HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#4821 Felhasználó inaktív   Melcsi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 03. 15:15

Tud valaki segiteni ha az HBO MAXPAK-ot szeretném felbontani úgy. hogy vállaltam hűségszerződést akkor mennyi kötbért kell fizetnem.

Előre is köszönöm.

#4822 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 03. 15:43

Ha jol remlik, akkor a (listaar-kedvezmenyes ar)*igenybevett honapok szama a formula upc-eknel. De az aszf megmondja.
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#4823 Felhasználó inaktív   Melcsi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 03. 16:17

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2011. 07. 03. 15:43

Ha jol remlik, akkor a (listaar-kedvezmenyes ar)*igenybevett honapok szama a formula upc-eknel. De az aszf megmondja.

Csak már egy ideje nézegtem az ÁSZF-et de semmit nem találtam.:(

#4824 Felhasználó inaktív   kgy89 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 08. 15:16

Üdv!

Létezik arra megoldás, hogy a hang ne csússzon. Az alap media box van (pace sd), scarton csatlakozik az 5.1-re.
A hang hamarabb jön mint a kép. A tv hangszóróján nincs probléma de azon nem akarom hallgatni.

#4825 Felhasználó inaktív   KuNgZi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 08. 19:23

Üzenet megtekintéseIdézet: -MCsaba- - Dátum: 2011. 07. 03. 14:45

Köszi, akkor tesztelhetnek valamit az RTL-nél.. (a 16:9-es átálláshoz gondolom én)

ma délelőtt vagy 2 órán keresztül letterboxba ment az adás. biztos most folyik a teszt
PC: Asus m5a99x EVO R2.0 + FX8120@4Ghz@1.25V + Corsair H100i@2db Coolink Swif2 120p + Corsair Vegeance Blue 2*4GB DDR3 1600Mhz + Asus HD7850-DC2-2GD5-V2 @1100/1475 + OCZ Agility 3@60GB + Samsung 1TB Sata2 + CM 690 ii Advanced/window --- Samsung Galaxy S2 + 32GB Samsung Class10 MicroSD + Samsung MHL Adapter + JIG + OTG kábel

#4826 Felhasználó inaktív   lordvico 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 09. 11:01

Sziasztok!

Frissen beszerelt digital bronze, alap dekóderrel, pár nap után eljutott oda, hogy az idő többségében egy csatorna sem jön be. Nem kockásodik, hanem a nincs jel üzenet jön fel. Ha kihúzom a konnektorból, 1-2 percre működik. Gondolom gyenge a jel. Viszonylag hosszabb koax kábel vezet a tévéhez,le kellene ezt rövidíteni?
Nagyon meglepett, hogy egy digitális szolgáltatás ennyire "fapados".

#4827 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 09. 12:40

Üzenet megtekintéseIdézet: lordvico - Dátum: 2011. 07. 09. 12:01

Viszonylag hosszabb koax kábel vezet a tévéhez,le kellene ezt rövidíteni?

Kérdés, hogy milyen a minősége annak a madzagnak, koax-nál elég tré dolgokat láttam (házibarkács). De simán lehet házon kívül is a hiba. Első körben megnézném rövid kábellel, ha nem megy akkor hibajelzés az üfsz-nek

#4828 Felhasználó inaktív   lordvico 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 11. 19:33

Üzenet megtekintéseIdézet: xclusiv - Dátum: 2011. 07. 09. 13:40

Kérdés, hogy milyen a minősége annak a madzagnak, koax-nál elég tré dolgokat láttam (házibarkács). De simán lehet házon kívül is a hiba. Első körben megnézném rövid kábellel, ha nem megy akkor hibajelzés az üfsz-nek

ÜFSZ csinált egy gyári resetet, de a telepítés nem futott le, mivel a jelminőség 0% volt, a jelerősség 70 körül.
Észrevettem, hogy a bejövő kábel nagyon erősen szikrázik, akármilyen fémhez hozzáér.

#4829 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 12. 18:29

Üzenet megtekintéseIdézet: lordvico - Dátum: 2011. 07. 11. 20:33

ÜFSZ csinált egy gyári resetet, de a telepítés nem futott le, mivel a jelminőség 0% volt, a jelerősség 70 körül.
Észrevettem, hogy a bejövő kábel nagyon erősen szikrázik, akármilyen fémhez hozzáér.

Csodás.
Akkor véletlen se dugd semmilyen eszközbe, ki köll hívni valami szerelőt, ha szerencséd van akkor a szolgáltató kábelével/eszközével van hiba, akkor cserélniük kell. Ha nálad házon belül van valami elcseszve akkor te fogod fizetni

#4830 Felhasználó inaktív   krixtoferr 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 14. 17:22

Tisztelt UPC !

Szeretnék érdeklődni, hogy mi a helyzet a zenecsatornákkal? ( mintpéldául : VH1, VH1 Classic, MTV Music, MTV Hits ) Ugyanis már több mint egy éve írták, hogy tárgyalásban állnak velük!!
Ezt csak azért kérdezem mert én is sajnálattal láttam, hogy kivették a VH1 csatornát a kínálatukból, pedig nagy rajongója voltam/vagyok!! Sajnos csak most vettem a fáradságot, hogy ezt leírjam ide... Remélem ( követelem mostmár ) visszateszik a kínálatukba!!! ( analógra vagy digitálisra).

Még szertnék egyet kérdezni!

Van egy Hisense LCD TV-m és egy ezüstszínű "Pace" mediaboxom, viszont nem tudom összehangolni a upc-s távirányítómat a TV-vel, mivel nincs benne ez a márka a listában! Végig futtattam a kód keresőt de úgyse találta meg! Mit lehetne csinálni?

A válaszokat előre is köszönöm!

#4831 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 14. 22:34

Üzenet megtekintéseIdézet: krixtoferr - Dátum: 2011. 07. 14. 18:22

Szeretnék érdeklődni, hogy mi a helyzet a zenecsatornákkal? ( mintpéldául : VH1, VH1 Classic, MTV Music, MTV Hits ) Ugyanis már több mint egy éve írták, hogy tárgyalásban állnak velük!!
Ezt csak azért kérdezem mert én is sajnálattal láttam, hogy kivették a VH1 csatornát a kínálatukból, pedig nagy rajongója voltam/vagyok!! Sajnos csak most vettem a fáradságot, hogy ezt leírjam ide... Remélem ( követelem mostmár ) visszateszik a kínálatukba!!! ( analógra vagy digitálisra).

Szia,

Az a helyzet, hogy telibe leszarják. Évek óta panaszkodik mindenki, de pár majom mánáger a központban úgy van vele, hogy van 2 zenecsatorna is, legalábbis 96-ban, amikor utoljára látták még zene ment rajtuk.
Az egyedüli megoldás a szolgáltatás lemondása, szerintem espna se lett volna többet, ha nem mondjuk le sokan a digitális hitványságot.

Idézet

Van egy Hisense LCD TV-m és egy ezüstszínű "Pace" mediaboxom, viszont nem tudom összehangolni a upc-s távirányítómat a TV-vel, mivel nincs benne ez a márka a listában! Végig futtattam a kód keresőt de úgyse találta meg! Mit lehetne csinálni?

Hát passz, amíg itthon minimális a piaci részesedése szerintem nem várható a támogatás. Talán egy logitech harmony lenne a megoldás, de nézz utána, hogy támogatja-e a konkrét típust.

#4832 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 15. 08:31

Tisztelt UPC !

Kedves krixtoferr!

A csatornakínálat alakítása egy rendszeres folyamatcégünknél, amiről csak akkor tudunk tájékoztatást adni, amikor már konkrétdöntések születtek. A jövőbe mutató tervekről, elképzelésekről nem tudunkinformációkat közölni a továbbiakban sem.Előfizetőink igényeit rendszeres felmérések alapján próbáljuk megismerni, és acsatornakínálatunkat ezek szerint alakítani. Kérésed – mint ahogy a többi reagálást is a témában továbbítottuk az illetékesek felé.

A távirányító hangolásával kapcsolatban mi is a már általadkipróbált két lehetőséget tudjuk javasolni (automatikus hangolás, vagy amegadott lista szerint), ha ezek alapján sem működik a vezérlés, akkor nincs islehetőség erre.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#4833 Felhasználó inaktív   krixtoferr 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 15. 11:07

Üzenet megtekintéseIdézet: xclusiv - Dátum: 2011. 07. 14. 23:34

Szia,

Az a helyzet, hogy telibe leszarják. Évek óta panaszkodik mindenki, de pár majom mánáger a központban úgy van vele, hogy van 2 zenecsatorna is, legalábbis 96-ban, amikor utoljára látták még zene ment rajtuk.
Az egyedüli megoldás a szolgáltatás lemondása, szerintem espna se lett volna többet, ha nem mondjuk le sokan a digitális hitványságot.

Sajnos igen... pedig nem egy ember írja le, hogy ezekre a csatornákra óriási igény van.

#4834 Felhasználó inaktív   krixtoferr 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 15. 11:09

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2011. 07. 15. 09:31

Kedves krixtoferr!

A csatornakínálat alakítása egy rendszeres folyamatcégünknél, amiről csak akkor tudunk tájékoztatást adni, amikor már konkrétdöntések születtek. A jövőbe mutató tervekről, elképzelésekről nem tudunkinformációkat közölni a továbbiakban sem.Előfizetőink igényeit rendszeres felmérések alapján próbáljuk megismerni, és acsatornakínálatunkat ezek szerint alakítani. Kérésed – mint ahogy a többi reagálást is a témában továbbítottuk az illetékesek felé.

A távirányító hangolásával kapcsolatban mi is a már általadkipróbált két lehetőséget tudjuk javasolni (automatikus hangolás, vagy amegadott lista szerint), ha ezek alapján sem működik a vezérlés, akkor nincs islehetőség erre.

Köszönöm a gyors válaszokat.

#4835 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 15. 11:34

Nekem spec a zenecsatornák nem hiányoznak... bár nem tudom mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás. Lehet, hogy azóta nem "hiányoznak", mióta nincsenek.
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy tudományos/ismeretterjesztő csatikból is kevesebb van, mint akár a Diginél, akár a T-nél (extra csomaggal).

#4836 Felhasználó inaktív   Mateus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 15. 11:54

Kedves upc on-line!
Még májusban kaptunk postán videótárból való kölcsönzésre 1500 ft kedvezményt, de a számlán nem lett jóváírva a megnézett film, pedig a megadott időszakban használtuk fel, és nem léptük túl a kedvezmény keretét sem! Ilyenkor mi a teendő?

#4837 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 15. 13:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Mateus - Dátum: 2011. 07. 15. 12:54

Kedves upc on-line!
Még májusban kaptunk postán videótárból való kölcsönzésre 1500 ft kedvezményt, de a számlán nem lett jóváírva a megnézett film, pedig a megadott időszakban használtuk fel, és nem léptük túl a kedvezmény keretét sem! Ilyenkor mi a teendő?

Kedves Mateus!

Azt tanácsoljuk neked, hogy vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal (ügyfélszám, és előfizetői személyes adatokat felhasználva) a 1221-es telefonszámon. Kollégaink utánanéznek az ügyrészleteinek és rendezik az esetet.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#4838 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 15. 14:45

Hitachit próbáltad?

#4839 Felhasználó inaktív   krixtoferr 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 15. 15:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Takeshi - Dátum: 2011. 07. 15. 15:45

Hitachit próbáltad?

Most beírtam az összes Hitachi kódot de semmi..... :(

#4840 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 15. 16:59

Üzenet megtekintéseIdézet: krixtoferr - Dátum: 2011. 07. 15. 15:17

Most beírtam az összes Hitachi kódot de semmi..... :(

Nekem 1 Matsui tv-m van,de azon sem működnek a kódok és az automata keresés sem!!

Tudom,hogy ez nem vigasztal, csak leírtam..:)

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.