UPC kábeltévé szolgáltatása...
Elküldve: 2011. 07. 03. 15:15
Előre is köszönöm.
Elküldve: 2011. 07. 03. 15:43
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció: http://unicodesms.freeweb.hu
Elküldve: 2011. 07. 03. 16:17
Elküldve: 2011. 07. 08. 15:16
Létezik arra megoldás, hogy a hang ne csússzon. Az alap media box van (pace sd), scarton csatlakozik az 5.1-re.
A hang hamarabb jön mint a kép. A tv hangszóróján nincs probléma de azon nem akarom hallgatni.
Elküldve: 2011. 07. 08. 19:23
Idézet: -MCsaba- - Dátum: 2011. 07. 03. 14:45
ma délelőtt vagy 2 órán keresztül letterboxba ment az adás. biztos most folyik a teszt
Elküldve: 2011. 07. 09. 11:01
Frissen beszerelt digital bronze, alap dekóderrel, pár nap után eljutott oda, hogy az idő többségében egy csatorna sem jön be. Nem kockásodik, hanem a nincs jel üzenet jön fel. Ha kihúzom a konnektorból, 1-2 percre működik. Gondolom gyenge a jel. Viszonylag hosszabb koax kábel vezet a tévéhez,le kellene ezt rövidíteni?
Nagyon meglepett, hogy egy digitális szolgáltatás ennyire "fapados".
Elküldve: 2011. 07. 09. 12:40
Idézet: lordvico - Dátum: 2011. 07. 09. 12:01
Kérdés, hogy milyen a minősége annak a madzagnak, koax-nál elég tré dolgokat láttam (házibarkács). De simán lehet házon kívül is a hiba. Első körben megnézném rövid kábellel, ha nem megy akkor hibajelzés az üfsz-nek
Elküldve: 2011. 07. 11. 19:33
Idézet: xclusiv - Dátum: 2011. 07. 09. 13:40
ÜFSZ csinált egy gyári resetet, de a telepítés nem futott le, mivel a jelminőség 0% volt, a jelerősség 70 körül.
Észrevettem, hogy a bejövő kábel nagyon erősen szikrázik, akármilyen fémhez hozzáér.
Elküldve: 2011. 07. 12. 18:29
Idézet: lordvico - Dátum: 2011. 07. 11. 20:33
Észrevettem, hogy a bejövő kábel nagyon erősen szikrázik, akármilyen fémhez hozzáér.
Csodás.
Akkor véletlen se dugd semmilyen eszközbe, ki köll hívni valami szerelőt, ha szerencséd van akkor a szolgáltató kábelével/eszközével van hiba, akkor cserélniük kell. Ha nálad házon belül van valami elcseszve akkor te fogod fizetni
Elküldve: 2011. 07. 14. 17:22
Szeretnék érdeklődni, hogy mi a helyzet a zenecsatornákkal? ( mintpéldául : VH1, VH1 Classic, MTV Music, MTV Hits ) Ugyanis már több mint egy éve írták, hogy tárgyalásban állnak velük!!
Ezt csak azért kérdezem mert én is sajnálattal láttam, hogy kivették a VH1 csatornát a kínálatukból, pedig nagy rajongója voltam/vagyok!! Sajnos csak most vettem a fáradságot, hogy ezt leírjam ide... Remélem ( követelem mostmár ) visszateszik a kínálatukba!!! ( analógra vagy digitálisra).
Még szertnék egyet kérdezni!
Van egy Hisense LCD TV-m és egy ezüstszínű "Pace" mediaboxom, viszont nem tudom összehangolni a upc-s távirányítómat a TV-vel, mivel nincs benne ez a márka a listában! Végig futtattam a kód keresőt de úgyse találta meg! Mit lehetne csinálni?
A válaszokat előre is köszönöm!
Elküldve: 2011. 07. 14. 22:34
Idézet: krixtoferr - Dátum: 2011. 07. 14. 18:22
Ezt csak azért kérdezem mert én is sajnálattal láttam, hogy kivették a VH1 csatornát a kínálatukból, pedig nagy rajongója voltam/vagyok!! Sajnos csak most vettem a fáradságot, hogy ezt leírjam ide... Remélem ( követelem mostmár ) visszateszik a kínálatukba!!! ( analógra vagy digitálisra).
Szia,
Az a helyzet, hogy telibe leszarják. Évek óta panaszkodik mindenki, de pár
Az egyedüli megoldás a szolgáltatás lemondása, szerintem espna se lett volna többet, ha nem mondjuk le sokan a digitális hitványságot.
Idézet
Van egy Hisense LCD TV-m és egy ezüstszínű "Pace" mediaboxom, viszont nem tudom összehangolni a upc-s távirányítómat a TV-vel, mivel nincs benne ez a márka a listában! Végig futtattam a kód keresőt de úgyse találta meg! Mit lehetne csinálni?
Hát passz, amíg itthon minimális a piaci részesedése szerintem nem várható a támogatás. Talán egy logitech harmony lenne a megoldás, de nézz utána, hogy támogatja-e a konkrét típust.
Elküldve: 2011. 07. 15. 08:31
Szeretnék érdeklődni, hogy mi a helyzet a zenecsatornákkal? ( mintpéldául : VH1, VH1 Classic, MTV Music, MTV Hits ) Ugyanis már több mint egy éve írták, hogy tárgyalásban állnak velük!!
Még szertnék egyet kérdezni!
Kedves krixtoferr!
A csatornakínálat alakítása egy rendszeres folyamatcégünknél, amiről csak akkor tudunk tájékoztatást adni, amikor már konkrétdöntések születtek. A jövőbe mutató tervekről, elképzelésekről nem tudunkinformációkat közölni a továbbiakban sem.Előfizetőink igényeit rendszeres felmérések alapján próbáljuk megismerni, és acsatornakínálatunkat ezek szerint alakítani. Kérésed – mint ahogy a többi reagálást is a témában – továbbítottuk az illetékesek felé.
A távirányító hangolásával kapcsolatban mi is a már általadkipróbált két lehetőséget tudjuk javasolni (automatikus hangolás, vagy amegadott lista szerint), ha ezek alapján sem működik a vezérlés, akkor nincs islehetőség erre.
Elküldve: 2011. 07. 15. 11:07
Idézet: xclusiv - Dátum: 2011. 07. 14. 23:34
Az a helyzet, hogy telibe leszarják. Évek óta panaszkodik mindenki, de pár
Az egyedüli megoldás a szolgáltatás lemondása, szerintem espna se lett volna többet, ha nem mondjuk le sokan a digitális hitványságot.
Sajnos igen... pedig nem egy ember írja le, hogy ezekre a csatornákra óriási igény van.
Elküldve: 2011. 07. 15. 11:09
Idézet: upc on-line - Dátum: 2011. 07. 15. 09:31
A csatornakínálat alakítása egy rendszeres folyamatcégünknél, amiről csak akkor tudunk tájékoztatást adni, amikor már konkrétdöntések születtek. A jövőbe mutató tervekről, elképzelésekről nem tudunkinformációkat közölni a továbbiakban sem.Előfizetőink igényeit rendszeres felmérések alapján próbáljuk megismerni, és acsatornakínálatunkat ezek szerint alakítani. Kérésed – mint ahogy a többi reagálást is a témában – továbbítottuk az illetékesek felé.
A távirányító hangolásával kapcsolatban mi is a már általadkipróbált két lehetőséget tudjuk javasolni (automatikus hangolás, vagy amegadott lista szerint), ha ezek alapján sem működik a vezérlés, akkor nincs islehetőség erre.
Köszönöm a gyors válaszokat.
Elküldve: 2011. 07. 15. 11:34
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy tudományos/ismeretterjesztő csatikból is kevesebb van, mint akár a Diginél, akár a T-nél (extra csomaggal).
Elküldve: 2011. 07. 15. 11:54
Még májusban kaptunk postán videótárból való kölcsönzésre 1500 ft kedvezményt, de a számlán nem lett jóváírva a megnézett film, pedig a megadott időszakban használtuk fel, és nem léptük túl a kedvezmény keretét sem! Ilyenkor mi a teendő?
Elküldve: 2011. 07. 15. 13:14
Idézet: Mateus - Dátum: 2011. 07. 15. 12:54
Még májusban kaptunk postán videótárból való kölcsönzésre 1500 ft kedvezményt, de a számlán nem lett jóváírva a megnézett film, pedig a megadott időszakban használtuk fel, és nem léptük túl a kedvezmény keretét sem! Ilyenkor mi a teendő?
Kedves Mateus!
Azt tanácsoljuk neked, hogy vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal (ügyfélszám, és előfizetői személyes adatokat felhasználva) a 1221-es telefonszámon. Kollégaink utánanéznek az ügyrészleteinek és rendezik az esetet.
Elküldve: 2011. 07. 15. 14:45
Hitachit próbáltad?
Elküldve: 2011. 07. 15. 15:17
Elküldve: 2011. 07. 15. 16:59

Súgó
A téma zárva.