:
Szerk:Vodára megérkezett jól megkésve, T-re azóta sem   :mad:

Nem mukodik ez rendesen naluk. Nalam is igy volt az SMS-t nem kaptak sem MO-n, sem sajt telefonomra  :down:
VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#2122 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 19. 05:30

Idézet: Buksika - Dátum: 2007. máj. 14., hétfő - 12:31

Én meg úgy jártam, hogy egy lejárt kártyaszámmal próbáltam feltölteni a voipcheapet, azóta jó kártyaszámmal sem engedett feltölteni. Feltöltöttem egy másik klónt, de ott meg fél cent tranzakciós díjat számolt fel. Egy másik fórumban azt mondták, hogy egy darab klón van ami tranzakciós díjat számol fel, de két hónappal ugyanitt tölöttem fel, de akkor nem számot tranzakciós díjat. Szóval kavarnak rendesen...  :reklamacio:

Az IP dolog nézése pedig elég szívás egy dolog, a tegnap szintén voipdiscountnál portugáliába számolt fel minduntalan 1 centet merthogy FUP exceedet, le is szedte a maradék centjeimet, utána megszakadt a hívás. Áttértem egy másik szolgáltatóra, ott is volt néhány centem, ott is leszedte, aztán mikor kimerült megszakadt.  Ha magyar számot hívtam akkor mindkét klónról FREE-ként lehett hívni. Ki érti ezt???  :think:

A fel centet remelem kibirod  :D  :reklamacio:
Portugaliaban nezd meg milyen telefon ez mert ott vannak olyanak is ami "rendes" telefonak titulalnak magukat, de valosagban nem azok. Nalam is volt ilyen Portugaliaval es Spanyolorszaggal is. BAr azt viszont nem ertem en sem, hogy a kliensen miert nem keri penzt...
Mindegy, ki kell birnod ezt a nagy veszteseget  :cool:  :D

Szerkesztette: Dr.Buster 2007. 05. 19. 05:31 -kor

VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#2123 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 19. 05:34

Idézet: adam.k - Dátum: 2007. máj. 14., hétfő - 13:50

A problemat azert annyira nem ertem.  Nekem lassan mostanaban jar le az elso 120 napom, anno bankkartyaval kozvetlenul toltottem fel oket.  Ez kerult 11.5 euroba (10+tax).  A 11.5 euronak a tobbszoroset telefonaltam le ingyen beszelheto orszagokba.  Kit erdekel, ha a penzt lenyelik, en mar pluszban vagyok.  De amugy nem nyeltek le, meg azt is el tudom telefonalni.

Neha nem megy, de ott a sajat rendszer ami ugyan nem ingyenes, de biztos es mukodo (es van hivoszam-kijelzes, meg visszahivhatosag).

:up:  :respect:

#2124 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 19. 05:40

Idézet: Buksika - Dátum: 2007. máj. 14., hétfő - 15:58

Bocs, rosszul írtam, nem fél cent, hanem fél euró. Erre még rájön az ÁFA. A probléma az, hogy ez nem volt feltüntetve, és jelenleg is 10 eurót mutat megvalósult tranzakciónak, ez a transaction cost a számla végén van plusz ezen is ugyanúgy van még külön áfa. Lehet, hogy le va írva valahol az oldalukon, de valahol átverésnek érzem ezt a rejtett költséget már csak azért is, mert egyszer feltöltöttem és annyit fizettem mint máshol mind a 15 helyen tettem volna. Később már nem annyit fizetek, mert időközben gondolnak egyet és pont itt, pont most, megváltoztatják a feltételeket, hogy teszteljenek, lássák mennyire pártolok el, stb.
Ez olyan mintha az almának kilója 100 Ft lenne, de fizesd már meg külön, hogy elhozták a piacra, lemérik, odaadják, és mindez ez csak akkor derül ki, amikor nem annyi visszajárót kapsz vissza mint amennyi járna. Mondják azt, hogy 110 kilója, és kész, vagy legyen egyértelmű a feltétel a  fizetés előtt, ne csak meglepődjek amikor jön az sms.
Egyszer már Dr.Buster is leríta, hogy a Betamax nem is olyan olcsó, mert vannak cégek akik 1 dollárcentért adják percét, a dollár meg ugye jóval kevesebb az eurónál. Még jó, hogy vannak ingyen hívások, bár ezt is egyre jobban korlátozzák, lásd IP figyelés, lowratevoip: 30 nap, justvoip nem megy sip-en, sőt lowratevoipnál teljesen más tarifatáblázatot alkalmaznak SIP-re amit nem is lehet tudni hogy mit, majd kiderül, ha telefonáltál. Ez a sok kiszámíthatatlnaság miatt az embernek egyszer betelik a pohár, és úgy lesz vele mint sokan, hogy inkább fizet valamennyit, de tudja konkrétan hogy mennyit, és nem pedig az átverés érzete lesz úrrá rajta, mégha a végén pozitavabban is jön ki a mérleg mint máshol.
De Te is kell értsed miről beszélek, hiszen Te is (korábban) drágább, de üzembiztosabb megoldást választottál. Valamit valamiért.

Ja, most ertem: felcent es fel euro ez kulonbseg, de ezt is kibirod mert igy is sok-nagyon sok penzt mesporoltal veluk, en is. Persze idegesito.
Az alma storyt es ismerem... mostnaban nekem is volt benne reszem  :cool:  ;) De elvileg egyet ertek veled: kell hogy kiszamithato legyen.
Hogy-hogy... AFAT kell fizetned?  ;)  :cool:

#2125 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 19. 05:43

Idézet: Kingweb - Dátum: 2007. máj. 14., hétfő - 22:25

Phone to phone sem mukodik. Egyebkent irtam nekik meg aznap mikor benyeltek a penzt, de valasz nem jott. De ha a Google-val rakerestet valaki, tobb mas orszagban is anyaznak ezert, hogy rateszik a penzt es utana annyi, meg nemetet is talaltam. Tehat nem magyar problema. En is tudok olyat itthon akinek megy az ismerosok kozott, de ket olyat akik ugyanigy jartak mint en. A megoldas vegul az lett, hogy egy Svedorszagban elo ismerosom regisztralt, de a Voipbuster-re. a logint meg en hasznalom ugye, ha o tolti fel a penzt, akkor erdekes modon mindig mukodik innen Magyarorszagrol is. Igy most rajtam kivul masnak is szokta csinalni, a penzt meg elkuldjuk neki a Moneybookers-en keresztul. Nem is a 10 euro erdekel annyira, hanem ugy tunik itt valami szivatas van. Svednek mukodik, magyarnak meg hol igen, hol nem?

Megint ez a nemzeti kissebsegi erzet ...  ;)  :D  :cool:

#2126 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 19. 05:44

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. máj. 14., hétfő - 23:39

hm.. itt meg soha nem volt hasonlo problemaja senkinek, ugyhogy nem hinnem, hogy magyarorszagutalat lenne mogotte.

mashonnan (ismeros, akinek tok mas az internete pl..) sem megy? az accountal van problema, vagy a halozattal?

:up:  :up:  :up:  :cool:  :respect:

#2127 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 19. 05:47

Idézet: adam.k - Dátum: 2007. máj. 15., kedd - 8:51

nem tudom mi az a moneybrokers, de fogadjunk, hogy sosem tunik el a penz ha te magad toltod a sajat accountodat a sajat kartyaddal.

:up:  :D  :D  :D  :respect:

#2128 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 19. 05:57

Sokaig nem irtam itt, de ma ugy latszik sikerult bepotolnom...  ;)
Most be is fejezem es udvozlom mindenkit!
:respect:  :respect:  :respect:

#2129 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 17:53

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2007. máj. 19., szombat - 5:23

www.fone.hu:

"...
Kérdéseire:

A Gurunak nem kell fizetni havi előfizetési díjat!

A telefonszámokért, akár 21-es körzet, akár geográfiai szám, nem kell külön
fizetni!
A regisztrációt követően - igényelt telefonszámonként - fel kell tölteni
minimum bruttó 6000 Ft-ot, ill. annak megfelelő összeget.

Ez viszont nagy hibajuk mert ezzel az osszeggel ketlem, hogy konkurenciakepesek
lehetnek (ismerem a piacot). USA-ban
de mas orszagokban is altalaban nagyon kis osszegeket kernek befizetni elore, ha kernek
egyaltalan... 6000 Ft viszont nagyon sok penz beugronak!
Ebbol szarmazik a kerdesem:
Ez az osszeg nem evul el egyaltalan? Akkor sem ha vki nem hasznalja? Ha nem evul el, akkor
talan ez meg elfogadhato, de csak abban az esetben amikor ugyfel barmikor kerheti visza
a fel nem hasznalt maradikot. Remelem ez igy is van Onoknel is?

Valóban csak az kaphat geográfiai számot, aki magyarországi földrajzi címmel
rendelkezik.
Ennek, - a hatósági előíráson túl - egyetlen jelentősége, hogy segélyhívás
esetén a mentők, rendőrség, tűzoltóság, ... már a hívószámból meg tudja
állapítani, hogy a hívást honnan kezdeményezték.

Ez viszont egyszeruen hulyeseg (nem Onokre ertem) mert az ember akar naponta
is valtoztathat tartozkodasi hleyett, ugy mint mobil telefon eseten, sot akar WiFi VoIP
keszuleket is hasznalhatja mint en magam is. Igy ennek semmi ertelme nincsen. Mas
orszagokban sincs ilyen kikotes, de annyit azert szoktak kijelenteni, hogy ez a telefon
segelyhivasra nem alkalmas. Mindegy ez csak megjegyzesem ...

Egyebekben nekünk nem feladatunk ellenőrizni, hogy egy geográfiai számmal Ön
honnan jelentkezik fel a rendszerre.

Persze, csak ez hianyozna :-)

Természetesen annyi földrajzi száma lehet, ahány földrajzi címmel Guru-ként
feljelentkezett rendszerünkre.

Jelenleg Budapesti, ill. 21-es körzetű telefonszámot tudunk Önnek
biztosítani. Szeged körzetében várhatóan szeptembertől rendelkezünk majd
földrajzi számokkal.

Nagyon koszonom. Majd osszel ujra jelentkezem, de ha megtenennek es kuldenenek
egy ertesitot, azt nagyon ertekelnek. Elore is nagyon koszonom!

A szolgáltatás pre-paid jellegű, tehát Ön a feltöltött egyenlege terhére
használhatja szolgáltatásunkat. Amennyiben Ön regisztrált ügyfelünk lesz,
honlapunkon keresztül on line tájékozódhat forgalmi és egyenlegadatairól,
feltöltheti egyenlegét.

Egyenlege hitelkártyáról, vagy bankátutalással, web lapunk igénybevételével
tölthető fel.

Párhuzamosan több ATA-t is használhat, ha a portokat eltérően konfigurálta.
..."
:respect:

Tovabbi fejlemenyek:

"... Válaszára reagálva jelzem, hogy amennyiben személyesen befárad irodánkba, s írásban előfizetői szerződést köt, úgy szolgáltatásunk igénybevételéhez nem szükséges egyenlegét feltölteni, hanem havonta utólag, számlánk alapján kell kiegyenlíteni a telefonszámláját.

A többi feltétel természetesen megegyezik a korábban leírtakkal.

Várjuk megrendelését,
..."
:down:  :omg:

Koszonom a az informaciot mely szerint Onok egy a vilagon egyedul allo VoIP ceg mely feltetelezi, hogy leendo ugyfelnek kell szemelyesen befaradni az irodajukba elenkezo esetben oriasi eloleget kell fizetni. Nem ertem miert alkalmaznak ilyen "nem tiszteseges" megszoritasokat, de ez az Onek uzlete es Onok tudjak mit csinalnak, legalabb remelem, hogy tudjak...
Sajnos bemenni az irodajukba nem tudok (jelenleg NY-ban tartozkodok). Amikor Mo-n vagyok azert van tobb fontosabb dolgom is mint bejarni VoIP-es cegegbe. Ekkkora osszeget fizetni elore viszont nem vagyok hajlando, nem azert mert nem bizom Onokben, hanem azert, hogy ez elvileg elfogadhatatlan es szokotlan VoIP-es vilagban. Igy tovabb is maradok sajat kulfoldi szolgatatoimmal es Mo-i Neophonexel akik soha nem kernek sem elolegeket, sem "befaradni" az irodajukba azzal a cellal, hogy elkeruljek az eloleg kifizeteset. Ez tenyleg nevetseges kitetel!

Nagyon koszonom az informaciokat.

Sok sikert kivanok Onoknek es ajanlom ujra atgondolni az uzletpolitikajukat es a vialgban kialakult piaci situacionak megfeleloen atdolgozni a furcsa szabalyokat. Persz ez mind abban az esetben ha komolyon tervezik az uzletuket es az a celjuk, hogy biztos helyet talajanak az igen is zsufolt VoIP piacon jovoben is.

Tisztelettel,

:smoker:  :cool:

Arrol, hogy elevul e az eloleg nem is nylatkoztak, amibol kovetkeztetem, hogy valoszinuleg nagyon idon belul a penz elveszik es ezt egyszeruen nem mertek leirni ami tisztesegtelen is. Szoval vigyazununk kell ezzel a ceggel  :respect:

Szerkesztette: Dr.Buster 2007. 05. 21. 18:00 -kor

#2130 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 18:45

persze a Te dontesed, de oszinten szolva, en itt kozep europaban (tudhatod, en ezt igencsak tagan ertelmezem) nem hallottam olyan szolgaltato cegrol, aki elfogadna az utolagos fizetest, de elotte ne kotne irasbeli szerzodest az ugyfellel. (ami persze lehet egy fax egy szemelyi igazolvany masolattal akar.)
sok negativ tapasztalat miatt (eltunk ugyfel) szerintem ez a norma itt. lehet, hogy majd ez egyszer megvaltozik, de ez meg sok ido.
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#2131 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 19:04

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. máj. 21., hétfő - 19:45

persze a Te dontesed, de oszinten szolva, en itt kozep europaban (tudhatod, en ezt igencsak tagan ertelmezem) nem hallottam olyan szolgaltato cegrol, aki elfogadna az utolagos fizetest, de elotte ne kotne irasbeli szerzodest az ugyfellel. (ami persze lehet egy fax egy szemelyi igazolvany masolattal akar.)
sok negativ tapasztalat miatt (eltunk ugyfel) szerintem ez a norma itt. lehet, hogy majd ez egyszer megvaltozik, de ez meg sok ido.

Felreertetted. Naluk is elore kell feizetni es nem utolag. De a lenyeg az egeszben, hogy elore kerik 6000 Ft-t maskepen nem kaphatsz a szolgaltotast (telefonszam, proxy, accountot). Pl. Neonal nem kell befizetni semmit es hasznalhatsz halozaton belul. Ha kifele akarsz elefonalni akkor kell kifizetni vmi osszeget (de nem ekkorat), de nem muszaj befizetni egyaltalan igy is mukodik halozaton belul, sot fogadhatsz is hivasokat szamot is kapsz.
Na, errol van itt szo. Remelem erthetoen elmondtam.  :think:

#2132 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 19:54

neonal szamot kapsz?? nem csak egy melleket?
a ketto ugyebar nem ugyanaz! ha ok szamot is adnak, annak ara van, azt mindenkeppen ki kell fizetni. hogy arukapcsolassal elnek, es rogton egy egyenlegfeltoltessel kezdik? nem latok ebben negativumot. a busterek is ezt csinaljak, megsem panaszkodunk erte.

az, hogy neked nem ez a szolgaltatas kene, az meg egy teljesen mas dolog. ok olyat nem szolgaltatnak. szolgaltathatnanak, de nem. (valoszinuleg az ugy mar nem erne meg..)
a forum ma:

#2133 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 17:39

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. máj. 21., hétfő - 20:54

neonal szamot kapsz?? nem csak egy melleket?
a ketto ugyebar nem ugyanaz! ha ok szamot is adnak, annak ara van, azt mindenkeppen ki kell fizetni. hogy arukapcsolassal elnek, es rogton egy egyenlegfeltoltessel kezdik? nem latok ebben negativumot. a busterek is ezt csinaljak, megsem panaszkodunk erte.

az, hogy neked nem ez a szolgaltatas kene, az meg egy teljesen mas dolog. ok olyat nem szolgaltatnak. szolgaltathatnanak, de nem. (valoszinuleg az ugy mar nem erne meg..)

Igazad van egy geo szmot adnak, de ugyan az a hekyzet, ha 21-s szamot adnak es e esetben viszont a Neo nem keri penzt.
Igen a Busterk is kernek eloleget, de ez megsem 35$, pedig Ok egy nyugati ceg es masok az arfekvesek...  :respect:

#2134 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 17:48

a 21-es korzetet ne keverjuk ide, az egy magyar talalmany a kicseszesre.. nem is ertem, hogy birtak ezt igy..............
a forum ma:

#2135 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 18:38

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. máj. 22., kedd - 17:48

a 21-es korzetet ne keverjuk ide, az egy magyar talalmany a kicseszesre.. nem is ertem, hogy birtak ezt igy..............

Nem tudok mas okot elkepzelni, hogy a 21-es korzetet miert ugy csinaltak, ahogy, mint a torvenyi szabalyozast.  Nem tudom, mert nem neztem utana, de valoszinunek tartom, hogy ha lenne torvenyi lehetoseg arra, hogy boldog-boldogtalannak foldrajzi szamot adjanak, akkor megtennek a cegek.  Nem teszik, tehat vagy nagyon maceras kell legyen, vagy nem lehet.

Ennek nemileg ellent mond a didww es par hasonlo ceg, de szerintem csak latszatra mond ellent.  Egyreszt probaltatok mar a didww-tol szamot venni?  Kerik faxon a bankkartya kepet es egy fenykepes igazolvanyt elkuldeni.  A duma szerint a bankkartya ellenorzes miatt, de mivel kikotes volt, hogy szemelyi igazolvany kell legyen, szerintem ez egy magyar torvenyi kiskapu megtestesitoje, azaz nyilvan van egy res az altalam valosnak hitt szabalyozasban amit igy ki lehet jatszani.

A nem nemzetkozi, csak magyar szamokat adok meg valoszinuleg "sajat szakallra" adnak szamot, azaz a ceg vesz 200-300 darabot a sajat nevere, es azt adja tovabb.  Na ez a tovabb adas az ami a gond, ugyanis (megint csak gondolom) vagy a tavkozlesi torvenyben, vagy a vezetekes szolgaltato ASZF-jeben szerepel egy olyan kitetel, hogy tovabbertekesiteni tilos.

Mas okot nem tudok elkepzelni, amiert szukseg lenne a 21-es korzetre, illetve amiert a cegek ne a foldrajzi szamokat adjak, hanem a 21-es korzeti szamot.

Hangosan gondolkodtam.

#2136 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 19:47

a gondolataid jok, csak egy lepes maradt ki..
a torvenyt adottnak vetted, pedig azt is emberek alkottak! na ha mindaz ugy van, amit irsz, a torveny a rossz. szerintem ilyen egyszeru. ha mashol megy, akkor nem nagyon illene, hogy nalunk ne menjen.

es a hangos gondolkodast folytatva eljuthatunk a tavkozlesi lobbi es az o feltett bevetele es az allam kapcsolataig. :(
a forum ma:

#2137 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 07:29

Érdekes:

"Deutsche Telekom has become the first major telecommunications provider to back an external VoIP company through its investment in Jajah.
The move follows the company's announcement earlier this month that it had seen profits for the last quarter drop by 58 per cent and it is therefore likely to be seen as an acknowledgement of the impact of VoIP on the market.
Jajah will receive the investment through Deutsche Telekom's venture capital arm T-Online Venture Fund, which hopes to offer the VoIP technology to its customers.
T-Online Venture Fund chairman Andreas Kindt said in a company statement: "By investing in companies like Jajah, we will be able to continue to bring users around the world the innovative solutions they are looking for."
Deutsche Telekom's investment in VoIP is indicative of the rapid decline in demand for traditional fixed line services, which has seen the German company lose half a million of its customers to cheaper rivals.
In contrast, use of VoIP technology has grown to the point where nearly one fifth of UK internet users say they regularly use it to make cheap or free calls over the internet."

#2138 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 09:27

Idézet: llamada - Dátum: 2007. máj. 9., szerda - 9:59

Kicsit off:
Az Externet más Megafone előfizetőnek is küldött "fizetési felszólítást"? (A Megafone pozitív egyenlegem ráadásul meg is haladja. A levélfejlécben Externet-es szerver van feladónak, tehát teljesen nem kamu a dolog.)

Ilyet még nem pipáltam....
Update: egy régi, elindított, de be nem fejezett feltöltési tranzakcióból kreálták a "tartozást".....

Én ma kaptam ilyen levelet.
Soha többet nem használok Megafone-t.

#2139 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 12:49

régebben téma volt a BM-ek feltöltése... most paypaloztam gond nélkül 11.9EUR-ot...

#2140 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 20:58

Új családtag, SIP nincs

http://www.12voip.com/en/index.html

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105