HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#2301 Felhasználó inaktív   Ariel 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 06. 16:56

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2010. 04. 06. 15:51

A upc on-line igyekszik minden nagy érdeklődést kiváltó a kérdésre válaszolni, ami megjelenik web-en. A kérdések nagy része több fórumon is feltűnik, amelyekre megpróbálunk minél több hasznos információt közvetítve reagálni. Egy olyan választ, amely teljes mértékben tartalmazza az álláspontunk több helyen is felhasználunk, hiszen minden érdeklődő felé azonosak az indokaink. A másik lehetőség, hogy egy linket helyezünk el arra a helyre mutatva, ahol már egyszer megtörtént a válaszadás.

mint irtam naiv voltam, hogy ertheto, oszinte, marketingrizsamentes valaszt vartam.
igerem, arra a kis idore amig a upc elofizetoje maradok nem varok semmit hasonlot.

#2302 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 17:07

Nézegettem több oldalon is a UPC Direct megújuló kínálatát és nagyon el vagyok keseredve. Sokkal jobb lesz a műholdas kínálat, mint a kábeles, pedig utóbbi kedvezményesen is jóval többe kerül, mint a műholdas :(
TV6, MTV zenecsatornák, Boomerang, ilyen csatornák mikor lesznek kábelen? Itt nem hogy bővítés, hanem csatornaszám csökkentés van :(

#2303 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 18:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Papesz - Dátum: 2010. 04. 06. 17:45

Azért ez nem biztos hogy így van.

Emlékszel rá, amikor kivették a Mezzo-t? Annyian reklamáltak, hogy egy hónap múlva visszakerült. A remény hal meg utoljára, vagyis én remélem, hogy ezúttal is összegyűlik egy tonnányi panasz.

És igen, az egyik döntő érv a digitális adás mellett nálam is az NASN volt az amerikai sportok miatt. A másik a National Geographic Wild. Az még szerencsére van.

Igen, emlékszem, három éve pont ilyenkor, és Bp-en. Tegnap beszélgettem egy kedves ügyfélszolgálatossal. Elmondtam neki a Thomsonnal kapcsolatos szoftveres gondokat (pl. legújabban azt, hogy a felvétel visszanézése után bizonyos poziciótól, jellemzően a kétharmad részétől, visstaugrik az elejére). Elmondta, hogy mivel hasznosnak tarja az áltlam elmondottakat, az összes észrevételemet továbbítja emailben a fejlesztő csoportnak. Az ügyfélszolgálat azonban tőlük általában nem kap visszajelzést.
Én ez utóbbit tartom sajnálatosnak. Ezért vagyok szkeptikus aZ ESPN-nel kapcsolatban is. Bár igazad van, a remény hal meg utoljára. Ismét hivatkoztam fórumokra, többek között a hwsw-re is. :)
"Légy szerény mint én..."

#2304 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 18:03

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2010. 04. 06. 18:07

Nézegettem több oldalon is a UPC Direct megújuló kínálatát és nagyon el vagyok keseredve. Sokkal jobb lesz a műholdas kínálat, mint a kábeles, pedig utóbbi kedvezményesen is jóval többe kerül, mint a műholdas :(
TV6, MTV zenecsatornák, Boomerang, ilyen csatornák mikor lesznek kábelen? Itt nem hogy bővítés, hanem csatornaszám csökkentés van :(

Lehet, hogy igaz az az állítás, hogy a DTH (műholdas) piacon nagyobb verseny van, mint a kábelesen.
"Légy szerény mint én..."

#2305 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 19:10

Üzenet megtekintéseIdézet: zoli62 - Dátum: 2010. 04. 05. 19:28

Újabb hibába futottam bele. Thomsonnal felvettem egy adást. Visszanéztem, és a felvétel kb. kétharmad részénél visszaugrott a feléig. Találkozott már valaki ehhez hasonló hibajelenséggel? Mitől lehet ez?

Én egyszer régebben tapasztaltam ilyet egy NFL meccsen, ott kb. 10 percet ugrott vissza.

Bár ez lenne a legnagyobb baj ezzel a dobozzal...

#2306 Felhasználó inaktív   robbie78 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 06. 19:19

Szevasztok fórumozók,

Úgy látom elég tapasztalt gárda van itt (MEzzo story stb.) Meg tudja valaki mondani, hogy hogyan éljek panasszal hivatalosan is, azért mert hiányolom az ESPN-t ?

Beforgatok még pár ismerősöm csak tudjam meg a módját :-))

Előre is köszi.

#2307 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 19:22

Beírom ide is, amit a comment.blog-ra írtam bejgli kommentjére.

"Milyen túl alacsony árak? Nézzük már meg az upc.at árait és kínálatát!"

Ez ült.
AT: 31 EUR-ért (8100 HUF) 102 csatorna
HU: ?? EUR-ért (7000 HUF) 68 csatorna

AT: 21 EUR-ért (5600 HUF) 68 csatorna
HU: ?? EUR-ért (4500 HUF) 38 csatorna

Ha az ember HD-ra gyúr akkor ott van 6 HD csatorna az alapcsomagban

ESPN America, ESPN Classic, nem rossz

Még egyszer: menjenek a picsába

Más: a vevői igényfelmérés tuti kamu, én még sehol, egy fórumon sem találkoztam senkivel, akit az upc megkérdezett volna, hogy mégis mire van igénye.
Ugyanakkor digitálisból is kivették ezek a majmok az ESPN-t, ment is a telefon a lemondásról.
Csatornaszűke, lásd még osztrákéknak alig többért belefér másfélszerannyi csatorna.

#2308 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 19:29

Üzenet megtekintéseIdézet: robbie78 - Dátum: 2010. 04. 06. 19:19

Szevasztok fórumozók,

Úgy látom elég tapasztalt gárda van itt (MEzzo story stb.) Meg tudja valaki mondani, hogy hogyan éljek panasszal hivatalosan is, azért mert hiányolom az ESPN-t ?

Beforgatok még pár ismerősöm csak tudjam meg a módját :-))

Előre is köszi.

A mezzo-nál az volt a kulcs, hogy igaz, hogy nagyon szűk réteg nézte (max párezer ember az egész országban), de ez a kis társaság nagyon hangos tudott lenni. "Száznyolcvanhat közéleti személyiség írta alá a Nyilvánosság Klub felhívását, tiltakozva az ellen, hogy a UPC kábelcsatorna legdrágább csomagkínálatából kiveszi a Mezzo francia kulturális tévécsatornát." Népszabadság, ÉS, Index, ez a kis társaság mindenhol tudta hallani a hangját. Továbbá ara rá lehet mondani azt, hogy kultúra.
Aztán volt a nagy tiltakozás, az UPC meg meghátrált.

Szerintem a megoldás a következő
- UPC ktv lemond (én analógra váltok vissza digit gold dvr-ról, célszerűbb lenne más szolgáltató de ez nálam nem megy)
- kihangsúlyozni, hogy ezért
- neten megpróbálni megnézni ami kell (espnplayer.com, espn360.com, stb., nekem 3k felszabadul havonta az UPC-nél, ezt szívesen költöm NFL-re a szezonban)
- ha ez nem megy, akkor torrent

#2309 Felhasználó inaktív   Ariel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 07. 13:24

van ahol a marketing nem csak rizsafozessel er veget.
a T-home ugy latszik raerzett a upc hangulatra es mar telefonaltak is, hogy itt a soha vissza nem tero lehetoseg a T-SAT beszerelesere. :D

nem tudom ez csak tiszta veletlen-e vagy rajottek, hogy most erdemes probalkozni a upc-s korzetekkel.

#2310 Felhasználó inaktív   Gubip 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 07. 13:48

Üzenet megtekintéseIdézet: xclusiv - Dátum: 2010. 04. 06. 20:22

Beírom ide is, amit a comment.blog-ra írtam bejgli kommentjére.

"Milyen túl alacsony árak? Nézzük már meg az upc.at árait és kínálatát!"

Ez ült.
AT: 31 EUR-ért (8100 HUF) 102 csatorna
HU: ?? EUR-ért (7000 HUF) 68 csatorna

AT: 21 EUR-ért (5600 HUF) 68 csatorna
HU: ?? EUR-ért (4500 HUF) 38 csatorna

Ha az ember HD-ra gyúr akkor ott van 6 HD csatorna az alapcsomagban

ESPN America, ESPN Classic, nem rossz

Még egyszer: menjenek a picsába

Más: a vevői igényfelmérés tuti kamu, én még sehol, egy fórumon sem találkoztam senkivel, akit az upc megkérdezett volna, hogy mégis mire van igénye.
Ugyanakkor digitálisból is kivették ezek a majmok az ESPN-t, ment is a telefon a lemondásról.
Csatornaszűke, lásd még osztrákéknak alig többért belefér másfélszerannyi csatorna.

sziasztok!

és ne is beszéljünk a kérhető minicsomagokról pár euróért cserébe, ahol minimum 4-5 csatona van csomagonként

#2311 Felhasználó inaktív   Gubip 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 07. 13:50

ha ilyen szűkös a csatonahely, akkor nem kellene külön info24 meg videótár ajánló. semmi értelmes nincs rajta,

#2312 Felhasználó inaktív   z67 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 07. 14:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubip - Dátum: 2010. 04. 07. 13:50

ha ilyen szűkös a csatonahely, akkor nem kellene külön info24 meg videótár ajánló. semmi értelmes nincs rajta,

Nagyon jó meglátás.
JANÓTÓL nem kérek, sem választ, sem tanácsot!

#2313 Felhasználó inaktív   Gubip 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 07. 14:59

Üzenet megtekintéseIdézet: z67 - Dátum: 2010. 04. 07. 15:58

Nagyon jó meglátás.

és ugye a 68-ba ezt is beleszámolják

ha ezt a kettőt kiveszik és berakják a két ESPN-t akkor senki nem fog reklamálni:D

Szerkesztette: Gubip 2010. 04. 07. 15:06 -kor

#2314 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 07. 17:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubip - Dátum: 2010. 04. 07. 14:50

Rosszkor nézed. ;)
Az info24-en felvilágosító filmecskék is akadnak. Számomra újat csak akrobatikában mutatnak... :D
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#2315 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 08. 12:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubip - Dátum: 2010. 04. 07. 13:50

Miből áll ösze a a 68 csatorna?

2 említett csatorna (upc videotár info*, info24)
3 csatorna, amit simán antennával nézhetek, ha akarok (m1, RTL Klub, TV2)
3 párt TV (Magyar ATV, Hír TV, Echo TV)
14 töltelékcsatorna (ezen lehet vitatkozni)
(Poén!, FEM3, Zone Reality, Zone Club, 4-es storytv, Reflektor TV, Hálózat TV, Pax TV, OzoneNetwork, Zone Romantica, Vital TV, LifeNetwork, m2, Cool TV)

Ez eddig 22, a 68 harmada!

A többin lehet vitatkozni, én a maradék 44-ből max. 20-at nézek (ha nézek)

#2316 Felhasználó inaktív   djlacee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 08. 14:58

Ráadásul a UPC Videotár info szétakad, igen gyakran
upc Fiber Power 25 + Telefon Bronze + Digital Bronze DVB-C, MinDigTV DVB-T, DVB-S Astra 19,2°+23,5°

#2317 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 08. 15:44

Üzenet megtekintéseIdézet: xclusiv - Dátum: 2010. 04. 08. 12:41

Miből áll ösze a a 68 csatorna?

2 említett csatorna (upc videotár info*, info24)
3 csatorna, amit simán antennával nézhetek, ha akarok (m1, RTL Klub, TV2)
3 párt TV (Magyar ATV, Hír TV, Echo TV)
14 töltelékcsatorna (ezen lehet vitatkozni)
(Poén!, FEM3, Zone Reality, Zone Club, 4-es storytv, Reflektor TV, Hálózat TV, Pax TV, OzoneNetwork, Zone Romantica, Vital TV, LifeNetwork, m2, Cool TV)

Ez eddig 22, a 68 harmada!

A többin lehet vitatkozni, én a maradék 44-ből max. 20-at nézek (ha nézek)

Valójában a 68 sem 68, hanem inkább inkább csak 67,5, mert a VH1 csak napi 12 órában megy, délután azon is a Comedy Centralt adja a UPC :(
Az lenne jó, ha azok a csatornák, amik a UPC Direct-en mennek (TV6, Boomerang, MTV zenecsatornák) a kábel tv-re is bekerülnének. Nem is értem, hogy ugyanaz a cég a műholdas szolgáltatásra meg tud egyezni a csatornával, a kábel tv-re pedig nem, holott a kábel tv-n jóval magasabb a havidíj, még kedvezményekkel is.

#2318 Felhasználó inaktív   sirarcheer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 08. 16:08

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2010. 04. 08. 15:44

Valójában a 68 sem 68, hanem inkább inkább csak 67,5, mert a VH1 csak napi 12 órában megy, délután azon is a Comedy Centralt adja a UPC :(
Az lenne jó, ha azok a csatornák, amik a UPC Direct-en mennek (TV6, Boomerang, MTV zenecsatornák) a kábel tv-re is bekerülnének. Nem is értem, hogy ugyanaz a cég a műholdas szolgáltatásra meg tud egyezni a csatornával, a kábel tv-re pedig nem, holott a kábel tv-n jóval magasabb a havidíj, még kedvezményekkel is.

Gondolom, mert kábel szolgáltatót nem mindig tudsz váltani, tányérost meg igen.
Egyébként van olyan csatorna ami kábelen van és directen nincs.

#2319 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 08. 16:50

Üzenet megtekintéseIdézet: sirarcheer - Dátum: 2010. 04. 08. 16:08

Gondolom, mert kábel szolgáltatót nem mindig tudsz váltani, tányérost meg igen.
Egyébként van olyan csatorna ami kábelen van és directen nincs.

Elképzelhető, sajnos mi sem tudunk váltani, egyedül a Digikábel lenne alternatíva, de ott sem az igazi a kínálat, műholdas antennát pedig nálunk nem lehet felrakatni.
Poén, Film+2, info24 tv, Discovery Science, Da Vinci Learning, Ozone Network, Baby TV, Zone Romantica, Zone Club, Sorozat+, Reflektor, Musicmix, Mezzo, Life Network, Vital Tv (bár utóbbi már nem sokáig) ami kábelen van és a UPC Direct-en nincs. Ezek közül a Discovery Science, a Da Vinci, a Mezzo és a két Ozone csatorna amit jónak mondható, a többit én szívesen lecserélném azokra, amik a UPC Direct-en vannak.

#2320 Felhasználó inaktív   Gubip 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 09. 13:28

nekem a Thomson box mostanság nem veszi fel a műsorokat, amiket éjszakára beállítok. ezt főleg akkor, amikor este két felvétel megy. utána semmit nem vesz fel.

hajnalban arra ébredtem, hogy megy a felvétel, olyan időpontban, amikor nincs beállítva semmi. bekapcsolnám, de nem lehet (mintha meg lenne fagyva) . egy idő után újraindul az egész és nincs semmi baja. de semmilyen műsort nem rögzít

remélem érthetően írtam

esetleg ilyennel találkozott már valaki?

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.