Sziasztok
!! HELP !! HELP !!
Hogyan tudom megoldani azt ,hogy két gépel csatlakozzak az internetre???
Most csak az egyiken van MIKROS net,de úgy szeretném megoldani,hogy a másik gépen is legyen függetlenül attól,hogy a mostani gép KI vagy Be van kapcsolva.
Azt tudom ami most rendelkezésre áll tehát tetőn egy antenna aztán egy újnyi vastag kábell 5-méter és a gépben egy D-Link Air DWL-510-es Wireless PCI-Adapter ( Kártya )
Az érdekelni mi kell hozzá hogy mennyen a dolog!!! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM !!
MÁS !!
Hozzáteszem olvasgattam miket írnak itt a mikrós Netről Hát nálam ha nagyon rossz minden 600-700 kb/sec jön.
De általában 1200-1600 kb/sec a sebesség Jó pici okoskodással szoktam Tornyokat váltani ,de a sebesség általában ennyi és ez mennyiért???
4500 Hun/ Ft / Hó
És ami még jobb az ,Hogy KORLÁTLAN !!!
Na még valami Furcsaság !!
Általában vagyis szinte mindenki azt mondja ,hogy a Mikrós netnél az antenna meg a gép között nem lehet több a távolság 6-8-méternél és egy speckó vastag kábel kell neki !! HMMMMMMM .
Ez sem Igaz mert most próbáltam ki és nálam úgy megy ,hogy volt itthon 90-méter 75 Ohm-os Koax Kábelem (( Közönséges antenna kábel )
És be kötöttem a rendszer közé

tehát az Antennárol lejövő kábelt ahol belecsatlakozik a Gépben található D-Link Air DWL-510-es kártyában szét csavaroztam és közékötöttem a Koaxot így most az Antenna és a gép között kb 95-méter kábel van és ebböl 90-méter sima közönsége 75 Ohm-os Koax.És lásss csodát TÖKÉLETSESEN MEGY ! !