Idézet: Tinca - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 18:52
A háromból egy pirotechnikus leálította a saját felelősségére. Legálábbis én ezt a verziót hallottam

Tudod mikor nekem kezembe adtak olyat, hogy "döntsek saját felelősségemre", még akkor is neccesek tartottam. Ha jól döntök, akkor felettes meg van dicsérve, kurva jó volt. Ha elbaszom, akkor nekem végem, mert én döntésem volt, és elbasztam.
Annak a piroizés csávónak meg egy 1.5milliós 1 éve várt állami ünnepes tüzijáték elbaszásának glóriája volt a feje felett, hajóstól, külföldiestől, vidéki emberestől, pesti bunóstól együtt. Aztán lehet matekozni, hogy ki mit csinált volna a helyében, azon kívül, hogy azon kurvaanyázik, miszerint nem tudja, illetékes estleg hümmög, vagy szar az információáramlás, meg ha akkor ott úgy dönt, utána meg szépen rávasalják, miszerint elbaszta és akkor most jön kb. 100milliós nagyságrendes kártérítéssel.
Lehet maszatolni, hogy emberélet sokba kerül, de emberkének tuti nem az járt a fejében, hogy ha most nem állítom le, akkor páran meghalnak, aztán ugatás lesz, hanem matekozott, miszerint ha leállítja, akkor orrba baszhatják. A meghalás nem tuti, az orrbabaszás viszont erőteljesen esélyes.
Ezért vannak túlméretezett kamionok, kialvatlan sofőrök, szarul épített házak. Aki ott van alján kis ember, az nem dönthet, hogy ne rakjon fel többet, szar beton megy bele, leállítom a Pláza építését, estébé.
Make love not Wor.