Istmét egy kis gondom akadt: Adva vagyon egy Linksys SPA-3102
PSTN: T-com vonal, Line 1: Klip, GW1: Voipdiscount és e mellé menne GW2: Neophone
Viszont a Neo nem hajlandó hívást kezdeményezni csak akkor, ha Line-ra teszem és beregisztrál. Létezik, hogy gatewayen nem működik? Annyira nem tragédia, csak egy kisérlet lenne, mert 21-es számnak egyelőre a Klip lesz használva ezen a helyen, de mégis baxtatta a csőröm, hogy nem sikerül. Régebben azt olvastam, hogy működik GW-ként is
GW2: telefonszám@sip.neophonex.hu
(próbáltam csak sip.neophonex.hu is) GW2 Auth id: telefonszám és természetesen a hozzávaló pass. De ez így nekem csak foglaltat ad hívásnál, és nem a DP-vel van gond, mert ahogy Line-ra teszek egy másik Neophonex számot, ezzel is azonnal lehet hívni. Szóval próbálta már valaki, hogy gatewayen regisztráció nélkül megy-e a Neo?
Amúgy ez a SPA-3102 nagyon klassz szerkentyű, sikerült felkonfigurálni, mostmár ki-be működik minden szuperül, csak ajánlani tudom, akinek 1 telefonra kell vezetékes és voip szám közösítve, annak ez tökéletes megoldás
A klip egyelőre elég gagyinak tűnik: vodafont hívva szépen kicsörög, működik rendben. Vodafonról hívva klip-et: hangbemondás, hogy nem működik a szolgáltatás :confused: T-mobile-t hívva: a mobil csörög, de a vonalban nem hallatszik a csörgés... Visszafelé tökéletesen megy. Neophonet Klipről mondanom sem kell, hogy nem sikerült

Szóval egyelőre elég nagy a káosz, a Neophone ehhez képest már egy hibátlan rendszer......