Idézet: Levi244 - Dátum: 2012. 05. 28. 12:50
Hát igen érdekes irányba ment el a beszélgetés.
Hja, vitted
Idézet
Gondoltam megosztom a véleményemet, aztán azt látom, hogy bengáli tigrisként ugrott rám rögtön két ember, mintha legalább a TP-Link életük célja lenne.
Egy faszt. A bullshit marketinget nem esszük meg. Full kama amit írtál, illetve ugye marketing bs....
Idézet
Nekem a Linksys és az egyéb márkák csak márkák, használom őket, megosztom amit tapasztalok és ennyi. Szeretem megindokolni is, hogy mit miért, így hozzáadok egy kis szaksajtó adalékot, de szigorúan csak amit én is tapasztalok.
Ja, persze, saját tapasztalat meg szaksajtó adalék, hápersze, nyilván

Idézem: "középkategóriától elérhető: Cisco Connect szoftver, ami tartalmaz egy nagyon gyors, átlátható, egyszerűen használható telepítési lehetőséget, szülői felügyelet funkciót, ami teljesen szabadon beállítható az alapján, hogy tartalomra, vagy időszakra akarjuk korlátozni a megjeleníthető online tartalmak körét, így biztosítva, hogy egy családon belül a gyerekek elérjék az internetes tartalmakat, de veszélyes tartalmakba ne fussanak bele + vendég hozzáférést lehet előre definiálni, hogy ne kelljen bármelyik vendégünknek aki mobiltelefonnal, tablettel vagy laptoppal jön hozzánk, minden esetben külön szenvedni a hozzáférés beállíátásával"
Bazmeg, ez gyári sajtóanyag, ne szédíts már, hogy saját tapasztalat. Mert érted, ha leírtad volna, hogy ezzel a 10 éves fiadat minden nap 21 és 14 óra között kitiltottad a fácséról és tecsőről, akkor azt mondanám, hogy épp elképzelhető, de bazmeg ez így védhetetlen...
Idézet
Tehát marketing bullshit kizárva. Én így működöm.
made my day
Idézet
Furcsa hogy ahogy nem TP-Linket istenítő kommentek jönnek, egy napon belül kb. egyszerre torkollnak le. És milyen jó, hogy a talonban rögtön van egy TP-Link doboz, amit lehet posztolni? Lehet, hogy tévedek, de érdekességképpen rágugliztam, hogy ez a kép megtalálható-e, és hát a legjellemzőbb szavakra semmi….. Jahno, neked otthon egy sufni TP-Link nagykered van? Ez sok mindent megmagyarázna.
kiscsillag, nézd már meg, hogy te mikor regisztráltál, hány topichoz szóltál hozzá és mit, majd játszd már el ezt Jahno-val, vagy akár velem.
Na ugye, nyilván mi vagyunk a tplink nagyker, te meg véletlen se linksys (báj csicsó hángöri) marketing...
Ugyanmár...
Idézet
Ami a tény: a TP-Link egy Z kategóriás kínai gyártó, ami startlapozóknak lehet max. megoldás. Aki többre vágyik, az nem feltétlenül Linksys-t, de mindenképp más márkát választ.
Ami tény: alap (te szavaiddal: startlapozó) szinten mindkettő ugyanazt nyújtja, akinek pedig komolyabb igényei vannak az rak rá 3rd party fw-t...
Idézet
Szivesen beszélgetek értelmesen érvelve, de a személyeskedést hagyjuk el, mert én nem úgy szoktam érvelni, hogy aki hangosabban és nagyobbakat mond, az a nyertes……
Na gyerünk, szívesen látnám már az érveidet...