Idézet: Boba - Dátum: 2007. jan. 16., kedd - 21:17
Most jottem meg aposomektol, netet szereltem volna... a bokkeno az, hogy olyan hihetetlen regi a gepuk, hogy a modemet nem ismerte fel, usb talan nincs is, 98 van rajta... a vegeredmeny az, hogy barmit bajlodtam a nettel, nem tudtam mukodesre birni. A notim amit vittem (HP NC4000 + XP SP2) az kb 2 masodperc alatt bekonfiguralta magat, es mar mukodott is a net. Nem azzal van a gond. Plusz kb 2 hete kotottem be egy detto ugyan olyan net + modem kombot unokatesomekhoz csont nelkul, de ott XP volt.
Jott hat a nagy gondolat, hogy XP-t tegyek fel ra. Csakhogy mint mondtam, a gep oskovulet. Egy Compaq Desktop EN. Celeron procival, es 192 mega memoriaval, 6.4 gigas vinyoval. A celeron nemtudom milyen, korbol itelve 266-300as Celeron korabeli lehet.
Kerdesem az, hogy legyek-e olyan bator (szadista), hogy XP-t telepitek arra a gepre? XP SP2-re gondoltam kapasból, de lehet az kicsit túllövés, esetleg a sima XP.
Azt most ne kerjetek, hogy uj gepet vetessek veluk, egne a pofamon a bor. Nekik a gep csak azert kell, hogy neha apuka nyomathassa a Colin McRae1-et (vagy hogy irjak) meg netezgessenek neha egy keveset. A linuxot a jatek es a tudasuk miatt lottem ki. Nem akarom oket meg azzal is sokkolni... operat se mertem felrakni, exploler kezelese is hatareset.
Otletek, javaslatok?
milyen modemet akarsz ráaggatni?
külső vagy belső? ha belső akkor PCI-s winmodem?

Súgó
A téma zárva.