HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (118 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VI. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#2281 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 15. 18:55

András!

Lehet retyketni! :D  Abban az esetben, ha holnap reggel nem írok (mindíg közbejöhet valami) induloik "iránba". Azt tudod, hogy melik iránba, de oda ahol ütközünk és közösen folytatjuk a vándorutunkat.
Holnap még vissza is indulok, így örülhetsz. Megmarad a kerítés. :Đ Nem szaggatok, mert a "szerv" esetleg dühös lenne érte. :D  ;)
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2282 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 15. 21:16

Csomagok, gépek, meg egy kis meglepi már a kocsimban figyelnek. Várom holnap délelőtt a fuvarost az EGIS-ben. :)
... a trip back in time is all I need ...

#2283 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 04:33

Idézet: Telcontar - Dátum: 2007. okt. 15., hétfő - 22:16

Csomagok, gépek, meg egy kis meglepi már a kocsimban figyelnek. Várom holnap délelőtt a fuvarost az EGIS-ben. :)

A jelenlegi álláspont szerint András fog zargatni, de ha neki nem jönne össze, akkor megyek én, met kb. 4-500 m-re leszek én is a melóhelyedtöl.
Mindenképpen megszabadítunk a fölös cumótol, hogy legyen helyed a következő adagot begyüjteni.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2284 Felhasználó inaktív   András 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 19:03

Idézet: Szőke - Dátum: 2007. okt. 15., hétfő - 19:55

András!

Lehet retyketni! :D  Abban az esetben, ha holnap reggel nem írok (mindíg közbejöhet valami) induloik "iránba". Azt tudod, hogy melik iránba, de oda ahol ütközünk és közösen folytatjuk a vándorutunkat.
Holnap még vissza is indulok, így örülhetsz. Megmarad a kerítés. :Đ Nem szaggatok, mert a "szerv" esetleg dühös lenne érte. :D  ;)

Nagyon örülök, hogy sikerült megoldani a mai napot! A kerítések is megúszták, nem szaggatátok ki! De remélem hazafelé sem volt semmi baj!  :up:  :respect: András.

#2285 Felhasználó inaktív   kun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 21:11

Idézet: Telcontar - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 18:19

Itt tart a topik éppen... :D

Bocsánat, az egyik egyetemi gépröl néztem meg, és megint bebaromkodott valami, csak márciusi beirás jelent meg utolsónak, és megint le lettem tiltva a fórumra irásról. Valamiért ven szereti a fórum az egyetemi gépet, vigyáznom kell vele. :-(
Kun Pál

Időnként nem árt tíznél tovább számolni - ezért nem célszerű zoknit hordani.

#2286 Felhasználó inaktív   kun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 21:16

Ha már sikerült újra irnom, pár kérdéssel nyaggatlak titeket.
Van néhány "pösti" cég, amelyik dobálja ki a PI és PII-es gépeket, de hdd nélkül. Volt egy egyetemista srác, aki elkotyogta, hogy lehet linux hálózatot is létrehozni központi hdd-vel, "csak" boot epromot kell csinálni, ezzel elkerülhetö az adatvesztés. Ilyen téren jártas valaki? Ha igen, néhány iskolát el lehetne látni pc-vel.
Kun Pál

#2287 Felhasználó inaktív   kun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 21:21

Idézet: Telcontar - Dátum: 2007. okt. 15., hétfő - 22:16

Ha a fénykép téged ábrázol, házassági ajánlatot postázok az Egis-be..  :respect:
Kun Pál

#2288 Felhasználó inaktív   gabyka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 05:56

Idézet: kun - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 22:21

Ha a fénykép téged ábrázol...

Áááá, a valóság sokkal rosszabb, hidd el  :Đ
"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok..."

A munkahely nem kocsma, hogy mindennap bejárj...

#2289 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 06:05

Idézet: András - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 20:03

Nagyon örülök, hogy sikerült megoldani a mai napot! A kerítések is megúszták, nem szaggatátok ki! De remélem hazafelé sem volt semmi baj!  :up:  :respect: András.

Amint hazaérkezésünk után levélben tájékoztattalak szerencsésen landoltunk idehaza.

Ált. Táj.:!

A tegnapi napon Hóembertöl, Telcontártol és Andrástol egy egész "kicsi kocsinyi" rakományt hoztunk az ujjáéledő "TUG"-i csapat részére. A cuccost még tegnap ki is rámoltuk A.Józsinál (Ő fog lenni a csapat vezetője, de nincs NET elérése, így egyelőre még nem regisztrált it.), de pontosan megnézni, hogy mi jött nem volt már lelkierőnk.
A hozott anyadokbol készült gépeket Ő fogja átadni az általa kiválasztott célszemélyeknek (akikröl azért velem is egyeztet), de képekre ne nagyon számítsatok, mert nincs digi gépe neki, én meg nem biztos, hogy minden esetben tudok menni vele.

#2290 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 06:08

Idézet: kun - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 22:16

néhány iskolát el lehetne látni pc-vel.

Az én egyéni véleményem szerint erre a mi kapacitásunk nem hinném, hogy elegendő lenne.
Örülnénk, ha egyéni személyeknek (rászorulóknak) megfelelő számú gépet tudnánk összehozni, de ez is csak álom szerintem. :(

#2291 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 10. 17. 07:24

Szőke barátom!

A KSH-ban éppen gépselejtezés van, PII 733-933, 256M SD, 10G vinyó, CD-olvasó van bennük (HP vectra VL). tokkal-vonóval adják, írni kell egy levelet, hogy kik-mik vagyunk. Iskolák számára biztosan ingyen adják, hátha sikerül nekünk is megnyerni párat vatikáni valutáért. Ha jár arra valaki kollega, akkor személyesen is befáradhat a KSH-hoz, vagy adok címet, ahova levelet kell írni.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2292 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 18:12

Idézet: gabyka - Dátum: 2007. okt. 17., szerda - 6:56

Áááá, a valóság sokkal rosszabb, hidd el  :Đ

Nézőpont kérdése. :) Tudok néhány embert, akinek így sokkal jobban megfelelek. :p :D
... a trip back in time is all I need ...

#2293 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 18:46

Idézet: didyman - Dátum: 2007. okt. 17., szerda - 8:24

Szőke barátom!

A KSH-ban éppen gépselejtezés van, PII 733-933, 256M SD, 10G vinyó, CD-olvasó van bennük (HP vectra VL). tokkal-vonóval adják, írni kell egy levelet, hogy kik-mik vagyunk. Iskolák számára biztosan ingyen adják, hátha sikerül nekünk is megnyerni párat vatikáni valutáért. Ha jár arra valaki kollega, akkor személyesen is befáradhat a KSH-hoz, vagy adok címet, ahova levelet kell írni.

Abban az esetben, ha nincs ráérős nagyfalusi collega, kérnék egy címet.
Próba cseresznye! :D

#2294 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 18:48

Telcontar!

Tegnap a cumó átadásakor tájékoztattál, hogy a csomiban van meglepi is. Az nekem szólt, vagy az új csapatnak?
A helyzet ugyanis az, hogy én tegnap este kirámoltam úgy mindenestül, bontatlanul a csomit (Nem volt lelkierőm  az 500 km. lehúzása után leskelődni, bontogatni.)  és, ha nekem szóló valami van benne, akkor válaszod után kimegyek megnézni, hogy mi is lenne az.

Szerkesztette: Szőke 2007. 10. 17. 18:49 -kor

#2295 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 20:03

Idézet: didyman - Dátum: 2007. okt. 17., szerda - 8:24

... hátha sikerül nekünk is megnyerni párat vatikáni valutáért.

Abban a pénznemben András a legjobb finánc. Ráadásul Patakon is kell a hardver, nem? :think:

#2296 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 20:46

Idézet: kun - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 22:16

Van néhány "pösti" cég, amelyik dobálja ki a PI és PII-es gépeket, de hdd nélkül. Volt egy egyetemista srác, aki elkotyogta, hogy lehet linux hálózatot is létrehozni központi hdd-vel, "csak" boot epromot kell csinálni, ezzel elkerülhetö az adatvesztés. Ilyen téren jártas valaki? Ha igen, néhány iskolát el lehetne látni pc-vel.

Marha erőforrásigényes, meg szopószorzótényezős. Ráadásul iskolákban sajna nem éppen Linuxra van igény, így ugorjunk.

Ennek ellenére lehet, hogy csak HDD nélküli egyben működő P1-ek, P2-ek jöhetnek, azzal legalább nincs annyi szopás. Összelapátolni P1-2 gépeket én már nem szívesen tennék, de így meggondolandó, ha egyébként működnek.
Make love not Wor.

#2297 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 20:48

Beszéltem Malomossal, ezen a 3-4 napos ünnepeken előfordulnánk valamerre. Ha Patakra akkor most fogadóképes a dolog, akkor vinnék mindenfélét, meg egy füst alatt ki is bírnánk végezni a netmegosztásos kábelhúzós dolgokat is. Pincében évek óta csak gyűlik a cucc, szelektálni is kellene vagy mi.
Make love not Wor.

#2298 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 20:51

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. okt. 17., szerda - 21:48

Beszéltem Malomossal, ezen a 3-4 napos ünnepeken előfordulnánk valamerre. Ha Patakra akkor most fogadóképes a dolog, akkor vinnék mindenfélét, meg egy füst alatt ki is bírnánk végezni a netmegosztásos kábelhúzós dolgokat is. Pincében évek óta csak gyűlik a cucc, szelektálni is kellene vagy mi.

Énisénis! :)

#2299 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 20:54

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. okt. 17., szerda - 21:51

Énisénis! :)

Tőled is jönne cucc, vagy jössz, oszt csinálunk bográcsételt? Szembenhelyen igen jó borokat adnak palackban...
Make love not Wor.

#2300 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 21:01

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. okt. 17., szerda - 21:54

Tőled is jönne cucc, vagy jössz, oszt csinálunk bográcsételt? Szembenhelyen igen jó borokat adnak palackban...

Jövök hát!
Izé, meg cucc is.

Szerkesztette: FakeJack 2007. 10. 17. 21:02 -kor

Téma megosztása:

• (118 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117