HWSW Informatikai Kerekasztal: Net megosztás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (119 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Net megosztás Mielőtt kérdezel, nézz be...

#701 Felhasználó inaktív   Hani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 03. 22:26

Idézet: szabi - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 20:52

Szóval merre találom ezt az újabb csodás XP -s lehetőséget?

Vezérlőpult, mappa beállításai, nézet fül, felülről a 6. pipálható

Az jutott még eszembe, hogy szó szerint a rendszergazda userrel használod a gépeket? Ha igen, nem árt tudni, hogy a windows file és nyomtatómegosztás csak roppant korlátozottan müködik az egyetlen,rendszergazda fiókkal! Ez esetben hozz létre külön usert mindkét gépen,és azzal próba.

Sejtésem szerint nem igazan müködik a windowsod ugy ahogy kellene, a hibaüzenet is hibás bejelentkezési módról árulkodik, és a beállítás, amit nem sikerül módosítanod, azt is kellene hogy tudd!

#702 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 07:03

Idézet: Hani - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 23:26

Vezérlőpult, mappa beállításai, nézet fül, felülről a 6. pipálható
Miután ezt kikapcsoltam, a másik gépre való belépéskor nem a szokásos figyelmeztető ablak jött elő, hanem egy másik ablak amiben kérte adjak meg egy felhasználói nevet és jelszavat.
Nos itt el is akadtam, mivel egyik gépet sem védi jelszó, beirtam simán a felhasználói nevet, de jelszó hiányában nem jutottam semmire, de nem tudom honnan szedjek jelszót mivel nem védi jelszó a gépet.

Idézet

Az jutott még eszembe, hogy szó szerint a rendszergazda userrel használod a gépeket? Ha igen, nem árt tudni, hogy a windows file és nyomtatómegosztás csak roppant korlátozottan müködik az egyetlen,rendszergazda fiókkal! Ez esetben hozz létre külön usert mindkét gépen,és azzal próba.
Ezt is kiprobáltam aktiváltam a vendégfiókot, de az nem ment, létrehoztam egy új fiókot de ugy sem ment.
Egyébként erre régen nem volt szükség, utóljára három honapja volt összekötve a két gép, akkor az XP hálózati beállítás varázsló beállította az egészet, amit persze azért módosítani kellett, mert úgy nem ment, de akkor fél-egy óra vackolás után müködött.
Azóta persze újra kellett raknom az XP-t mert másfél évnyi müködés még ezt is tönkreteszi.  :)  Vagy én?!  :D
Egyébként most is probáltam a a varázslót, esetleg valami jogosultságokat állít amit én elfelejtettem, de nem segített.  :( 

Idézet

Sejtésem szerint nem igazan müködik a windowsod ugy ahogy kellene, a hibaüzenet is hibás bejelentkezési módról árulkodik, és a beállítás, amit nem sikerül módosítanod, azt is kellene hogy tudd!
Erre már én is gondoltam, de nem tudom miért nem megy úgy ahogy kellene? Mióta újraraktam semmi kavarás nincs a gépen, össze-vissza telepítés stb.
Remote control-lal használom néha távolról, illetve most ülök itt elötte, hogy itthon vagyok egy kis ideig.
Szóval nem értem mitől nem jó!? Mit tehetnék még?
A win98-ban azt szerettem, hogy nem volt ennyi hálzati jogosultság a háttérben amivel kavarni tudott az oprendszer, megosztottam és már a másik látta is.  :up:

Üdv
szabi

SZERK: Átléptem a negyedik napba, hogy nem tudom megoldani a másolást két gép között.
Azért remélem a vista megengedi, hogy egyáltalán bekapcsoljam a gépet, vagy már ahhoz sem lesz jogom!?

Szerkesztette: szabi 2006. 07. 04. 07:07 -kor

az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#703 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 07:31

Idézet: szabi - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 8:03

Miután ezt kikapcsoltam, a másik gépre való belépéskor nem a szokásos figyelmeztető ablak jött elő, hanem egy másik ablak amiben kérte adjak meg egy felhasználói nevet és jelszavat.
Nos itt el is akadtam, mivel egyik gépet sem védi jelszó, beirtam simán a felhasználói nevet, de jelszó hiányában nem jutottam semmire, de nem tudom honnan szedjek jelszót mivel nem védi jelszó a gépet.  Ezt is kiprobáltam aktiváltam a vendégfiókot, de az nem ment, létrehoztam egy új fiókot de ugy sem ment.
Egyébként erre régen nem volt szükség, utóljára három honapja volt összekötve a két gép, akkor az XP hálózati beállítás varázsló beállította az egészet, amit persze azért módosítani kellett, mert úgy nem ment, de akkor fél-egy óra vackolás után müködött.
Azóta persze újra kellett raknom az XP-t mert másfél évnyi müködés még ezt is tönkreteszi.  :)  Vagy én?!  :D
Egyébként most is probáltam a a varázslót, esetleg valami jogosultságokat állít amit én elfelejtettem, de nem segített.  :(   Erre már én is gondoltam, de nem tudom miért nem megy úgy ahogy kellene? Mióta újraraktam semmi kavarás nincs a gépen, össze-vissza telepítés stb.
Remote control-lal használom néha távolról, illetve most ülök itt elötte, hogy itthon vagyok egy kis ideig.
Szóval nem értem mitől nem jó!? Mit tehetnék még?
A win98-ban azt szerettem, hogy nem volt ennyi hálzati jogosultság a háttérben amivel kavarni tudott az oprendszer, megosztottam és már a másik látta is.  :up:

Üdv
szabi

SZERK: Átléptem a negyedik napba, hogy nem tudom megoldani a másolást két gép között.
Azért remélem a vista megengedi, hogy egyáltalán bekapcsoljam a gépet, vagy már ahhoz sem lesz jogom!?

Az XP a saját biztonságod érdekében teszi, amit tesz.

Épeszű ember nem használja jelszó nélkül a gépét, akkor, ha az bármilyen kapcsolatban van az internettel. Ha te hozzáférsz távolról, akkor bárki más is. Arra használják a gépedet, amire éppen akarják!
Az XP telepitésekor bek kell állítani a rendszergazda jelszavát, és lehetőleg nem rendszergazdaként használni a gépet. Nem a vendégfiók a megoldás, hanem egy normális felhasználó létrehozása. Mondjuk például szabi néven. Természetesen jelszóval!

Ezután van értelme a megosztásnek, és az összes többinek. Az egyszerű fájlmegosztást ki kell kapcsolni, mert így jobban tudod befolyásolni a hozzáférést. Amikor nevet - jelszót kér, akkor megadhatod a felhasználó nevét és jelszavát. De, ha létezik a másik gépen is ugyanolyan nevű és jelszavú felhasználó, mint amelyik gépről használni akarod a megosztást, akkor annak a jogosultságát veszi figyelembe automatikusan. De ezt nem negedi meg a jelszó nélküli rendszergazdai fiók esetében! És teszi mindezt a te biztonságod érdekében.

Annak semmi akadálya, hogy egy hálózat több gépén legyen ugyanolyan nevű felhasználó. Nem a gép nevére gondoltam, amikor ugyanazt a nevet javasoltam.

Ha már több gépet használsz hálózatban, sőt a neten keresztül, legalább alapvető ismereteid legyenek a használt operációs rendszerről, Enélkül súlyos támadásoknak teszed ki a gépeidet, és azokon keresztül a net többi használóját is. Sőt, még azt a helyet is, ahonnan távolról használod a gépedet. Legalább az XP súgóját olvasgasd, ennyi információ még abban is van. De, ha nem veszed a fárdságot, kérj meg, vagy fizess meg egy hozzáértőt.
Amit művelsz, öngyilkosság! :mad:

Szerkesztette: WhiteRaven 2006. 07. 04. 07:32 -kor

#704 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 11:55

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 8:31

Az XP a saját biztonságod érdekében teszi, amit tesz.
Ne tegye!  :(  Minden álmom, hogy két gép között tudjak másolni, de ez nem megy, szóval nem az én érdekeim szerint megy.

Idézet

Épeszű ember nem használja jelszó nélkül a gépét, akkor, ha az bármilyen kapcsolatban van az internettel. Ha te hozzáférsz távolról, akkor bárki más is. Arra használják a gépedet, amire éppen akarják!
Ezen gép elé nem ül le más csak én, szóval nem tudom minek a jelszó. Magamnak?
A távoli hozzáférés persze más tészta, azt persze jelszóval használom, mikor authentikálók a hazai gépre. Ezt a topicot végigolvastam, mielött távoli használatra adtam a fejem, Jahno meggyözött, hogy biztonságos. Nem tudom, ott hogy jönnének be mások, ha nem tudják a jelszót az authentikáláshoz.

Egyébként sem értem, hogy a gépre való bejelentkezéshez ha használok jelszót, az hogy védi meg a gépet, ha már minden müködik, legközelebb, csak felhasználóváltáskor, vagy a gép újra bekapcsolásakor kéri el a jelszót, de müködés alatt ugyanolyan védtelen. Müködés alatt az a jelszó ugyan semmit nem véd meg.

Idézet

Az XP telepitésekor bek kell állítani a rendszergazda jelszavát, és lehetőleg nem rendszergazdaként használni a gépet. Nem a vendégfiók a megoldás, hanem egy normális felhasználó létrehozása. Mondjuk például szabi néven. Természetesen jelszóval!
Ebben igazad van, ha bejut valaki egy rendszergazdai hozzáféréssel sokat tud ártani, mig sima felhasználóként nem annyit, de fileokat igy is le tud törölni, szóval a rendszert nem tudja tönkretenni, de letörli a fontos dolgokat. Hmmm... Legfeljebb újrarakom az XP-t de a fontos file-oknak annyi, szóval ez sem ér olyan sokat.

Idézet

Ezután van értelme a megosztásnek, és az összes többinek. Az egyszerű fájlmegosztást ki kell kapcsolni, mert így jobban tudod befolyásolni a hozzáférést.
Ez igaz, de file és nyomtató megosztás csak a helyi hálózat felé van engedélyezve, ami biztonságos, mind a két gépet én használom, a net felé menő kapcsolaton nincs engedélyezve.

Idézet

Amikor nevet - jelszót kér, akkor megadhatod a felhasználó nevét és jelszavát. De, ha létezik a másik gépen is ugyanolyan nevű és jelszavú felhasználó, mint amelyik gépről használni akarod a megosztást, akkor annak a jogosultságát veszi figyelembe automatikusan. De ezt nem negedi meg a jelszó nélküli rendszergazdai fiók esetében! És teszi mindezt a te biztonságod érdekében. 
Annak semmi akadálya, hogy egy hálózat több gépén legyen ugyanolyan nevű felhasználó. Nem a gép nevére gondoltam, amikor ugyanazt a nevet javasoltam.
Egyébként kiprobáltam amit irtál a szabi-t kivettem a rendszergazdák közül és sima felhasználó csoportba tettem, mindkét gépen. Mindkét gépen adtam bejelentkezési jelszót, az egyszerü megosztást kikapcsoltam, majd a megjelenő új megosztási paraméterek között, megprobáltam a hozzáférő userek között, a mindenki mellé hozzáadni a másik gép felhasználóját, persze ez nem sikerült, mivel nem kinálta fel a munkacsoporton belüli tallózást, igy csak a helyi gép felhasználói közül tudtam választani annak meg valljuk be nem sok értelme van.
Hiába! Nagyon fejlett oprendszer.  :(

Idézet

Ha már több gépet használsz hálózatban, sőt a neten keresztül, legalább alapvető ismereteid legyenek a használt operációs rendszerről, Enélkül súlyos támadásoknak teszed ki a gépeidet, és azokon keresztül a net többi használóját is. Sőt, még azt a helyet is, ahonnan távolról használod a gépedet. Legalább az XP súgóját olvasgasd, ennyi információ még abban is van. De, ha nem veszed a fárdságot, kérj meg, vagy fizess meg egy hozzáértőt.
Elegendő ismereteim!? Mint emlitettem ez már máskor többször sikerült összehozni ugyanilyen használati szokások mellett oly módon, hogy a vezérlőpult -> felügyeleti eszközök-höz eddig még sosem nyúltam.
Igaz egy-másfél óra mindig ráment, de müködött.
De most valamiért nem akar sikerülni.
Azért azt halkan megjegyzem, hogy win98 alatt ez 5 perc volt
A fejlődés nem áll meg. Húúú!! Alig várom a vista használatbavételét.

Idézet

Amit művelsz, öngyilkosság! :mad:
Tudom veszélyesen élek; windows felhasználó vagyok.  :cool:

Viszont még mindig nem tudok eggyik gépről a másikra másolni. A hálózatoké a jövő.  :)
A net persze mindkét gépen megy. Igaz egy napig tartott de összehoztam. Userfriendly. Ha-ha!  :D
Azért köszi, hogy probálsz segíteni, de hidd el nem a felhasználó tipusokkal van a gond, mint mondtam ez korábban nem volt gond.
Szóval valami jó ötlet rámférne mi nem jó itt.  :respect:

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#705 Felhasználó inaktív   argo28 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 04. 12:39

hi,

2 gepet szeretnek osszekapcsolni, megvan 1 realtek halokartya 1 adsl kapcsolat 1 virtualis lan es 1masik gep,mind2n win sp fut. hogyan csinaljam hogy mind2 gepet lassam es mind2 gepen tudjam hasznalni a netet. ja a masik gepen ethernet halokartya van.
ja es van UTB kabel

elore is koszi

valasz johet mailban is

argo!djuice.hu

#706 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 07. 04. 13:20

Idézet: argo28 - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 13:39

2 gepet szeretnek osszekapcsolni, megvan 1 realtek halokartya 1 adsl kapcsolat 1 virtualis lan es 1masik

Olvasni, olvasni, olvasni. Mailban meg azért nem válaszolunk, mert akkor újra és újra megkérdezik, közben az utókor simán átbogarászhatná a topikot, aztán kész.

Így meg mindig megkérdezik, újra félig vagy nem teljesen meséljük el, aztán elsülyednek az értelmes válaszok is, 3ezer hozzászólás közt meg valóban nehéz keresni. De meg kell próbálni, szánjál rá kis időt, aztán próbálkozzál.
Make love not Wor.

#707 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 15:24

Idézet: argo28 - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 13:39

hi,

2 gepet szeretnek osszekapcsolni, megvan 1 realtek halokartya 1 adsl kapcsolat 1 virtualis lan es 1masik gep,mind2n win sp fut. hogyan csinaljam hogy mind2 gepet lassam es mind2 gepen tudjam hasznalni a netet. ja a masik gepen ethernet halokartya van.
ja es van UTB kabel

elore is koszi

valasz johet mailban is

argo!djuice.hu

Futtasd az XP varázslót, annyira jó!  :nevet2:  :nevet2:  :nevet2:
Ne aggódj négy napja várok olyan javaslatra ami megoldja a gondomat, de eddig még nem jött.
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Egyébként nálam most igy müködik a net megosztás, a hiba annyi, hogy egyik gépről nem tudok rálépni a másikra, de a net az megy.
A két gép közé nem sima kábel, hanem keresztkábel kell ezt tartsd észben.
Illetve a netkapcsolatod tulajdonságain a speciális fülön engedélyezd az internetkapcsolat megosztását.
Ha nem megy ne csodálkozz => XP.  :)  :D  :nevet2:

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#708 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 15:52

Idézet: szabi - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 9:39

Hello

Hosszas szenvedés után sikerült megoldanom, a netmegosztást, két gép között.
Mióta ilyen user friendly az XP azóta minden nehezebb.

Ugye nem Home editionnal szivatsz itt minket?
Mert az összes tanács, amit kaptál az pro-val garantáltan működik.
Itthon routerrel gondnélkül megy a jelszó nélküli fájlmegosztás több gép között, ha vendég gépet hozok, azonos munkacsoportba helyezve szintén belát(hat) a gépekbe.
Amikor a router helyett (mert a villám úgy döntött, hogy nincs rá szükségem...) kéthálókártyás, netmegosztós gépet kellet használni, switchcsel voltak összekötve, fixen megkapták azt az ip-címet, amit addig a router osztott nekik, és ugyanúgy használtam tovább a rendszert.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#709 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 15:55

Idézet: szabi - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 16:24

Futtasd az XP varázslót, annyira jó!  :nevet2:  :nevet2:  :nevet2:
Ne aggódj négy napja várok olyan javaslatra ami megoldja a gondomat, de eddig még nem jött.
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Egyébként nálam most igy müködik a net megosztás, a hiba annyi, hogy egyik gépről nem tudok rálépni a másikra, de a net az megy.

IPszámozások ugyanabban az alhálóban vannak, elvileg ez így nem lehetne túl jó...
Make love not Wor.

#710 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 15:57

Idézet: csozsi - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 16:52

Home editionban pedig még butább a filemegosztás, meg a jogosultságkezelés, ott pláne műxenie kellene.
Make love not Wor.

#711 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 17:23

Idézet

Nem szivatlak benneteket, az oprendszer szivat engem.
Egyébként WinXP Professional SP2.
A routeres dolgokhoz nem tudok mit szólni sose használtam.
Elmondások alapján egyszerübbnek tünne mint a mostani megoldás, de két gép miatt ami egymás mellett van nem akarok venni.

Idézet

IPszámozások ugyanabban az alhálóban vannak, elvileg ez így nem lehetne túl jó...
Eredetileg a 192.168.0.1 a "hálókártya 1" nek volt kiosztva, nem is piszkáltam, mivel azt az ADSL szakik állították be tavaly, azt gondoltam, csak igy müködik.
De igy nem akarta engedni a megosztást, a másik gépet netezni, a varázsló lefuttatásakor meg ezt a IP-t mindig a "hálókártya 2" nek osztotta ki.
Csak igy müködött, hogy a "háló2" ezt a cimet kapta.
A "háló1" nek én irtam be egy tetszőleges cimet, a "háló3" IP-jét a gép osztotta ki mivel ez igy müködött másképp nem én nem piszkáltam.
Csak a két gép egymást nem engedi be.
Látják egymást de nem enged egyikről a másikra belépni.
Egyébként mi lenne szerinted a korrekt IP kiosztás, nem hiszem, hogy a jogosultságot befolyásolná, de kiprobálnám mert már teljesen reményvesztett vagyok.

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#712 Felhasználó inaktív   Kevanaar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 18:33

Sziasztok! Eddig sima adsl kapcsolaton keresztül csatlakoztam egy vpn magánhálózathoz. Most közbe lett iktatva egy Planet XRT-401E router, most ha simán tárcsázom a vpn kapcsolatot akkor az nem épül fel. A VPN útmutatóban az van írva, hogy a routernek támogatnia kell a GRE protokollt és egy tcp porton szabad forgalmat engednie. A router tűzfalában nem látom, hogy ezt ne engedné, a GRE protokollt pedig nem tudom, hogy támogatja-e. Remélem aki csinált már ilyet az tud segíteni! Előre is köszönöm!

#713 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 19:14

Idézet: szabi - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 18:23

Csak a két gép egymást nem engedi be.
Látják egymást de nem enged egyikről a másikra belépni.
Egyébként mi lenne szerinted a korrekt IP kiosztás, nem hiszem, hogy a jogosultságot befolyásolná, de kiprobálnám mert már teljesen reményvesztett vagyok.

Pedig de, mert másik gépről az IPcsomag nem tudja, hogy mi felé induljon el. Netezésnél a gateway felé megy, az dobja tovább. De ha magával a gateway cuccal akarsz kommunikálni, akkor annak két irányban is 192.168.0.x hálózat van...

ADSL-es felét 10.0.0.1-re teszed, aztán meg is fog javulni az egész szopás.
Make love not Wor.

#714 Felhasználó inaktív   Kevanaar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 00:13

Idézet: Kevanaar - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 17:33

Sziasztok! Eddig sima adsl kapcsolaton keresztül csatlakoztam egy vpn magánhálózathoz. Most közbe lett iktatva egy Planet XRT-401E router, most ha simán tárcsázom a vpn kapcsolatot akkor az nem épül fel. A VPN útmutatóban az van írva, hogy a routernek támogatnia kell a GRE protokollt és egy tcp porton szabad forgalmat engednie. A router tűzfalában nem látom, hogy ezt ne engedné, a GRE protokollt pedig nem tudom, hogy támogatja-e. Remélem aki csinált már ilyet az tud segíteni! Előre is köszönöm!

Közben rájöttem a válaszra, csak egy opciót kellett bejelölni a routerben átengedje a PPTP-t.

#715 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 07:07

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 20:14

Pedig de, mert másik gépről az IPcsomag nem tudja, hogy mi felé induljon el. Netezésnél a gateway felé megy, az dobja tovább. De ha magával a gateway cuccal akarsz kommunikálni, akkor annak két irányban is 192.168.0.x hálózat van...

ADSL-es felét 10.0.0.1-re teszed, aztán meg is fog javulni az egész szopás.

Hy

Sajnos nem segített.  :( 
Mint említettem szerintem a hozzáférési jogokhoz nem sok köze van az IP cimeknek és itt valami a hozzáférést blokkolja.

Miután az IP változtatás nem müködött, ma reggel megint lefuttattam a varázslót, de semmi változás.
Továbbra sem állítja be megfelelően a hálózatot. Söt, igazából nem is állít át semmit, valamiért azt hiszi, hogy ez jó igy. Milyen h*lye.

Közben ötödik napja, hogy nem tudom megoldani a két gép közötti másolást.
Nem is tudom... hmmm.... Már nem tudok mit irni az XP-re.

Szerintem ilyet még senki nem látott. Mindezt az én biztonságomért. Kínomban sirni tudnék.  :reklamacio:

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#716 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 10:22

Valaki! Help!!  :respect:
:up:

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#717 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 19:10

Jahno! Nincs több ötleted, pedig ebben biztam.
A logmein-ben is jó tanácsokkal láttál el. Most semmi ötlet?

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#718 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 19:24

Idézet: szabi - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 20:10

Jahno! Nincs több ötleted, pedig ebben biztam.
A logmein-ben is jó tanácsokkal láttál el. Most semmi ötlet?

Ha fenn van, akkor bemegyek oszt meghegesztem, morrancs rám MSN-en vagy valami, mert ettől már faszkivan :-)
Make love not Wor.

#719 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 19:50

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 20:24

Ha fenn van, akkor bemegyek oszt meghegesztem, morrancs rám MSN-en vagy valami, mert ettől már faszkivan :-)

Hy

Előre is köszi.  :respect:
Küldök privit.

SZERK: privi elment

Üdv
szabi

Szerkesztette: szabi 2006. 07. 05. 19:55 -kor

BF2 / Kép / BF3

#720 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 23:20

Idézet: szabi - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 20:50

SZERK: privi elment

Hjahh, nem csodálom, hogy nem bírtál vele, valami autentikációs dolog van elherélve. Eccer szoptam ilyennel, amikor júzer szénné tvíkelte az XPjét. Holnap folytköv  :D
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (119 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.