HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#2361 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 14. 20:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Falconeye - Dátum: 2010. 04. 14. 14:20

Sajnos a zúgást, kénytelen leszel megszokni, mert a "fekete"DCI6221-es Thomsonok, mind ilyenek!
A tápjuk zajos(olyan, mint egy pici villanymotor)és a ventillátor is rátesz még! Onnan tudom, mert nekem is volt fekete Thomsonom, de
aztán sikerült egy ujjabb csere alkalmával ujra egy új "szürke"DCI62-est birtokba vennem a upc jóvoltából, és azóta is ez van!
És bizony sokkal csendesebb, mint a fekete!

Elvileg kikapcsolás után a vinyó 1-2 perc múlva le kell, hogy álljon és így, szokott csendesedni a box.
Csak az a kérdés, hogy a feketéken ez segít-e zaj szemponból...:huh:

Értem, akkor ezek szerint ez normális :(
Hogy tudtad kicseréltetni szürkére? Nekünk azt mondta a szerelő, amikor ezt a feketét hozta, hogy előre nem tudják mi lesz, azt hozzák ami van raktáron.

#2362 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 20:40

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2010. 04. 14. 15:27

Sajnos a TV6 és a SportM csatornák indulás előtti tesztadásáról még nincsenek pontos információink, feltehetően a SportM hamarabb látható lesz.

Köszönöm a tájékoztatást.

#2363 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 20:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2010. 04. 14. 20:21

Az RTL Klub-os hang hiba nálam sem jelentkezik.

A következő csatornák bekerülésére milyen esélyek vannak:
Duna II Automónia
ESPN Classic
ESPN America
MTV Dance
MTV Rocks
MTV Hits
MTV Europe
VH1
VH1 Classic
Nat Geo Music
Movies24
Discovery Travel & Living
Discovery World
ID Investigation Discovery
Viasat History
History HD
Boomerang
KidsCo
Pro7
RTL II
3sat
Deutsche Welle
Arte (HD)
CNBC
Sky News
Bloomberg
ARD (HD)
Super RTL

Pro7 itt Budapesten volt, de sajnos tavaly kivették, tényleg jó lenne, ha most visszakerülhetne valamelyik idegennyelvű csomagba.
A Boomerang-ot és az MTV zenecsatornákat én is szívesen látnám a kínálatba.

#2364 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 22:07

Az RTL Klub-os hang hiba nálam sem jelentkezik.

Duna II Automónia
ESPN Classic
ESPN America
MTV Dance
MTV Rocks
MTV Hits
MTV Europe
VH1
VH1 Classic
Nat Geo Music
Movies24
Discovery World
Viasat History
History HD
Boomerang
KidsCo
Pro7
RTL II
3sat
Deutsche Welle
Arte (HD)
CNBC
Sky News
Bloomberg
ARD (HD)
Super RTL

Ezek kötül a Pro7-et, Duna II-őt decemberben vették ki.
"Légy szerény mint én..."

#2365 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 09:39

Megjelent a Filmbox Family a 38-as csatornán, de le is van zárva, gondolom csak a Filmbox csomag előfizetőinek megy. Szerintetek érdemes megrendelni ezt a csomagot? Egy-két film lenne, ami érdekelne, de ezért a 900.-Ft-ot sokallom. Lehet, hogy fog ez még lejjebb is menni?

Arra esetleg van esély, hogy a német nyelvű csatornák egy csomagba kerüljenek? Nem a legjobb a német nyelvtudásom, de az idegennyelvű csatornák közül ezeket szoktam nézni, most viszont az Európa mellé a Világ csomagot is meg kellett rendelni, ha az összes német csatornát nézni akarjuk, pedig a görög, szlovén, kínai, lengyel csatornákra nincs szükségünk.

#2366 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 09:53

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2010. 04. 15. 10:39

Megjelent a Filmbox Family a 38-as csatornán, de le is van zárva, gondolom csak a Filmbox csomag előfizetőinek megy. Szerintetek érdemes megrendelni ezt a csomagot? Egy-két film lenne, ami érdekelne, de ezért a 900.-Ft-ot sokallom. Lehet, hogy fog ez még lejjebb is menni?

Szerintem lejjebb már nem fog menni, inkább csak emelkedni fog az ára.

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2010. 04. 15. 10:39

Arra esetleg van esély, hogy a német nyelvű csatornák egy csomagba kerüljenek? Nem a legjobb a német nyelvtudásom, de az idegennyelvű csatornák közül ezeket szoktam nézni, most viszont az Európa mellé a Világ csomagot is meg kellett rendelni, ha az összes német csatornát nézni akarjuk, pedig a görög, szlovén, kínai, lengyel csatornákra nincs szükségünk.

Nem valószínű, hogy lesz külön német csomag.

Szerkesztette: Gubek 2010. 04. 15. 09:55 -kor

------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#2367 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 09:54

Ezekért a német csatornákért valaki hajlandó lenne fizetni is?

#2368 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 10:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2010. 04. 15. 10:53

Szerintem lejjebb már nem fog menni, inkább csak emelkedni fog az ára.

Nem valószínű, hogy lesz külön német csomag.

Értem, nem tudom érdemes-e kérni ennyiért.

Nem is kimondottan német csomagra gondoltam, hanem hogy egy csomagon belül legyenek a német nyelvű csatornák, mert ezt így nem igazán érzem korrektnek, hogy ha valakit érdekelnek a német nyelvű csatornák, akkor mindkét csomagot kérnie kell :(

#2369 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 10:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Takeshi - Dátum: 2010. 04. 15. 10:54

Ezekért a német csatornákért valaki hajlandó lenne fizetni is?

Az egyik csomagot ingyen kaptuk mint régi előfizetők, az Európa csomagot választottuk, viszont mivel az ORF1 a Világ csomagba került, kértük azt is. Annyiból jó ez a csatorna, hogy friss filmek és sorozatok mennek rajta, ugyanakkor mivel közszolgálati nincs megszakítás.
Azonban most gondolkozom rajta, hogy lemondjuk ezt a Világ csomagot és inkább a Filmboxot helyette, igaz a 300.-Ft-ot meg kellene még toldani 600.-Ft-al ahhoz. Nem tudom mi legyen.

Szerkesztette: s.attesz 2010. 04. 15. 10:07 -kor

#2370 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 11:05

Döntöttünk, kértük ezt a Filmbox csomagot, meglátjuk milyen, ha mégsem tetszik, akkor az ügyintéző hölgy azt mondta, hogy bármikor következmények nélkül lemondhatjuk.
A megrendelés után mennyivel kellene elindulnia a csatornának? Úgy emlékszem, hogy amikor a Világ csomagot kértük, akkor az elindult, mire befejeztük a beszélgetést, a Filmbox-on viszont még mindig a nincs hozzáférése felirat fogad, igaz még csak kb. 30-40 perce, hogy megrendeltük.

Szerkesztette: s.attesz 2010. 04. 15. 11:05 -kor

#2371 Felhasználó inaktív   Krisz80 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 15. 11:22

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2010. 04. 15. 12:05

Döntöttünk, kértük ezt a Filmbox csomagot, meglátjuk milyen, ha mégsem tetszik, akkor az ügyintéző hölgy azt mondta, hogy bármikor következmények nélkül lemondhatjuk.
A megrendelés után mennyivel kellene elindulnia a csatornának? Úgy emlékszem, hogy amikor a Világ csomagot kértük, akkor az elindult, mire befejeztük a beszélgetést, a Filmbox-on viszont még mindig a nincs hozzáférése felirat fogad, igaz még csak kb. 30-40 perce, hogy megrendeltük.

Mikor mi rendeltük nekünk negyed órát mondott az ügyfélszolgálatos de már előbb elindult.

#2372 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 11:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Krisz80 - Dátum: 2010. 04. 15. 12:22

Mikor mi rendeltük nekünk negyed órát mondott az ügyfélszolgálatos de már előbb elindult.

Nálunk még mindig nem indult el, egyik box-on sem, kb. másfél órája, hogy megrendeltük a 1221-en. Lehetséges, hogy elakadt a megrendelés vagy most hosszabb idő, amíg bekapcsolják?

#2373 Felhasználó inaktív   Hakuho 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 12:51

Szerintem akinek van HBO MAX PAK,annak semmi szüksége FILMBOX csomagra?!

#2374 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 13:18

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2010. 04. 15. 12:56

Nálunk még mindig nem indult el, egyik box-on sem, kb. másfél órája, hogy megrendeltük a 1221-en. Lehetséges, hogy elakadt a megrendelés vagy most hosszabb idő, amíg bekapcsolják?

Kellene egy box újraindítás, falból kihúz, vár egy percet majd ismét bedug.

Üzenet megtekintéseIdézet: Hakuho - Dátum: 2010. 04. 15. 13:51

Szerintem akinek van HBO MAX PAK,annak semmi szüksége FILMBOX csomagra?!

Ahogyan elnéztem az Extra és a Family kínálatát sok az ismétlés és kevés a nézhető program. Ráadásul a Family csak 8-21 vagy 8-22 óra között ad így mondjuk egy esti filmet nem is lehet rajta nézni. Szerintem én biztos nem fogom megrendelni ilyen gyér kínálattal. Ha mondjuk beletennék a Gold csomagba vagy tennének mellé még néhány csatornát (Discovery, MTV, stb) akkor már elgondolkodnék, hogy megrendeljem de ezzel a két csatornával semmiféleképen sem kell.

Szerkesztette: Gubek 2010. 04. 15. 13:26 -kor

------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#2375 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 15:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2010. 04. 15. 14:18

Kellene egy box újraindítás, falból kihúz, vár egy percet majd ismét bedug.

Ahogyan elnéztem az Extra és a Family kínálatát sok az ismétlés és kevés a nézhető program. Ráadásul a Family csak 8-21 vagy 8-22 óra között ad így mondjuk egy esti filmet nem is lehet rajta nézni. Szerintem én biztos nem fogom megrendelni ilyen gyér kínálattal. Ha mondjuk beletennék a Gold csomagba vagy tennének mellé még néhány csatornát (Discovery, MTV, stb) akkor már elgondolkodnék, hogy megrendeljem de ezzel a két csatornával semmiféleképen sem kell.

Megpróbáltam, de továbbra is nincs hozzáférése üzenet fogad. Próbáltam telepítést, sőt még gyári beállítást is, de akkor sem indult el. Lehet, hogy visszatelefonálok a 1221-re, hogy nem indult el.

Nézegettem a műsorújságokat és tényleg igazad van, lehet hogy végül néhány nap után vissza is mondjuk.

Szerkesztette: s.attesz 2010. 04. 15. 15:27 -kor

#2376 Felhasználó inaktív   Falconeye 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 15:39

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2010. 04. 14. 21:38

Hogy tudtad kicseréltetni szürkére? Nekünk azt mondta a szerelő, amikor ezt a feketét hozta, hogy előre nem tudják mi lesz, azt hozzák ami van raktáron.

Nem kértem külön szürke boxot! Egyszerüen volt egy hülye rögzítési hibám, amit 3 box cserével gondolt a upc megoldani.
Utolsó alkalommal a technikus srác mondta, hogy még találtak egy szürkét raktáron(maga sem érti hogyan!)és azt hozta ki nekem! Tehát, mondhatni, mákom volt!
A megtapasztalt fekete zajossága, és az alapból való lebutítása miatt(RF kimenet nuku)egy cseppet sem bánom!!

#2377 Felhasználó inaktív   djlacee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 15:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2010. 04. 14. 19:21

Duna II Automónia
ESPN Classic
ESPN America
MTV Dance
MTV Rocks
MTV Hits
MTV Europe
VH1
VH1 Classic
Nat Geo Music
Movies24
Discovery World
Viasat History
History HD
Boomerang
KidsCo
Pro7
RTL II
3sat
Deutsche Welle
Arte (HD)
CNBC
Sky News
Bloomberg
ARD (HD)
Super RTL

Ezek a csatornák szerintem is hiányoznak a kínálatból, de kiegészíteném még pár csatornával:
Super One
PV TV
Nóta TV
Muzsika TV
MTV Music
Digi Sport
FX TV
1 Music Channel
H!T Music Channel
ORF Sport Plus
Discovery Showcase HD
Nat Geo Music
KI.KA
MTVNHD

Szerkesztette: djlacee 2010. 04. 15. 15:58 -kor

upc Fiber Power 25 + Telefon Bronze + Digital Bronze DVB-C, MinDigTV DVB-T, DVB-S Astra 19,2°+23,5°

#2378 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 17:27

...

Szerintem kb. semmi.
A külföldieket áttették kiegészítő csomagba, az ESPN America-t most kapcsolták ki április 1-el.

Ami bővülés (ha bővülés, valszeg inkább csere) lesz az szerintem n+1. chello media (zone*, sport*) illetve iko (*+), vagy egyéb hulladék lehet.

ESPN Classic?
Felejtsd el. Vagy fizess elő UPC-re Ausztriában, ott van.

Szerkesztette: xclusiv 2010. 04. 15. 17:27 -kor

#2379 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 18:09

Tisztelt Upc on-line!

Lenne az epg-vel egy megjegyzésem.
Elsősőrban a Cinemaxoknál láttam,de előfordulhat más csatornánál is.
PL:

Az Epg azt irta,hogy Halálos Iramban. Ennek a fílmnek több része is van. Ez nem volt jelőlve. Holott a Harmadik rész ment,melynek címe: Halálos iramban: Tokiói hajsza
De volt már más fílmnél is,hogy nem volt megjelőlve.
Ilyenkor az ember úgy gondolja,hogy a Fílm első része megy,és mikor oda kapcsol akkor koppan.

A másik dolog,hogy a Filmbox műsora a műsortárban csak a Teljes kinálat menü pontban található meg.
A Fílm menűpontban pl nincs.
A Filmbox HD meg nincs a HD menüpontban.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#2380 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 19:32

Újraaktiválás és újratelepítés után nagy nehezen elindult a Filmbox csomag. Nem tudom mi lehetett, hogy ilyen nehezen aktiválódott.
Őszintén szólva kissé el vagyok keseredve, mint prémium csomag kicsit többet vártam azért ezektől a csatornáktól. A minőség elég gyenge, főleg a Filmbox Family esetében, mindkét adó kissé kockásodik, az utóbbinak pedig nagyon fura a hangja, mintha nem lennének magas hangok. Minőségileg messze elmaradnak az HBO-tól és a többi filmcsatornáktól. A Cinemax-on is sok régi film megy, de ott sokkal élesebb a kép és szebbek a színek is.

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.