Idézet: Rlaci - Dátum: 2008. jún. 6., péntek - 13:02
Ha jól értem, akkor olyat szeretnél, ami az ADVC jeléből valósidőben MPEG2-t csinál?
Régebben a Ulead szoftverek tudtak ilyet és a Canopus LE2 is, de azokat nem mondanám egyszerűnek.
Ha az MPEG4-es formátum is megfelelő, ez esetleg jó lehet:
http://sourceforge.n.../mpeg-recorder/
Van hozzá tövv hardverem, csak szoftverrel vagyok bajban, de akkor mondom mit szeretnék, mert így hozzáértőknek egyszerűbb, ha hülye júzer ilyet nem halgat el
Szóval adott itt az olimpia, 1 hét. Ezt 24 órásban szeretném rögzíteni, a lehető legkevesebb beavatkozással. A WinDV igen jó, mert azt beállítom, hogy pld. 2 óránként kezdjen új filét, akkor teszi a dolgát, de jelenlen nics akkora háttértáram, amire 1 hét kifér. Vagy éppen van, oszt ha 6. napon elpukkan, akkor kefélhetem az egézset, holott miért is ne pukkanna el
Aztán egyes eseményeket, mint pld. megnyitó, záró, hokibevonulás, akármi, azt szeretném adhoc jelleggel felvenni, ami nyom gomb, írja DVDre, nyom gomb, megáll, lezár, DVD kivesz.
Ennél meg nyilván nem tudok 1 hétig 24h-ban ott ülni, ezért vanm pár órám biorobotokat betanítani, aztán marad a távfelügyelet.
Szopóág adott, WinDVDrekorderek jónak tűnnek, tud mpg2-őt, aminél megadhatom, hogy 3 gigás fileokra daraboljon, meg ugyanígy van nyom gomb varázslója.
Elvileg hét vége felé kipróbálom, aztán ha más nem tapasztaltabb ezekben, akkor megírom
Make love not Wor.