Idézet: m_and_m - Dátum: 2011. 06. 29. 08:46
Mert te mindig 100%-osan mindenkinek rendelkezésére állsz? Te mindig, minden olyan körülményt ki tudsz zárni, ami megakadályozna ebben? És ezt előre meg is tudod ígérni, természetesen 100%-os biztonsággal?
Természetesen nem, de amit vállalok azt bőven 90+%-ban (szerintem a 99+% is megvan, csak nem akarok nagyot mondani) teljesítem, másrészt meg nem vagyok egy többszázezer előfizetővel rendelkező, többmilliárdos árbevételű multi. Nem ugyanaz a műfaj...
Idézet
Gondolkozz el, és épeszű, valóban jogos problémákkal gyere ide, különben csak trollkodsz. Pl.: ha már két napja nem megy a dolog, akkor morgolódhatsz, de igazából csak akkor jogos, ha a szolgáltató ne mutat szándékot a kiesés ellentételezésére.
Egyrészt nem én jöttem a problémával, csak reagáltam rá. A trollkodás erősen szubjektív kategória, szerintem ez a személyeskedő hangvételű irományod inkább trollkodás, mint az enyém, amiben azt írtam, hogy azért illene nap közben 4 óra alatt elhárítani egy vélhetően sok embert érintő problémát, illetve kommunikálni kellene az előfizetőkkel, pláne ha nem miattuk van, pl. markolóval átvágott optika, stb.
Idézet
Azt is tudnod kell, hogy ez a fórum nem a hivatalos UPC szócső, semmi kötelezettsége, hogy ezt olvasgassa és válaszokat írogasson (igaz, ha megteszi, az jólesik nekünk)
Gondolom nem ér meglepetésként, hogy az itt upconline néven kommentelő user az upc ügyfélszolgálat munkatársa, akinek ez a dolga. Lehet jófejségnek nevezni, amit csinál, de valójában ez a munkája.
Idézet
(Aztán meg minek várod el, hogy ide kommentelje az üfsz, hiszen épp az a baj, hogy nincs Internet elérésed.)
Azért valahogy csak bekommentelt ide

Egyébként a mobilnet korszakban szerintem sok háztartásban van "backup internet kapcsolat".
Idézet
Elmondom, hogy nálam a UPC tv szolgáltatás nagyon stabilan megy (nagyon ritkán egy-két blokkosodás, drop-out észrevehető). A gond náluk inkább az STB-vel, és a műsorok, ki-bepakolgatásával van. Ezekről értekezünk itt rendszeresen. A kezdetetektől fogva használom az UPC digitális szolgáltatást és kiesés, még 10 percre se volt.
Én is használtam a digitálist, de lemondtam több okból is (drága, stb, espn).
És nekem is UPC szolgáltatásom van, én is elégedett vagyok vele, alapvetően megbízhatóan, jól működik.