HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#5141 Felhasználó inaktív   -MCsaba- 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 10. 03. 21:11

Három kódolatlan nap lesz az HBO-n

Remélem lesz UPC Digitálon is :rolleyes:

#5142 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 03. 21:18

Üzenet megtekintéseIdézet: -MCsaba- - Dátum: 2011. 10. 03. 22:11

Három kódolatlan nap lesz az HBO-n

Remélem lesz UPC Digitálon is :rolleyes:

"Az HBO huszadik születésnapja alkalmából három napon keresztül, október 21. és 23. között kódolatlanul sugározza az HBO és az HBO HD adását."

Na, mit tippelsz? :cool:
Papesz

#5143 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 03. 23:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Papesz - Dátum: 2011. 10. 03. 22:18

"Az HBO huszadik születésnapja alkalmából három napon keresztül, október 21. és 23. között kódolatlanul sugározza az HBO és az HBO HD adását."

Na, mit tippelsz? :cool:

És miért is jó ez? Egy olyan csatorna, amelyen huszadrangú, ezeréves filmeket ismételgetnek. Még ingyen se kéne. HBO HD? LOL kategória... aki látott már nyugat-európai HD mozicsatornát "akcióban", az tudja, hogy ezekkel köszönőviszonyban sincs a képminősége az HBO HD-nek.

#5144 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 04. 07:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Takeshi - Dátum: 2011. 10. 04. 00:17

És miért is jó ez? Egy olyan csatorna, amelyen huszadrangú, ezeréves filmeket ismételgetnek. Még ingyen se kéne. HBO HD? LOL kategória... aki látott már nyugat-európai HD mozicsatornát "akcióban", az tudja, hogy ezekkel köszönőviszonyban sincs a képminősége az HBO HD-nek.

Honnan tudod milyen a minősége? - Ezek szerint te is előfizető vagy! Akkor meg? :D
Ha meg nem tetszik,nem kell előfizetni és nem kell szövegelni róla.

Azért vannak rajta Újabb filmek is.
Vasember 2(2010), Kéjjel Nappal(2010), Izzek,Imák,Szerelmek(2010), Red(2010 December),Szupercsapat (2010) stb.. Ez mind ősrégi... :D
Vagy Élő Oscar Díj átadás, Emmy díj,stb...

Az "ezer" éves filmekre nem vagy kíváncsi HD felbontásban 5.1 hangzásban? Mert én igen!
Jó tudom felkonvertáltak,de akkor is jobb.

Ezer éves filmeket lehet nézni az RTL,tv2 Film+ stb-n... jó esetben SD-ben és 2.0-ban.

Legalább ennyivel támogatja a filmipart az aki előfizet.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#5145 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 04. 07:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Takeshi - Dátum: 2011. 10. 04. 00:17

Ami erdekel a kinalatabol, mar lattad mire musorra kerul, a tobbiert meg nincs ertelme elofizetni. Halott dolog.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#5146 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 04. 11:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Modika - Dátum: 2011. 10. 04. 08:10

Honnan tudod milyen a minősége? - Ezek szerint te is előfizető vagy! Akkor meg? :D

Én csak értékesítem :)
Egyébként elmondhatom, nagyon kevesen kérik.

#5147 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 04. 11:01

Ha meg nem tetszik,nem kell előfizetni és nem kell szövegelni róla.

Azért vannak rajta Újabb filmek is.
Vasember 2(2010), Kéjjel Nappal(2010), Izzek,Imák,Szerelmek(2010), Red(2010 December),Szupercsapat (2010) stb.. Ez mind ősrégi... :D
Vagy Élő Oscar Díj átadás, Emmy díj,stb...

Az "ezer" éves filmekre nem vagy kíváncsi HD felbontásban 5.1 hangzásban? Mert én igen!

Ezer éves filmeket lehet nézni az RTL,tv2 Film+ stb-n... jó esetben SD-ben és 2.0-ban.

Legalább ennyivel támogatja a filmipart az aki előfizet.

Azt hittem a filmipart a mozin keresztül támogatjuk főleg.

#5148 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 10. 04. 11:32

Én nem csak a Vasembert nem láttam rendesen, de még a Keresztapa trilógiát sem fejeztem be. De ez is itt van:

http://www.port.hu/s...&i_county_id=-1

1995-ös, rohadt nagy film, csrébe nem rég láttam. Vagyunk így páran.
Make love not Wor.

#5149 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 04. 13:51

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 09. 26. 14:21

Kell keresni valamelyik adón egy rövid, de minden napi műsort, beállítani felvételre, és az majd naponta felkelti. Ezalatt megkapja a távoli kérelmeket is.

Ez jó megoldásnak tűnik, köszi. Ezek szerint ha beállítok a neten egy felvételt, de azonnal nem tudja kiküldeni a box-ra, mert az takarékos módban van, akkor a bejelölt rögzítést tárolja addig, amíg a box egyszer be nem indul és veszi a rögzítési beállítást?

Kicsit más probléma, a Filmbox Extra csatornát nem találjátok kimondottan gyenge minőségűnek? A többi csatornához képest nagyon rossz, a régi kis képernyős tv-n nem látszik, de a nagyobb LCD-n életlen, kockás a kép. Gyors kameramozgásnál van mikor alig látni valamit, mert annyira kockás, mint amikor a számítógépen leveszem a felbontást egy videónál és nagyon összetömörítem. Gondolkozom a csomag lemondásán, mert hiába lenne egy-egy film amit megnéznék, ilyen minőségben nincs kedvem megnézni. A Filmbox Extra1 és a Filmbox Family sokkal jobb minőségű, csak azokon kevesebb film van és jóval több az ismétlés.

#5150 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 06. 06:41

Egyre jobb ez a sorozatrögzítés. Kedden kora este beállítottam az m1-en, hogy a Tudorok c. sorozat 1. részét vegye fel. Rákérdezett, hogy a sorozat összes rézét rögzítse-e, kiválasztottam hogy igen. Erre tegnap este keresem, nem vett fel belőle semmit. Több részes sorozatnál eddig is volt olyan, hogy gondolt egyet és nem vette fel tovább, de hogy már az első részt se rögzíti... Jövő kedden lesz a második rész, de már a Tv-műsor tervező szerint azt se akarja felvenni, azt írja nem elérhető.

#5151 Felhasználó inaktív   Gubip 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 06. 14:40

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2011. 10. 06. 06:41

Egyre jobb ez a sorozatrögzítés. Kedden kora este beállítottam az m1-en, hogy a Tudorok c. sorozat 1. részét vegye fel. Rákérdezett, hogy a sorozat összes rézét rögzítse-e, kiválasztottam hogy igen. Erre tegnap este keresem, nem vett fel belőle semmit. Több részes sorozatnál eddig is volt olyan, hogy gondolt egyet és nem vette fel tovább, de hogy már az első részt se rögzíti... Jövő kedden lesz a második rész, de már a Tv-műsor tervező szerint azt se akarja felvenni, azt írja nem elérhető.

nálam is ezt csinálja, a Dr House-t (tv2) eddig mindig felvette, most már a 2. hete be kell állítani minden részt. Csi Miami (viasaton3) szintén, Bikarodeó (Sport tv) szintúgy

#5152 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 06. 21:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubip - Dátum: 2011. 10. 06. 15:40

nálam is ezt csinálja, a Dr House-t (tv2) eddig mindig felvette, most már a 2. hete be kell állítani minden részt. Csi Miami (viasaton3) szintén, Bikarodeó (Sport tv) szintúgy

Nálam most úgy tűnik teljesen megkattant ez a box, gondolt egyet és 21:50-kor elindított egy rögzítést az m1-ről, ami szerinte a Tudorok 1. része lenne, legalábbis a rögzített műsorokhoz ilyen címmel menti el. :huh:

#5153 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 06. 21:46

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2011. 10. 06. 07:41

Egyre jobb ez a sorozatrögzítés. Kedden kora este beállítottam az m1-en, hogy a Tudorok c. sorozat 1. részét vegye fel.

Nekem fel is vette helyette az Este c. műsort.
Make love not Wor.

#5154 Felhasználó inaktív   m_and_m 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 07. 12:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 10. 06. 22:46

A lényeg, hogy nálam a Barátok Közt-öt stabilan veszi minden este! (és ez nem vicc)

#5155 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 07. 14:38

Üzenet megtekintéseIdézet: m_and_m - Dátum: 2011. 10. 07. 13:04

A lényeg, hogy nálam a Barátok Közt-öt stabilan veszi minden este! (és ez nem vicc)

Határeset. Bár most, hogy mondod, nekem a Jóban rosszban szokott elmaradni.
Make love not Wor.

#5156 Felhasználó inaktív   -MCsaba- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 07. 14:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 10. 06. 22:46

Dettó (én az m2-ről rögzítem), csak nálam 0. résznek számozta "Az ESTE" című epizódot...

#5157 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 11. 09:13

Alig pár hónapja cserélték a boxot, és megtörtént a héten az első lefagyás, azután a felvételek elfelejtése.
Nemrégiben feszegettük a témát, hogy a hazai kereskedelmi tévék csúszását képes lehetne követni a rendszer, de le sem szarja.
Érdekes módon, pl. az AXN Scifi-n a film utáni reklám még az előző filmet jelzi, de egy-fél perccel a reklámblokk vége előtt vált a kijelzőn a felirat, és a felvétel is megkezdődik, ahogy kell.

Hová lettek az analóg rádiócsatornák? Az utolsó információm az volt, hogy leveszik a HBO hangot, meg tán az RTL-klassikot.
Most van 5 darab hazai országos rádió. Korábban majdnem az összes bp-i csatorna fogható volt Bp-n.
A boxon szintén nincsenek ott ezek az adók, és nem is kívánnám üzemeltetni a box-tv kombót egy rádióhallgatáshoz. Az meg röhejes, hogy a digitális technika mellett a tetőantennáról kábelezzem körbe a lakás pluszban, ha neadjisten mást szeretnék hallgatni, mint az "előírt" szenny, és másik helyiségben, mint ahová a digitális box "keze" elér.
Nem kívánok webrádiót hallgatni pl. a konyhában, ahol az antennás vétel a kisrádióval zajos.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#5158 Felhasználó inaktív   graffin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 11. 09:34

sziasztok!

Továbbra se tudom használni a netes műsorrögzitőt, a rendszer azt jelzi, hogy nem digitális a boxom.
Van még valami, amit meg lehet nézni, be lehet állitani, mielőtt felhivom az ügyfélszolgálatot?

Köszi, üdv

g
Egy kedves ismerősöm bioboltja: Panakeia

#5159 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 11. 14:46

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 10. 11. 10:13

Hová lettek az analóg rádiócsatornák? Az utolsó információm az volt, hogy leveszik a HBO hangot, meg tán az RTL-klassikot.
Most van 5 darab hazai országos rádió. Korábban majdnem az összes bp-i csatorna fogható volt Bp-n.

Elvették. "Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a technikai körülmények és lehetőségek megváltozása, a fogyasztói szokások átalakulása nyomán 2011. augusztus 15-től megszűnik a rádióadások nagy részének kábeles továbbítása az analóg csatornakínálatunkban."

Ha érdekel a szánalmas szar magyarázkodásuk, hogy ez igazából kurvára nem is kell neked, akkor kattincsá

#5160 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 11. 16:21

Üzenet megtekintéseIdézet: xclusiv - Dátum: 2011. 10. 11. 15:46

Elvették. "Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a technikai körülmények és lehetőségek megváltozása, a fogyasztói szokások átalakulása nyomán 2011. augusztus 15-től megszűnik a rádióadások nagy részének kábeles továbbítása az analóg csatornakínálatunkban."

Ha érdekel a szánalmas szar magyarázkodásuk, hogy ez igazából kurvára nem is kell neked, akkor kattincsá

Ezek rühellik a nívós zenét. A sok zenekanális között nincs a tévében, és a hallgatható rádiókat is kiszórták.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • Utolsó »